کد خبر: ۵۰۹۴
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۱- 18 February 2018

آیت‌الله جنتی: به زودی شاهد پیروزی انقلاب اسلامی مردم فلسطین خواهیم بود

رئیس مجلس خبرگان با اشاره به مبارزات مستمر جبهه مقاومت، گفت: ان شاءالله به زودی با ظهور حضرت ولی عصر(عج)، جشن پیروزی انقلاب اسلامی مردم فلسطین را شاهد خواهیم بود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، آیت‌الله جنتی در نشست هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری با عرض تسلیت شهادت حضرت زهرا(س) گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) بانوی اوّل اسلام است که بعد از پیامبر اسلام(ص) و حضرت علی (ع) کسی قابل قیاس از نظر فضائل اخلاقی با آن حضرت نیست.  
آیت‌الله جنتی با قدردانی و تشکر از مردم شریف ایران اسلامی برای حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن امسال افزود: در طول 39 ساله انقلاب اسلامی، هر سال مردم باشکوه‌تر از قبل در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی حضور پیدا کردند ولی امسال بعد از دعوت مقام معظم رهبری، براساس نظرسنجی‌ها، این مراسم، بسیار باشکوه‌تر از قبل برگزار شد.
وی با بیان اینکه پیام این حضور باشکوه برای دوستان ایران اسلامی این است که مطمئن باشید تا ملت ایران متحد، تابع رهبری و پشتیبان نظام اسلامی هستند، هیچ قدرتی توان شکست ملت فهیم ما را ندارد، اضافه کرد: پیام حضور حماسی مردم به دشمنان انقلاب اسلامی نیز این است که تحریک افراد ناباب برای اغتشاش، تخریب و آتش زدن اماکن مقدسه و بالاخره فتنه‌های گوناگون مانند فتنه 88 و فتنه امسال، تاثیری در اراده مستحکم مردم نخواهد داشت.
آیت‌الله جنتی با برشمردن برخی مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم همچون بیکاری و رکود گفت: از مسئولان، انتظار رسیدگی و تلاش مضاعف برای حل مشکلات مردم را داریم.
رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه همه ملت ایران در جهت مبارزه با استکبار بویژه آمریکا و اسرائیل وحدت کلمه دارند، اضافه کرد: با توجه به نص صریح قرآن تلاش دشمنان بی ثمر است و این تلاش‌ها جز آزاری بیش نیست و به یقین آنان شکست خواهند خورد، چرا که زیربنای انقلاب ما بر اعتقاد مردم به اسلام، اخلاق و معنویت است.
آیت‌الله جنتی درباره بحث‌های اخیر درباره‌ حجاب اسلامی نیز تأکید کرد: حجاب، نص صریح قرآن است و هیچ عالم مسلمانی در مورد آن نظر مخالفی ندارد.
رئیس مجلس خبرگان با محکوم کردن اقدام خلاف رئیس‌جمهور آمریکا در اعلام بیت‌المقدس به پایتختی رژیم غاصب صهیونیستی گفت: باور دارم هیچ مسلمان واقعی این موضوع را نمی‌پذیرد و جز سیاسیون مسلمانِ بی‌اخلاق و خود فروخته، که توجهی به افکار عمومی ندارد، حاضر نمی‌شود قبله اوّل مسلمانان را به عنوان پایتخت اسرائیل غاصب بپذیرد.
آیت‌الله جنتی اظهار امیدورای کرد ان‌شاءالله  به زودی با ظهور حضرت ولی عصر(عج) جشن پیروزی انقلاب اسلامی مردم فلسطین را شاهد باشیم و با توجه به تلاش‌ها و مبارزات مستمر جبهه مقاومت این هدف قابل پیش بینی است.
رئیس مجلس خبرگان رهبری در پایان با اظهار تأسف برای سانحه سقوط هواپیمایی تهران – یاسوج، درگذشت جمعی از هموطنان عزیزمان را تسلیت گفت و برای آنان رحمت و مغفرت الهی و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت کرد.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

حوزه‌ای که «قیام لله» را محور قرار دهد، معادلات جهانی را تغییر می‌دهد

تحول در نشر حقوق اساسی ایران با ۶۱ اثر جدید پژوهشکده شورای نگهبان/ آثار پژوهشکده شورای نگهبان به چهار زبان زنده دنیا منتشر شد

دستگاه دیپلماسی از ترامپ جنایت کار در مجامع بین‌المللی شکایت کند

دستاورد‌های برجسته انقلاب اسلامی در حوزه زن و خانواده بازنمایی و آسیب‌ها درمان شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است

مهلت ثبت نام در چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان تمدید شد

مسئولان شهری خدمت به مردم را عبادت بدانند/شهرداران صرفاً مدیر عمرانی نیستند

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین کریمی‌دوست»

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

تایید لایحه اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

تایید طرح استفساریه ماده (۲۴) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

گرامیداشت ۲۵ سال خدمت انتخاباتی شهیده «الهه‌سادات میرشفیعیان» در شب شهادت حضرت زهرا (س)؛ بانویی که دغدغه‌اش دین و وطن بود/ سخنگوی شورای نگهبان: خون شهدا پرده از ریاکاری غرب برداشت

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است