کد خبر: ۵۰۵۴
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۸- 17 January 2018
دکتر کدخدایی:

انقلاب اسلامی دانشگاه بزرگ انسان‌سازی است

سخنگوی شورای نگهبان: انقلاب اسلامی دانشگاه بزرگ انسان‌سازی است؛ اگر جوانان و نوجوانان آن دوره به عزت و مدارج بالا رسیدند، به خاطر این است که در دانشگاه انقلاب با مدیریت حضرت امام(ره) تربیت شدند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، عباسعلی کدخدایی در مراسم یادواره سردار شهید حسن باقری که در کانون سردفتران و دفتریاران، به همت بسیج حقوقدانان تهران بزرگ برگزار شد، گفت: شهید باقری، من و دکتر الهام ورودی‌های سال ۵۸ دانشکده حقوق دانشگاه تهران هستیم. البته شهید باقری از لحاظ سنی از ما بزرگتر بود اما از لحاظ ظاهری جوانتر نشان می‌داد.
وی افزود: ورودی‌های سال ۵۸ بعضاً جلساتی با هم داشتند. ما شهید باقری را با نام حسین افشردی می‌شناختیم. در اوایل انقلاب کمتر او را می‌دیدیم، چرا که در روزنامه جمهوری اسلامی خبرنگار بود؛ به همین علت کمتر در کلاس‌ها و مباحث دانشگاه شرکت می‌کرد. ترم اول دانشگاه که تمام شد، انقلاب فرهنگی شکل گرفت و بخش زیادی از دانشجویان با تدبیر شهید آیت‌الله بهشتی در دادگستری گردهم آمدند؛ اما شهید باقری به دلیل همان مشغولیت‌های انقلابی، فقط گاهی به ما سر می‌زد. وی جلسات سخنرانی و تحلیل هم داشت که البته مستمر نبود. بعد از شروع جنگ نیز شهید باقری عازم جبهه شد.
دکتر کدخدایی با ذکر خاطره‌ای از زمان جنگ گفت: سال ۶۱ به همراه یکی از دوستان به نام آقای مهدوی به قرارگاه کربلا رفتیم؛ از دور شهید باقری را که دیدیم پرسید او را می‌شناسی؟ او آقای باقری و فرمانده قرارگاه کربلا است. من گفتم می‌شناسم اما او حسن افشردی و هم‌دوره ما در دانشکده حقوق است. پس از دیدار و هم‌صحبت‌شدن با شهید باقری، معلوم شد ایشان نامش را به حسن باقری تغییر داده و از فرماندهان ارشد جنگ است. آخرین دیدار ما هم در بهمن همان سالی بود که ایشان به فیض شهادت نائل گردید.
 
 
سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به معجزه خواندن شهید باقری از سوی رهبر معظم انقلاب ادامه داد: مقام معظم رهبری فرمایشات حکیمانه‌ای نسبت به همه موضوعات دارند، از جمله در خصوص شهید باقری که می‌فرمایند: «شهید حسن باقری بلاشک یک طرّاح جنگی است. کِی؟ در سال ۶۱؛ کِی وارد جنگ شده است؟ در سال ۵۹. این مسیرِ حرکت از یک سرباز صفر به یک استراتژیست نظامی، یک حرکت بیست ساله، بیست و پنج ساله است؛ این جوان در ظرف دو سال این حرکت را کرده است! اینها معجزه‌ی انقلاب است». واقعاً معجزه است، او دانشجویی بود مثل ما. شخصی که دانشجوی سال اول حقوق بود، اما انگیزه، هدف و اراده داشت و در انقلاب تربیت و در دانشگاه جنگ یکی از فرماندهان سرافراز جنگ شد.
دکتر کدخدایی ادامه داد: مقام معظم رهبری در یکی دو سال گذشته توجهی را چندین‌بار به مسئولین و مقامات اعلام کردند و آن، بحث انقلابی‌بودن و انقلابی عمل‌کردن و انقلابی ماندن بود که یادآوری کردند. اگر قرار است دانشگاه در مسیر صحیح حرکت کند و دانشگاه انقلاب اسلامی مدیر تربیت کند، باید این سه شرط را دارا باشد. چرا مقام معظم رهبری این یادآوری را داشتند؟ نکته مهمش این است که اگر انقلاب اسلامی در ابتدا توانست معجزه خلق کند الان هم می‌تواند این کار را انجام دهد به شرط این‌که انقلابی بمانیم، انقلابی عمل کنیم و انقلابی فکر کنیم.
وی افزود: شهید حججی نمونه دیگری از این عزت و سرافرازی است و همچنان این خط جهاد و مبارزه، با رهبری مدبرانه رهبر معظم انقلاب ادامه دارد.
سخنگوی شورای نگهبان در ادامه یادآور شد: بزرگ‌ترین پاداش و هدیه‌ای را که امام(ره) برای جامعه ما به ارمغان آوردند این بود که جهت جامعه ما را تعیین کردند. جهت جامعه ما انسان‌سازی است. جهتی که باید به آن توجه کنیم تا بتوانیم جامعه را در همه عرصه‌ها بسازیم. همانطور که جنگ تحمیلی مدیرانی مثل شهید باقری را تربیت کرد که با عمل انقلابی بود رشد و پیشرفت کشور هم با عمل انقلابی شکل خواهد گرفت.
کدخدایی اضافه کرد: ما باید یک‌بار دیگر به خود نگاه کنیم و ببینیم که آیا به عنوان مسئول انقلابی عمل کرده ایم یا خیر؟ اگر عمل کردیم نتیجه آن اعجازی است که رهبری فرموده‌اند و نیازمند واردات و ورود تکنولوژی نیستیم.
وی گفت: ما نیازمند اراده و انگیزه هستیم؛ چرا که شهید باقری را اراده و انگیزه و مکتب امام، شهید باقری کرد، نه تکنولوژی و و فناوری‌های جدید.
وی ضمن تشکر از کانون سردفتران برای تشکیل چنین مراسم معنوی، گفت: ما در بقیه بخش‌ها کمتر شاهد چنین فضایی هستیم و همت دوستان در این کانون باعث تشکیل چنین جمع‌های معنوی شده است. مهمترین بحث این است که  خط  اصلی نظام اسلامی را فراموش نکنیم. سردفتران ما وابسته به بخش خصوصی هستند ولی در این جامعه زندگی می‌کنند و  توجه به نیازهای جامعه ما و وضعیت موجود، مهم است.
عضو حقوقدان شورای نگهبان افزود: یکی از موضوعات مهم، تثبیت مالکیت است که با همت شما (سردفتران) شکل گرفته است و اگر خدای نکرده اشکالی باشد و مالکیت افراد زیر سئوال برود همه مسئول هستیم. زیرا اسناد امروزه یک مبنای معرفی ملک یا اموال افراد است و طبیعتاً دقت‌نظر شما و رعایت قوانین و مقررات می‌تواند بسیار مؤثر باشد.
دکتر کدخدایی در پایان گفت: اگر مسأله و مشکلی هم باشد که ما بتوانیم در شورای نگهبان کمک کنیم و یا اگر نقص و ابهامی در زمینه قانونگذاری باشد که راه‌گشا شود حاضریم با دوستان مجلس برای رفع مشکل رایزنی کنیم.

----------------------
گزارش تصویری مراسم یادواره سردار شهید حسن باقری

 
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

روایت خاطرات دکتر غلامرضا مولابیگی از رهبر شهید در برنامه میداندار

دکتر کدخدایی: رهبرِ شهید همواره بر رعایت قانون و حقوق مردم تأکید داشتند/ ایشان اندیشمندی بزرگ و فراتر از یک مسئول سیاسی بودند

روایت خاطرات دکتر عباسعلی کدخدایی از رهبر شهید در برنامه میداندار

خونخواهی و انتقام خون امام شهید ریشه در آموزه‌های قرآن است

پیام تقدیر آیت‌الله مدرسی‌یزدی از مردم عزیز برای حضور در تشییع ده‌ها میلیونی رهبرِ شهید

مسلمانان در انتظار تحقق وعده الهی درباره انتقام از قاتلان رهبر شهید هستند

استقامت ضامن بقای انقلاب اسلامی است

تشییع رهبر شهید، همه‌پرسی در حمایت از نظام اسلامی بود

۷ پیام راهبردی پدیده بی‌نظیر قرن / چرا انتقام خون امام شهید حق مسلم امت است؟

روایت دکتر پروین از تاکید رهبر شهید بر رعایت حق‌الناس و قانون در بررسی صلاحیت‌ها/ ایشان منحصرترین فرد در حمایت از مستضعفان جهان بودند

پربازدید ها

نکات و توصیه‌های مهم آیت‌الله مدرسی یزدی در آستانه تشییع قائد بزرگ و رهبر شهید انقلاب اسلامی (ره)

بیانیه دعوت شورای نگهبان برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید

وداع آیت‌الله جنتی یار دیرین امام و رهبری با «قائد شهید امت» در تشییع تاریخی

آیت‌الله خاتمی: رهبر شهید هرگز در پی جایگاه نبود/ خداباوری، شاخص‌ترین ویژگی شخصیت ایشان بود

آیت‌الله مدرسی یزدی: رهبر انقلاب در جلسات فقهی با سعه‌صدر نقد‌ها را می‌پذیرفتند/ آرامش ایشان در بحران‌ها مثال‌زدنی بود

پیام تقدیر و تشکر شورای نگهبان از حضور حماسی و تاریخی مردم ایران و عراق در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید

آیت‌الله اعرافی: رهبری امامِ شهید مبتنی بر خرد ناب و قدرت تولید فکر بود/ دنیا و آخرت‌مان در گرو وحدت و پیروی از رهبری آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای است

روایت دکتر پروین از تاکید رهبر شهید بر رعایت حق‌الناس و قانون در بررسی صلاحیت‌ها/ ایشان منحصرترین فرد در حمایت از مستضعفان جهان بودند

آیت‌الله حسینی‌خراسانی: رهبرِ شهید همواره بر آزادی بحث و عمل بر مدار شرع و قانون تاکید می‌کردند/ مدیریت حکیمانه و سعه صدر؛ دو ویژگی برجسته ایشان بود

روایت خاطرات آیت الله شب زنده دار از رهبر شهید در برنامه میداندار