کد خبر: ۴۹۴۲
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۶- 22 October 2017
آیت الله مدرسی یزدی:

تضعیف نهادهای برخاسته از نظام هدف دشمن است

عضو فقهای شورای نگهبان گفت: تضعیف نهادهای برخاسته از انقلاب اسلامی از هدفهای مهم و همیشگی دشمنان است، بنابراین باید با همدلی توطئه های آنها را خنثی کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری ایرنا، حضرت آیت الله سید محمدرضا مدرسی یزدی در مجمع نخبگان نظارتی یزد که در سالن شهید عباسپور برگزار شد، اظهار داشت: هرچه برآمده از نظام است مثل شورای نگهبان، انتخابات، ولایت فقیه و دولت، هدف دشمن است.
وی ادامه داد: ولی بعضی از این نهادها آنقدر محکم و دارای حصارهای قوی هستند که دشمن به سادگی نمی تواند در آنها نفوذ کند بنابراین با حمله های ناجوانمردانه، تهمت ها و دروغ هایی که به هم می بافند آنها را مورد حمله قرار می دهد.
عضو فقهای شورای نگهبان تصریح کرد: یکی از امور بسیار مهمی که وجود دارد همین قضیه انتخابات است شامل انتخابات ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی، شوراهای اسلامی و حتی انتخابات خبرگان که خیلی حساس و مورد طمع دشمنان است.
آیت الله مدرسی یزدی یادآورشد: بدون تعارف الان در تبلیغاتی که در کشور ماست پول و باندها، بدون شک تاثیرگذار است، ما باید کاری کنیم که پول حداقل تاثیر را داشته باشد.
عضو فقهای شورای نگهبان ادامه داد: طبق اصل چهارم قانون اساسی تمام مقررات و قوانین باید طبق اسلام و شرع مقدس باشد و اگر فقهای شورای نگهبان تشخیص دادند که امری خلاف شرع است آن مورد دیگر ارزش ندارد.
وی تصریح کرد: امام (ره) در بیاناتشان از اول انقلاب تصریح کردند که در شوراهایی که تشکیل می شود غیر مسلم نباشد، البته اگر در جایی اکثریتی غیر مسلم بود آن عیبی ندارد که برای خودشان نماینده داشته باشند نه برای مسلمان.
عضو فقهای شورای نگهبان گفت: طبق وظیفه شرعی و قانونی که شورای نگهبان داشته و طبق فرمان امام (ره) این تبصره مربوط به جایی است که اکثریت متعلق به اقلیت دینی است و نماینده هم مال خودشان باشد، اما در جایی که اکثریت مسلمان است، اقلیت نمی تواند نماینده آنها باشد.
آیت الله مدرسی یزدی بیان کرد: شورای نگهبان هر وقت یک چیزی را خلاف شرع تشخیص داد، طبق قانون اساسی و حتی طبق قانون عادی از همان لحظه که اعلام کرد این مورد باطل می شود و بطلان آن هم بر می گردد به زمان سابق.
عضو شورای نگهبان خاطر نشان کرد: امروز کمک هایی که نظام اسلامی به اقلیت های دینی کرده است در هیچ کجای دنیا مشابه ندارد. برخی چیزهایی که برای عموم مسلمانان ممنوع است اگر داخل محدوده خصوصی خودشان باشد کسی مانعشان نمی شود.
آیت الله مدرسی یزدی تصریح کرد: چند هزار سایت با پول اسراییل و آمریکا و عربستان و امارات متحده عربی درست شده است و علیه اسلام و شیعه و نظام و انقلاب و رهبری و شورای نگهبان و قانون اساسی فعالیت می کنند.
وی در پایان از نخبگان نظارتی، حضور در صحنه و انجام درست وظایف در خدمت به نظام و انقلاب اسلامی را خواستار شد.

 
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالجواد عبداللهی را تسلیت گفت

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

حضور سخنگوی شورای نگهبان در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی/ درخواست دکتر طحان‌نظیف از معلمانِ آینده؛ انتقال‌دهنده مضامین قانون اساسی به دانش‌آموزان باشید

برگزاری رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان در آذربایجان شرقی/ دکتر ابوالحسنی: شورای نگهبان نهادی فقهی و حقوقی در پاسداری از شرع و قانون اساسی است

فیلم|برنامه «بزنگاه» با حضور دکتر طحان‌نظیف به مناسبت سالروز تصویب قانون اساسی

دکتر پروین: قانون اساسی زمینه‌ساز مشارکت است، نه محدودیت/ ایران؛ پیشگام تدوین قانون اساسی مکتوب در غرب آسیا

قانون اساسی زیربنای حرکت رو‌به‌جلوی ملت

مسئولان قدردان مردم بصیر و زمان‌سنج باشند

آیت‌الله مدرسی‌یزدی در همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع: خاستگاه اندیشه‌های بلند رهبر معظم انقلاب، اسلام، قرآن و قانون اساسی است/ این اندیشه‌ها مشعل راه هدایت در دنیای ظلمات است

نشست میهمانان خارجی همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع با جمعی از اعضای شورای نگهبان/ آیت‌الله مدرسی‌یزدی: تبیین حقوق بشر بر مبنای معیارهای اسلامی راهکار رشد انسانیت و مقابله با توطئه استکبار نوین است/ اجماع علما و پژوهشگران: آزادی در پرتو عدالت اسلامی؛ راهکار مقابله با تفرقه و سلطه غرب

پربازدید ها

دکتر کدخدایی: مقام معظم رهبری ضامن حقوق ملت و آزادی‌ها هستند/ آیت‌الله سعدی: ایشان پیشگام حقوق عامه هستند/ دکتر غفاری: زنان در اندیشه رهبری نقش تمدن‌سازی دارند/ دکتر اسحاقی: همایش «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» گامی فاخر در راستای پاسداری از قانون اساسی است

برگزیدگان همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع معرفی و تجلیل شدند

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درخصوص حق پخش مسابقات ورزشی

برگزاری جلسه ارائه مقالات علمی منتخب همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای/ دکتر طحان‌نظیف: اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب در این حوزه‌ها نیازمند واکاوی و ارائه دقیق در مجامع علمی است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی مهمترین سند مطالبه‌گری دانشجویان است/ تشکل‌های دانشجویی در پیگیری حقوقی مطالبات جنگ ۱۲ روزه نقش‌آفرین باشند

دکتر مولابیگی در جلسه ارائه مقالاتِ همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای: طراحی نظام انتخاباتیِ پوشش‌دهنده سیاست‌های کلی ضروری است

گسترش نظارت بر مقررات راهکار تحقق جامع بند ۳ سیاست‌های تقنین است

سخنگوی شورای نگهبان در شهرکرد: قانون اساسی دغدغه‌های ملت بزرگ ایران را تبدیل به قواعد حقوقی کرد

همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای برگزار شد

گزارش تصویری اختتامیه همایش بین‌المللی «حقوق ملّت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای»