کد خبر: ۵۰۴۱
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۰- 31 December 2017
آیت الله جنتی:
آیت الله جنتی با تأکید بر این نکته که اگر فریضه امر به معروف و نهی از منکر اقامه نشود سایر فرایض هم اقامه نخواهد شد، اضافه کرد: بسیاری از مشکلات کشور نتیجه بی توجهی به این فریضه است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، آیت الله جنتی رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر که در نشست اعضای این ستاد سخن می‌گفت، ضمن تبریک فرا رسیدن ۹ دی، این روز را از ایام الله بسیار با عظمت، اثر گذار و سرنوشت ساز برشمرد که مردم مسلمان ایران که علاقه‌مندی خود را به اسلام، نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه بارها اثبات کرده اند، در این روز توانستند با حرکتی خودجوش، کشور را از وضعیتی که فتنه‌گران در سال ۸۸ به وجود آورده و اصل و اساس نظام را با تهدید مواجه کرده بودند نجات دهند.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به برگزاری تجمعات مردمی باشکوه در سالروز ۹ دی که به منظور بزرگداشت این روز در سراسر کشور برپا شده بود، از مردم مسلمان ایران تشکر کرد و افزود: از خداوند بزرگ می خواهیم این ملت را از  آفات و بلایا حفظ کند و باران رحمت خود را بر آنها نازل کند.
 

آیت الله جنتی با اشاره به اهمیت فریضه امر به معروف و نهی از منکر اضافه کرد: این فریضه از مهم‌ترین واجبات است و براساس تعالیم اسلامی اگر این فریضه اقامه شود، سایر فرایض هم اقامه می‌شود. ما هم در کشور تجربه کرده‌ایم و دیده‌ایم که وقتی به این فریضه توجه نمی‌شود، شاهد منکرهای دیگر هم هستیم که کشور را با مشکل مواجه می‌کنند. الان هم می‌بینیم هر فتنه و منکری به وجود می‌آید، زیرا قبلاً این منکر نهی نشده و از آن جلوگیری نشده است و دیگران در مقابل افرادی که مرتکب این منکر می شده‌اند، سکوت کرده‌اند.
ایشان سپس با اشاره به اغتشاشات چند روز گذشته در کشور، اضافه کرد: در این اغتشاشات شاهد بودیم که برخی اشرار در کنار افرادی که به مشکلات اقتصادی معترض بودند قرار گرفتند و کار را به جایی کشاندند که دشمنان کشور و بخصوص برخی مسئولان آمریکا از این اغتشاشات حمایت کردند.این اغتشاشات از جمله منکراتی هستند که دلیل به وجود آمدن آنها عدم برخورد با منکرات دیگری بوده است که عامل به وجود آمدن گرانی و ایجاد مشکلات اقتصادی بوده‌اند.
 

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر ایرادات موجود در عملکرد مؤسسات مالی و بانکها را از جمله منکرهایی دانست که در کنار منکراتی مانند قاچاق، باعث می‌شوند شرایط اقتصادی کشور دچار مشکل شود و چون دستگاه‌های نظارتی با این منکرات برخورد جدی و اثرگذار نکرده‌اند، اقتصاد کشور دچار مشکل شده و در بین مردم ایجاد نارضایتی کرده است.

 
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه بررسی صلاحیت داوطلبان ریاست جمهوری در شورای نگهبان

كتاب «قانون اساسی به همراه نظرات تفسیری و مشورتی شورای نگهبان» به چاپ سوم رسید

ملت های مسلمان از دولت های خود قطع همه روابط با اسرائیل را بخواهند

تبلیغات زودهنگام در بررسی صلاحیت‌ها مدنظر قرار گرفته می‌شود

داوطلبان قبل از اعلام نتایج صلاحیت‌ها، حق تبلیغات ندارند

بیاینه شورای نگهبان به مناسبت پیروزی مردم فلسطین در جنگ ۱۲ روزه بر رژیم صهیونیستی

فیلم| حضور دکتر طحان‌نظیف عضو حقوقدان شورای نگهبان در برنامه «قرن جدید»

رأی دادگاه داخلی کانادا به دلیل عدول از صلاحیت سرزمینی، فاقد اعتبار حقوقی است

حداقل‌های شرایط نامزدی در انتخابات

شورای نگهبان بر اساس قانون و ضوابط شرعی حکم می‌کند/ در شورای نگهبان مصلحت‌سنجی و اعمال سلیقه نمی‌شود

پربازدید ها

متن کامل اصلاحیه مصوبه شورای نگهبان جهت شفاف‌سازی معیارهای رجل سیاسی، مذهبی و مدیر و مدبّر+ تصویر مصوبه

مصوبه جدید شورای نگهبان درباره انتخابات ریاست جمهوری؛ وضعیت ثبت نام نامزدها ساماندهی شد

بیانیه شورای نگهبان درباره اظهارنظر‌های صورت گرفته درخصوص مصوبه اخیر این شورا

اطلاعیه شماره ۳ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات اولین میاندوره‌ای یازدهمین دوره مجلس

سخنان مهم رهبر معظم انقلاب درباره انتخابات

اطلاعیه شماره ۲ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات اولین میاندوره‌ای یازدهمین دوره مجلس

انتشار ‌گزارش رقابت ایده نگاری بحران کرونا و مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری/ گزارش به نهادهای متولی ارسال شد + فایل گزارش

نمی‌توانیم شرایط رأی‌آوری نامزدها را در بررسی صلاحيت‌ها لحاظ کنیم/ دعوت از دانشجویان خارج از کشور جهت نظارت بر صندوق‌های شعب خارجی

اطلاعیه شماره ۵ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری

احزاب باید در انتخابات سهمیه روشن داشته باشند/ هیچ نگرانی برای بازنگری قانون اساسی وجود ندارد