کد خبر: ۴۸۶۷
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۱- 02 August 2017
آیت الله جنتی:

اگر توکل‌تان به خدا باشد،خدا کفایت می‌کند

دبیر شورای نگهبان با اشاره به تحریم های دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران به تشریح اهداف دشمنان پرداختند و با اشاره به آموزه های قرآنی افزودند اگر توکل‌تان به خدا باشد،خدا کفایت می‌کند و شر دشمنان را از سر شما کوتاه می‌کند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان،آیت الله جنتی در سخنان پیش از دستور جلسه  هفتگی اعضای شورای نگهبان ضمن تبریک ایام دهه کرامت و سالروز میلاد حضرت امام رضا(ع) به برگزاری مراسم بزرگداشت سالروز تأسیس شورای نگهبان در هفته گذشته اشاره کردند و از حضور اعضای شورای نگهبان و سایر میهمانان در این مراسم تشکر کردند.
دبیر شورای نگهبان در ادامه با توجه به در پیش بودن مراسم تنفیذ و تحلیف ریاست جمهوری به این نکته اشاره کردند که مردم در مورد کابینه توقعات زیادی دارند و می خواهند افرادی بیایند که مشکلات آنها، از جمله مشکلات اقتصادی و بیکاری را حل کنند و افرادی باشند که کارایی داشته باشند.
دبیر شورای نگهبان سپس به این مسئله اشاره کردند که نگرانی دیگر، انعطاف در برابر آمریکاست که ممکن است با فشاری که آنها می آورند بتوانند از این مسئله بهره برداری کنند.
حضرت آیت الله جنتی سپس افزودند نکته دیگر این است که وزرایی که انتخاب می شوند صرف نظر از مسایل سیاسی ، تا چه مقدار توانایی کار دارند و می توانند به درد مردم برسند و چه مقدار درد مردم را حس می کنند و می توانند خدمتگذار واقعی مردم باشند.همه اینها محل تأمل است.
دبیر شورای نگهبان سپس با اشاره به موضوع تحریم ها افزودند این تحریم که از آن به عنوان تحریم بی سابقه در تاریخ تعبیر می شود تحریم جامع و کاملی است که اگر به این صورت بخواهد اعمال شود و پیش برود مشکلاتی را به وجود می آورد، دشمنان می خواهند با این تحریم ها سپاه را محدود کنند،عمده نظر آنها همین است و این نکته باید برای مردم روشن شود که مسأله، براندازی نظام،انقلاب و اسلام است و همه این کارها مقدمه این هدف است و هدف دیگر هم این است که قدرت رهبری را بگیرند، زیرا می بینند که ایشان با قدرتی که دارند امور را هدایت می کنند و در مقابل آمریکا هم ایستاده اند و در عراق و سوریه و در جاهای دیگر نقش آفرینی می کنند و دشمنان می خواهند این قدرت را بشکنند،این مسأله باید برای مردم روشن شود .
آیت الله جنتی همچنین با اشاره به نقش تعیین کننده شورای نگهبان در اعمال مقاصد مقام معظم رهبری و ادامه راه امام، افزودند که قابل پیش بینی است که شاهد هجمه های تازه ای علیه شورای نگهبان باشیم.
دبیر شورای نگهبان سپس با اشاره به آموزه های قرآنی افزودند خداوند این امید را می دهد که از دشمنان نترسید و تمام ترستان از خدا باشد، اگر توکلتان به خدا باشد خدا کفایت می کند و شر دشمنان را از سر شما کوتاه می کند و دشمن را سرکوب می کند.خب این برای ما درس است. حسبناالله و نعم الوکیل. این تعالیم قرآن است . خداوندمتعال مرتب تاکید می کند که از غیر خدا نترسید، توکل تان به خداوند  باشد، خدا دشمنان شما را دفع می کند.
آیت الله جنتی در خاتمه اظهار امیدواری کردند مشکلات کشور با تلاش مسئولان و لطف خداوند و با توسل به حضرت صاحب الزمان( عج) حل شود.
 
 
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»؛ شهیدی که جلوه‌ای از عشق و اخلاق علوی در میان ناظران انتخاباتی بود/ دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مسیر عزت را در وحدت و قوی شدن یافته‌اند

هنر الهی، مسیر نجات انسان از مادیت و انحراف است

دعا‌های ماه رجب راه‌های بلند کمال را مقابل انسان می‌گشاید

تاکید سخنگوی شورای نگهبان به هیئت‌های نظارت انتخاباتی: دفاعیات داوطلبان شنیده و دلایل به آنها توضیح داده شود

دکتر صادقی‌مقدم: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد

هر اقدام علیه نظام اسلامی پاسخی قاطع در پی خواهد داشت

ضرورت بازخوانی عالمانه میراث فقهی و اصولی آیت‌الله میلانی

سیره علمی و اخلاقی آیت‌الله میلانی (ره) راهنمای نسل آینده طلاب و فضلای حوزه است

آیت‌الله میلانی از پیشگامان حمایت از نهضت امام خمینی(ره) بود

پربازدید ها

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

تکریم «امین مردم» در خانه «سردار گمنام»؛ روایت دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید طیب‌مسعود/ دکتر طحان‌نظیف: مجاهدت شهدا، مردم ایران را در جهان سربلند کرد

روایت یک دیدار در قیامدشت؛ سخنگوی شورای نگهبان از شهیدانِ ناظر «محمدمرصاد مومنی» و «علی طهماسبی» تجلیل کرد/ دکتر طحان‌نظیف: شهدا چهره بدون روتوش دشمن را نشان دادند

تاکید آیت‌الله جنتی بر تقویت وحدت حوزه و دانشگاه/ شورای نگهبان از پشتوانه مجامع علمی بهره می‌برد و پژوهش نقش کلیدی در اتقان نظرات این نهاد دارد

آیت‌الله جنتی: قوی کردن بنیه علمی و اعتقادی، بهترین راه مقابله با هجمه‌های فرهنگی است/ سیره امام هادی(ع)، تبدیل هوشمندانه تهدید‌ها به فرصت بود

پژوهش حقوقی؛ ضرورت حکمرانی مبتنی بر قانون

دکتر پروین: اندیشه‌های آیت‌الله نائینی، نقش برجسته‌ای در تبیین حکمرانی اسلامی و مردم‌سالاری دینی دارند

«لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» تایید شد

بررسی اساسنامه سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «جواد پوررجبی» که خانوادگی ناظر انتخابات بودند/ دکتر طحان‌نظیف: سبک زندگی شهیدانِ جنگ ۱۲ روزه الگوی عملی برای آینده‌سازان وطن است