کد خبر: ۵۰۹
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۸۶ - ۱۱:۳۷- 02 June 2007
آیت‌الله جنتی :

برقراری امنیت در عراق با خروج آمریکا محقق می‌شود

دبیر شورای نگهبان در خطبه های نماز جمعه این هفته تهران به تبیین منزلت حضرت فاطمه زهرا(س) پرداخت.

به گزارش خبرگزاری‌ها، دبیر شورای نگهبان در بخشی از سخنان خود اظهارداشت: آمریکا شریک هرفساد، ناامنی و انفجار در عراق است، اگر آمریکا می‌خواهد امنیت در این کشور برقرار شود ، باید آن را تخلیه کند.
وی افزود: آمریکا به دروغ می گوید که مدعی دمکراسی است چرا که مردم عراق حکومتی را انتخاب کرده‌اند و این حکومت باید کشور را اداره کند و آمریکا باید این کشور را به دست مردمشان بسپارد.
آیت‌الله جنتی تصریح کرد : اگر آمریکا از عراق خارج شود، ما هم برای برقراری امنیت این کشور کمک می‌کنیم و طولی نمی‌کشد که مردم بتوانند نفس راحتی بکشند.
دبیر شورای نگهبان در خصوص مذاکره نمایندگان ایران و آمریکا در عراق گفت: ما از اصول خود عدول نکردیم و آن موضع به قوت خود باقی است. آمریکائی ها با اصرار به شکل رسمی و غیر رسمی خواستار انجام مذاکره شدند.
آیت‌الله جنتی افزود: دشمنی ما، با آمریکا و آمریکا با ما، کماکان وجود دارد و این مساله شخصی نیست و بر سر اصول دعوا داریم . ما معتقدیم عدالت باید حاکم باشد ، زور و ظلم نباشد و لازم است مظلوم مورد حمایت قرار گیرد.
وی یادآورشد : شما(آمریکا) در فلسطین بیگناهان را به قتل می‌رسانید، بر حزب الله فشار می‌آورید ، هرروز ایجاد فتنه می‌کنید ، اموال مردم را تصاحب می‌کنید.
خطیب جمعه تهران دربخش دیگری از خطبه دوم نماز به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی اظهارداشت : حرکت امام(ره) از قم شروع شد و روز به روز گسترش یافت و امروز سراسر دنیا را دربرگرفته وخاموش شدنی نیست . قیام امام (ره) برای خدا بود و از ملامت ملامت گران نیزهراسی نداشت.
آیت الله جنتی اضافه کرد: امام (ره ) توکل به خدا داشت و با قدرتهای زمان درگیر شد و نه شاه و نه قدرتهای حامی او نتوانستند مانع حرکت امام (ره ) شوند ، چون قدرت الهی حامی او بود.
وی تصریح کرد:امام (ره ) بعداز معصومین (ع) یگانه است عمق و گسترش حرکت امام (ره) قابل مقایسه با حرکت‌های اسلامی در سایر نقاط نیست.
خطیب جمعه تهران به مناسبت سالگرد تشکیل مجلس شورای اسلامی در هفتم خرداد نیز گفت: در دیدار نمایندگان بامقام معظم رهبری، ایشان رهنمودهایی ارایه کردند، از جمله اینکه حرکت در جهت حمایت از محرومین و مستضعفین را مورد تقدیر قرار دادند.
وی افزود: نمایندگان به فکر خود نباشند، بلکه به آینده مردم، اسلام و انقلاب بیندیشند.
آیت الله جنتی با یادآوری سخنان مقام معظم رهبری در دیدار نمایندگان ابراز امیدواری کرد مجلس هفتم، در مدت باقی مانده خود، چند مصوبه بسیار قوی وکلیدی ‬ارایه کند تا بتواند افتخاری از خود برجای بگذارد.
وی در بخش دیگری از خطبه دوم در زمینه برقراری امنیت و عدالت در داخل کشوراظهارداشت: سالهای سال یک بی‌تفاوتی‌هایی در این رابطه بود و عده‌ای مانند قاچاقچی ها، اراذل و اوباش، اقتدار نظام را زیر سووال بردند. مردم قدرت شکایت از این افراد را نداشتند و امنیتشان هم گرفته شده بود.
وی ضمن تجلیل از اجرای این طرح گفت: به افرادی که اینها را شناسایی و دستگیر کردند بایدآفرین گفت ، زیرا مردم امنیت پیدا کردند .
آیت الله جنتی در ادامه افزود: برخی از افراد با چهره‌های نامناسب در جامعه خود را به نمایش می‌گذاشتند که این امر دهن کجی به نظام بود و اینها عملا جوانان را به فحشا می‌کشاندند .
وی ضمن انتقاد از برخی روزنامه ها گفت: در برخورد با مسایل مذکور، زبانها و قلمهایی به دولت خرده‌گیری می‌کنند، تهمت می‌زنند و دروغ می‌گویند و بمباران تبلیغاتی می کنند و معلوم نیست که با دلارهای آمریکا کار می کنند یا با کج اندیشی.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

کتاب «رویه‌های شورای نگهبان» منتشر شد

سخنگوی شورای نگهبان از خبرگزاری میزان بازدید کرد

بررسی اصلاحات صورت گرفته توسط مجلس در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

بیانیه شورای نگهبان در پی شهادت دو قاضی برجسته

کتاب «سیاست خارجی و قانون اساسی» منتشر شد

مدرسه زمستانی حقوق مالی

کرسی ترویجی با موضوع «چهارچوب تدوین پیوست عدالت در قانون‌گذاری»

دکتر طحان‌نظیف در دانشگاه بغداد: شهید سلیمانی بر اساس اصول قانون اساسی به یاری مظلومان شتافت/ حق مقاومت؛ مبارزه‌ای مشروع برای رهایی از سلطه است

پیام سخنگوی شورای نگهبان در پی شهادت دو قاضی برجسته

شکست مفتضحانه رژیم کودک‌کش صهیونیستی دنیا را متوجه قدرت نیروهای مقاومت کرد

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف تشریح کرد؛ مهمترین ایرادات شورای نگهبان نسبت به بودجه ۱۴۰۴ و مهمترین احکامی که تایید شدند

پاسخگویی به نیازهای جدید جهانی مأموریت مهم حوزه‌های علمیه است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۸ دی ۱۴۰۳

کتاب «حقوق انتخابات» منتشر شد

گزارش تصویری نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان ۱۹ دی ۱۴۰۳

فیلم|تشریح مهمترین ایرادات شورای نگهبان به بخش اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور

ادامه بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

پژوهشکده شورای نگهبان و سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران تفاهمنامه همکاری امضا کردند

دشمن می‌خواهد هویت تاریخی ایرانی‌ها را حذف کند

زمانی که شبهات متنوع و فراوان است باید رشته‌های تخصصی ایجاد شود