کد خبر: ۵۱۱۵
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۴- 03 March 2018
آیت الله مؤمن:

تاکنون سرسوزنی در صحّت انتخاب خبرگان تردید نکرده‌ام/ غیر خدا در آقای خامنه ای وجود ندارد

بنده بحمدالله از آغاز با آقا رفیق بوده‌ام و در آقای خامنه‌ای غیر خدا ندیده ام؛ باید دعا کنیم خدا به حقّ جد ایشان، این شخصیت را برای ما حفظ کند؛ آیت الله خامنه ای مسلمان واقعی است و به هیچ کس هم باج نمی‌دهد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، به نقل از خبرگزاری «حوزه»، آیت الله مؤمن امروز در دیدار اعضای ستاد ترویج و بهره وری منشور حوزه و روحانیت بر تمرکز بر میدان عمل و تحقّق رهنمودهای حوزوی رهبر انقلاب تأکید کرد و گفت: خیلی کار ارزشمندی انجام داده‌اید؛ ولی نکته مهم آن است که بتوانید این مطالبات را که در این اثر منعکس شده، به عمل نزدیک کنید.
وی با بیان این مطلب که اساس انقلاب، اسلام است، اظهار داشت: اگر بتوانیم درست عمل کنیم، خدا و پیغمبر هم کمک خواهند کرد؛ ان‌شاءالله بتوانید در زمینه‌ی اجرا هم موفّق باشید و ما هم اگر بودیم در این زمینه حمایت خواهیم کرد.
عضو خبرگان رهبری به بیان نکات مهمّی پیرامون شخصیت و سیره‌ی مقام معظّم رهبری پرداخت و به بیان جزئیات کمترشنیده‌شده‌ای از جریان انتخاب رهبر معظّم انقلاب اسلامی در خرداد ماه سال ۱۳۶۸ اشاره کرد.
عضو فقهای شورای نگهبان ابراز داشت: رهبری ایشان چیزی نبود که از قبل برای آن برنامه‌ریزی شده باشد؛ گویا خداوند ایشان را برای چنین موقعیتی نگه داشته و آماده کرده بود؛ اینکه آیت الله خامنه ای در مشهد، تدریس مباحث فقه حکومتی داشته باشد و بعد از انقلاب هم به عنوان نماینده‌ی حضرت امام در مناصب مختلف و حسّاس رشد کند و بعد به این منصب ریاست عالی برسد، عنایت الهی است.
 
 
آیت الله مؤمن خاطرنشان ساخت: پس از رد رهبری شورایی، وقتی بنای بر انتخاب فرد شد، نگاه‌ ها به سمت آیت‌الله خامنه‌ای رفت و مخالفت ایشان با این نظر نیز برخاسته از تواضع ایشان بود؛ خاطراتی که از حضرت امام در مورد آیت‌الله خامنه‌ای مطرح شد، بعد از این بود که نظر اعضای مجلس خبرگان به رهبری آقای خامنه‌ای متمایل شده بود.
وی تصریح کرد: در رأی گیری روز ۱۴ خرداد، برخی به دلیل شبهه قانون اساسی که بر اساس آن می‌بایست رهبر از «مراجع تقلید» می‌بود و در آن زمان هنوز مرجعیت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فعلیت نیافته بود، احتیاط کردند؛ ولی حدود چهل روز بعد در رأی‌گیری دوّم پس از رفراندوم اصلاح قانون اساسی (که شرط مرجعیت حذف شد)، این مسأله هم مرتفع شد و تعداد آرای ایشان خیلی بیشتر از قبل نیز شده بود.
عضو خبرگان رهبری بیان داشت: در این مدّت چندین ساله پس از انتخاب ایشان به رهبری انقلاب اسلامی، سر سوزنی در صحّت این انتخاب، تردید نکرده‌ام و واقعا خداوند متعال بر این مردم لطف کرده که کسی را رهبر قرار داده که بزرگ ‌شده‌ اسلام و بزرگ ‌شده‌ی نظام اسلامی است؛ ان ‌شاء الله زنده باشیم و حضرت ولی عصر(ع) را در دوران ریاست آقا [مقام معظّم رهبری] ببینیم.
عضو فقهای شورای نگهبان اظهار داشت: آیت‌الله خامنه‌ای اعتقاد و اعتماد واقعی به مردم و قدرت آنها دارند؛ مطلقاً خلاف‌گویی در ایشان و در کارش و در دستگاهش وجود ندارد؛ ایشان با صراحت و صداقت، بارها تأکید کرده‌اند که کار وقتی بر دوش عموم باشد پیش می‌رود که نمونه‌ آن نیز جمع‌ شدن فتنه ۸۸ بود که توسّط خود مردم انجام شد و این نکته در پیشبرد امور حوزه و دانشگاه هم باید مورد توجّه قرار گیرد.
عضو خبرگان رهبری ابراز داشت: بنده بحمدالله از آغاز با آقا رفیق بوده‌ام و در آقای خامنه‌ای غیر خدا ندیده ام؛ باید دعا کنیم خدا به حقّ جد ایشان، این شخصیت را برای ما حفظ کند؛ آیت الله خامنه ای مسلمان واقعی است و به هیچ کس هم باج نمی‌دهد.
گفتنی است، آیت الله مؤمن پس از استماع گزارش مختصری از محتوا و ساختار منشور حوزه و روحانیت و مراسم رونمایی کتاب در اوّلین اجلاس منشور روحانیت، از تلاش طولانی و دقیق برای تولید این اثر تقدیر کرده و رهنمودهای رهبری معظّم را دقیق و حساب‌شده دانستند.

 
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است

مهلت ثبت نام در چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان تمدید شد

مسئولان شهری خدمت به مردم را عبادت بدانند/شهرداران صرفاً مدیر عمرانی نیستند

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین کریمی‌دوست»

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

برخی کشور‌ها با سلطه بر پلتفرم‌ها اهداف خود را پیاده می‌کنند/ باید از این استعمار نوین رهایی پیدا کنیم

سیاست‌های کلی قانون‌گذاری «نقشه راه نظام تقنین» است/ ضرورت تدوین قانون جامع و راهکار‌های اجرایی

مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان با حضور معاون علمی ریاست جمهوری برگزار شد

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

گرامیداشت ۲۵ سال خدمت انتخاباتی شهیده «الهه‌سادات میرشفیعیان» در شب شهادت حضرت زهرا (س)؛ بانویی که دغدغه‌اش دین و وطن بود/ سخنگوی شورای نگهبان: خون شهدا پرده از ریاکاری غرب برداشت

تایید لایحه اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

هم صیانت از حقوق ملت وظیفه حقوقدان ایرانی است و هم صیانت از عرصه‌ای که تحقق و بسط این حقوق را ممکن ساخته است

آیت‌الله جنتی: انقلاب اسلامی، تجلی حقیقت‌طلبی مکتب فاطمی در ملت ایران است/ تسخیر لانه جاسوسی، هیمنه آمریکا را در هم شکست

تایید لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور