کد خبر: ۵۰۸۰
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۹- 05 February 2018

آیت‌الله جنتی: دشمن با ملتی ۸۰ میلیونی طرف است

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با بیان اینکه دشمن در پی براندازی اسلام و نظام جمهوری اسلامی است، اما باید بداند با ۸۰ میلیون ملت ایران طرف است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان آیت‌الله جنتی در جلسه ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی که با یاری و لطف خداوند محقق شد، اتفاقی بی‌نظیر در تاریخ بود و شاید نظیر آن در آینده هم اتفاق نیافتد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: حرکتی مردمی، گسترده و باشکوه که حکومتی با سابقه‌ی ۲۵۰۰ ساله را با حمایت‌هایی که از آن می‌شد، سرنگون کرد. جنبشی که نه تنها دشمنان، بلکه دوستان هم شاید باور نمی‌کردند بعد از ۴۰ سال همچنان با قدرت سرپا ایستاده و همه توطئه‌های شوم استکبار از جمله توطئه‌های نظامی- امنیتی و غیر امنیتی را خنثی کرده است.
آیت‌الله جنتی اضافه کرد: انقلابی که بعد از گذشت صدها سال از صدر اسلام بار دیگر مفاهیمی مانند شهادت و شهیدپروری را احیا کرد و همین شهدا از عواملِ بسیار مهم حفظ نظام جمهوری اسلامی و دستاوردهای بسیار مهم و عالی در جنبه‌های معنوی و مادی بوده‌اند.
وی با هشدار درباره تهدیدهای داخلی و خارجی گفت: دشمنان نظام اسلامی به رغم تلاشهای ۴۰ ساله برای براندازی و سرنگونی نظام توفیقی کسب نکرده و انقلاب اسلامی همچنان در مقابلش محکم و سرپا ایستاده و در منطقه آبروی متخاصمان را برده است.
آیت‌الله جنتی گفت: مسئله مهم در این زمان این است که ما باید به درد مردم برسیم و صدای آنها را بشنویم و ضمن همصدایی با آنان، خودمان را از آنها جدا ندانیم، دراین صورت مردم هم از ما جدا نخواهند شد، همانطور که پیش از این و در طول انقلاب در کنار ما بودند.
وی با اشاره به اوضاع اقتصادی و معیشتی نامناسب، افزود: در این‌باره کاری از دست من بر نمی‌آید و تنها کاری که می‌توانم انجام دهم این است که فقط هشدار بدهم. به عنوان مثال درباره خانواده‌های بازنشسته‌ای که با دریافتی حداقلی و به سختی گذران زندگی می‌کنند.
 
 
آیت‌الله جنتی با اشاره به حدیث حضرت علی (ع) درباره چگونگی وضعیت زندگی مسئولان در حکومت اسلامی، گفت: مردم اگر ببینند وضعیت زندگی مسئولان عالی با طبقات پایین متناسب است، مسئله برایشان قابل تحمل خواهد بود و در غیر این صورت نمی‌توان انتظار داشت که صدایشان در نیاید.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با تأکید بر اقناع مردم از کارهای انجام گرفته از سوی نظام و مسئولان، اضافه کرد: مقامات دولتی و وزراء باید از طریق رسانه‌ها و به ویژه صدا و سیما با مردم صحبت کنند و کارها و خدماتی که در زمینه‌های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و بویژه مسائل امنیتی در طول انقلاب صورت گرفته را بیان کنند تا مردم در جریان امور قرار گیرند و رضایت عمومی حاصل شود.
آیت‌الله جنتی با برشمردن اهمیت گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از حاضران در جلسه خواست در این زمینه مانند همیشه انقلابی همچون عملکرد سپاه و ارتش در زلزله کرمانشاه که کم‌سابقه و شاید بی‌سابقه بود و خدمات زیادی صورت گرفت، عمل کنند.
وی از آمریکا، اسرائیل و عربستان به عنوان دشمنان انقلاب اسلامی یاد و تأکید کرد: ما باید به دشمنانمان بفهمانیم با ۸۰ میلیون نفر طرف هستند و توان درافتادن با این ملت را ندارند.
آیت‌الله جنتی در پایان با بیان اینکه دشمن در حال حاضر به دنبال براندازی اسلام و نظام جمهوری اسلامی ایران است، اظهار داشت: ما باید مراسم چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به گونه‌ای باشکوه برگزار کنیم که معلوم گردد، این مردم هستند که در همه عرصه‌ها حضور دارند و توطئه‌ها را خنثی می‌کنند.
--------------------
گزارش تصویری نشست هماهنگی برگزاری مراسم چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
 
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است

مهلت ثبت نام در چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان تمدید شد

مسئولان شهری خدمت به مردم را عبادت بدانند/شهرداران صرفاً مدیر عمرانی نیستند

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین کریمی‌دوست»

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

برخی کشور‌ها با سلطه بر پلتفرم‌ها اهداف خود را پیاده می‌کنند/ باید از این استعمار نوین رهایی پیدا کنیم

سیاست‌های کلی قانون‌گذاری «نقشه راه نظام تقنین» است/ ضرورت تدوین قانون جامع و راهکار‌های اجرایی

مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان با حضور معاون علمی ریاست جمهوری برگزار شد

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

آیت‌الله جنتی: حضرت زینب (س) الگوی جاودان حضور عفیفانه و متعهدانه زنان در جامعه اسلامی است/ نهاد‌های فرهنگی برای معرفی جامع این شخصیت برنامه‌ریزی داشته باشند

گرامیداشت ۲۵ سال خدمت انتخاباتی شهیده «الهه‌سادات میرشفیعیان» در شب شهادت حضرت زهرا (س)؛ بانویی که دغدغه‌اش دین و وطن بود/ سخنگوی شورای نگهبان: خون شهدا پرده از ریاکاری غرب برداشت

تایید لایحه اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

هم صیانت از حقوق ملت وظیفه حقوقدان ایرانی است و هم صیانت از عرصه‌ای که تحقق و بسط این حقوق را ممکن ساخته است

آیت‌الله جنتی: انقلاب اسلامی، تجلی حقیقت‌طلبی مکتب فاطمی در ملت ایران است/ تسخیر لانه جاسوسی، هیمنه آمریکا را در هم شکست