کد خبر: ۵۰۲۶
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۴- 25 December 2017

حضور جمعی از اساتید و دانشجویان نخبه‌ی لبنانی در شورای نگهبان

جمعی از اساتید و دانشجویان نخبه‌ی لبنانی با حضور در شورای نگهبان با آیت‌الله جنتی و تعدادی از اعضای حقوقدان دیدار کردند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، در این دیدار آیت‌الله جنتی، دبیر شورای نگهبان، آقایان دکتر عباسعلی کدخدایی، دکتر سیدفضل‌الله موسوی و دکتر سام سوادکوهی از حقوقدانان شورای نگهبان حضور داشتند.
 
دانشجویان لبنانی ضمن دیدار با آیت‌الله جنتی و سه عضو حقوقدان شورای نگهبان، خواستار آشنایی بیشتر با ساختار نظام جمهوری اسلامی ایران و همچنین نهاد شورای نگهبان بودند که سئوالاتی در این خصوص از سوی ایشان مطرح شد.
 
در ابتدای این دیدار، آقای دکتر کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان ضمن خوش‌آمدگویی به اساتید و دانشجویان نخبه‌ی لبنانی، با اشاره به اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر دین مبین اسلام و ولایت امر مسلمین است، این شجره‌ی طیبه را حاصل انقلاب شکوهمند اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) که با پشتوانه مردم و ایثار و شهادت به دست آمده، معرفی کرده و در ادامه به تبیین ساختار نظام جمهوری اسلامی پرداخت.
وی همچنین به ساختار شورای نگهبان، اشاره و به اهم وظایف این شورا که عبارتند از «انطباق مصوبات با شرع و قانون اساسی»، «تفسیر قانون اساسی» و «نظارت بر انتخابات (خبرگان رهبری، مجلس شورای اسلامی، ریاست جمهوری و همه‌پرسی)» پرداخت و راجع به هر یک از این موارد توضیحاتی ارائه داد.
 
سپس آیت‌الله جنتی ضمن خیر مقدم به اساتید و دانشجویان نخبه‌ی لبنانی، گفت: شما عزیزان که از دیار صبر و استقامت جهت آشنا شدن با انقلاب و نظام جمهوری اسلامی به ایران تشریف آورده‌اید، باید از حضور خود به نحو احسن استفاده و از تجربیات انقلاب اسلامی بهره‌ها ببرید. حتماً راجع به تاریخ انقلاب اسلامی ایران به کتاب‌ها مراجعه و مطالعه کنید؛ تا ببینید چه تلاش‌ها و استقامت‌هایی برای به ثمر رساندن انقلاب اسلامی شده است. همچنین از بیانات امام خمینی(ره) ـ از صحیفه نور و صحیفه امام(ره) ـ استفاده کنید؛ بیانات امام خامنه‌ای را پیگیری و گوش فرا دهید تا با مواضع ایشان آشنا شوید.
 
 
دبیر شورای نگهبان در ادامه به اقدام دور از عقل رئیس‌جمهور آمریکا اشاره، و شکست و سقوط رژیم صهیونیستی و حامیان او را دور از انتظار ندانست و گفت: سنت الهی، باعث می‌شود فرعون و فرعونیان با دستان خودشان به زوال و نیستی بروند. رژیم غاصب اسرائیل به فاتح شدن از رود نیل تا فرات فکر می‌کرد، اما اکنون در ذلّت و خواری به سر می‌برد. هنگامی که رئیس‌جمهور آمریکا بیت‌المقدس را پایتخت اسرائیل اعلام کرد، مسلمانان جهان به پا خاسته و اعتراض شدید خود را به این اقدام اعلام داشتند؛ حتی غیرمسلمانان جهان نیز در این خصوص موضع‌گیری کرده و اقدام رئیس‌جمهور آمریکا را دور از ذهن و غیرمنطقی دانستند.
رئیس مجلس خبرگان رهبری، ضمن اشاره به مقدمات ظهور امام زمان (عج) که برای عدل‌گستری خواهند آمد، گفت: هرجا اقداماتی بر علیه اسلام و مسلمین انجام می‌شود، محکوم به شکست است؛ چنانچه قدرت پوشالی داعش، توسط ایثار و فداکاری‌های نیروهای اسلامی شکست خورد و از کشورهای عراق و سوریه بیرون رانده شد.
آیت‌الله جنتی در پایان افزود: ان‌شاءالله شما جوانان شاهد سقوط رژیم جعلی اسرائیل خواهید بود و به زودی سقوط آنها را جشن خواهید گرفت. ضمن اینکه این شکست تنها مختص غاصبان صهیونیستی نخواهد بود، بلکه شکست آمریکا و حامیان اسرائیل نیز خواهد بود.
--------------------
گزارش تصویری دیدار جمعی از اساتید و دانشجویان نخبه‌ی لبنانی با آیت‌الله جنتی
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان با حضور نمایندگان مجلس برگزار شد

توضیحات دبیرخانه چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان درباره چگونگی فرایند رقابت

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در جمع دانشجویان دوره پیشگامان رهایی بسیج‌دانشجویی

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی مهمترین سند مطالبه‌گری دانشجویان است/ تشکل‌های دانشجویی در پیگیری حقوقی مطالبات جنگ ۱۲ روزه نقش‌آفرین باشند

گسترش نظارت بر مقررات راهکار تحقق جامع بند ۳ سیاست‌های تقنین است

تاکید دکتر طحان‌نظیف بر ضرورت توجه به افکار عمومی و جهاد تبیین در نشست با مسئولین روابط عمومی شورای نگهبان؛ تعامل با رسانه‌های ملی و محلی ارتقا یابد

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «مهدی طالب‌زاده»

تجلیل سخنگوی شورای نگهبان از شهید ناظر مهدی طالب‌زاده؛ نماد اخلاص، صبر و پاسداری از آرای ملت/ دکتر طحان‌نظیف: آشنایی با سیره شهدا حق اجتماعی نسل جوان است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور است

اینفوگرافی| عملکرد یکساله انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان

پربازدید ها

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

تجلیل سخنگوی شورای نگهبان از شهید ناظر مهدی طالب‌زاده؛ نماد اخلاص، صبر و پاسداری از آرای ملت/ دکتر طحان‌نظیف: آشنایی با سیره شهدا حق اجتماعی نسل جوان است

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور است

مهلت ثبت نام در چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان تمدید شد

تاکید دکتر طحان‌نظیف بر ضرورت توجه به افکار عمومی و جهاد تبیین در نشست با مسئولین روابط عمومی شورای نگهبان؛ تعامل با رسانه‌های ملی و محلی ارتقا یابد

گسترش نظارت بر مقررات راهکار تحقق جامع بند ۳ سیاست‌های تقنین است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی مهمترین سند مطالبه‌گری دانشجویان است/ تشکل‌های دانشجویی در پیگیری حقوقی مطالبات جنگ ۱۲ روزه نقش‌آفرین باشند

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین کریمی‌دوست»