کد خبر: ۴۸۷۰
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۷- 06 August 2017

دیدار آیت‌الله جنتی با رئیس مجلس سنای پاکستان

دبیر شورای نگهبان در دیدار با رئیس مجلس سنای پاکستان به همیاری و همکاری همه مسلمانان بر علیه دشمنان مشترک تأکید کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، حضرت آیت‌ا... جنتی در دیدار با رئیس مجلس سنای پاکستان ضمن خیر مقدم به وی و هیأت همراه‌ با اشاره به ویژگی‌های کم نظیر ایران اظهار کرد: ایران با هیچ کشوری در دنیا قابل مقایسه نیست و پس از پیروزی انقلاب اسلامی ویژگی‌های ممتازی دارد که برای بسیاری از کشورهای دنیا قابل بهره‌برداری می‌باشد.
وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران در تاریخ دنیا بی سابقه و بی نظیر است. همه دنیا با ما یا دشمنی کردند یا بی طرف بودند و حمایت نکردند در عین حال قدرت 2500 ساله شاهنشاهی به لطف خداوند شکسته شد.
دبیر شورای نگهبان ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران علیرغم همه دشمنی‌های نظامی – سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و تحریم‌های بی‌سابقه در 37 سال گذشته با غیرت و اقتدار به حیات خود ادامه داده است.  
وی خاطرنشان کرد: فلسفه قدرت نظام، اسلام ناب است و امام بزرگوارمان که در تمام طول تاریخ اسلام بعد از ائمه علیهم السلام عالم بی نظیری بود این انقلاب را رهبری کرد و مردم هم با وحدت کلمه از ایشان پیروی کردند.  


آیت‌ا... جنتی افزود: این انقلاب در چهاردیواری ایران توقف نکرد و از مرزها خارج و در کشورهای مختلف عربی و افریقایی اثرگذار بود و تحولات بسیاری پس از پیروزی انقلاب در این کشورها شاهد بودیم.
وی تأکید کرد: یکی از شعارهای بسیار سازنده امام (ره) وحدت جامعه اسلامی در سراسر دنیا بود. ایشان تأکید داشتند که امت اسلامی، امت واحده هستند؛ شیعه و سنی با هم برادرند و باید با دشمنان مشترکشان مقابله نمایند و با دوستان مشترکشان پیوند داشته باشند. 
رئیس مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: از مواضع حضرت‌عالی و مجلس سنای پاکستان درباره یمن تقدیر می‌کنم. شما تحت تأثیر سیاست‌های غلط دیگران قرار نگرفتید و نسبت به برادران مظلوم خودتان در یمن موضع خوبی داشتید.
وی افزود: رژیم صهیونیستی تنها دشمن ما و شما نیست و دشمنان سایر مسلمانان نیز هست و ان‌شاءا... همه باید در حمایت از مظلومین در فلسطین، یمن و بحرین با هم، وحدت کلمه داشته باشیم.
دبیر شورای نگهبان با اشاره به جنایت‌های داعش گفت: مسأله تکفیری‌ها و تروریست‌ها برای ما و شما تهدید است و الان هم در ایران و شرق کشورمان فعالیت‌هایی می‌کنند و در پاکستان و افغانستان‌ مقرهایی دارند و فعالیت می‌کنند و اینها برای همه خطر هستند و ما باید در مقابل اینها و در سرکوب اینها با یکدیگر فعالیت‌ها و سیاست‌های مشترکی داشته باشیم.
وی در پایان بیان کرد: مجددا از تشریف‌فرمایی حضرتعالی و هیأت همراه به کشوری که خانه خودتان است، خوش‌آمد عرض می‌کنیم. واقعا شما به خانه خودتان تشریف آورده‌اید.
گفتنی است، در ادامه این دیدار سناتور میان رضا ربانی رئیس مجلس سنای پاکستان ضمن تأیید سخنان دبیر شورای نگهبان بر لزوم همکاری بیشتر دو کشور ایران و پاکستان در مسائل مختلف تأکید کرد و از آمادگی کشورش در این رابطه خبر داد. 
---------

گزارش تصویری دیدار آیت‌الله جنتی با رئیس مجلس سنای پاکستان
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گسترش نظارت بر مقررات راهکار تحقق جامع بند ۳ سیاست‌های تقنین است

تاکید دکتر طحان‌نظیف بر ضرورت توجه به افکار عمومی و جهاد تبیین در نشست با مسئولین روابط عمومی شورای نگهبان؛ تعامل با رسانه‌های ملی و محلی ارتقا یابد

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «مهدی طالب‌زاده»

تجلیل سخنگوی شورای نگهبان از شهید ناظر مهدی طالب‌زاده؛ نماد اخلاص، صبر و پاسداری از آرای ملت/ دکتر طحان‌نظیف: آشنایی با سیره شهدا حق اجتماعی نسل جوان است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور است

اینفوگرافی| عملکرد یکساله انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان

حوزه‌ای که «قیام لله» را محور قرار دهد، معادلات جهانی را تغییر می‌دهد

تحول در نشر حقوق اساسی ایران با ۶۱ اثر جدید پژوهشکده شورای نگهبان/ آثار پژوهشکده شورای نگهبان به چهار زبان زنده دنیا منتشر شد

دستگاه دیپلماسی از ترامپ جنایت کار در مجامع بین‌المللی شکایت کند

دستاورد‌های برجسته انقلاب اسلامی در حوزه زن و خانواده بازنمایی و آسیب‌ها درمان شود

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

تایید طرح استفساریه ماده (۲۴) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران

تایید لایحه اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

تایید لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

نظر شورای نگهبان درباره لایحه نظام جامع باشگاه‌داری در جمهوری اسلامی ایران

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است