کد خبر: ۴۸۴۰
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۴- 19 July 2017
در جلسه هفتگی شورای نگهبان اعلام شد

حضرت آیت الله جنتی: امیدواریم بتوانیم «فرهنگ صادقی» را بهتر نشر دهیم

دبیر شورای نگهبان: امیدواریم بتوانیم فرهنگ «باقری» و «صادقی» و «فرهنگ علوی» و «حسینی» را در بین همه مردم بهتر نشر دهیم.

به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، دبیر شورای نگهبان در جلسه هفتگی این نهاد ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت صادق (ع) گفت: مصائب وارد شده به ائمه هدی (س) در واقع مصیبت وارده به بشریت است. زیرا تمام بشریت از وجود مقدس آنها محروم می‌شوند.

وی با تشریح اجمالی خدمات علمی امام باقر و امام صاق علیهما السلام تصریح کرد: امام صادق (ع) در فرصتی کوتاه که برای ایشان مهیا شد، خدمات علمی و فرهنگی بسیاری داشتند و توانستند فرهنگ اسلامی را نشر دهند و از آن بزرگوار اکنون در همه ابواب فقهی، حدیث داریم.

حضرت آیت‌ا... جنتی یادآور شد: معلوم نیست اگر خدمات و آموزش‌های حضرت باقر و حضرت صادق علیهما السلام نبود، امروز چه تصویری از اسلام در اختیار بشریت بود. بنابراین در مصیبت شهادت ایشان هر قدر احساس تأثر داشته باشیم، کم است.

وی افزود: امیدواریم هر چه بیشتر بتوانیم فرهنگ صادقی و باقری و همچنین فرهنگ علوی و حسینی را در بین همه مردم نشر دهیم و ان‌شاءالله خداوند ما را قدردان آن ذوات مقدس بگرداند.

دبیر شورای نگهبان در ادامه با اشاره به سالروز تأسیس شورای نگهبان گفت: به حمدالله شورای نگهبان در این 37 سال به خوبی توانسته است وظایف و مأموریت‌های خود را انجام دهد و در جریان کلی فعالیت‌های شورای نگهبان ضعف جدی وجود نداشت.

حضرت آیت‌الله جنتی تصریح کرد: البته کار شورای نگهبان بی‌نقص نبود و باید در فکر رفع نقص‌ها باشیم اما شورای نگهبان در حد توان برای عمل به قانون و شرع اقدام کرده است.

دبیر شورای نگهبان همچنین از عملکرد مجمع مشورتی فقهی شورای نگهبان در قم و نیز مجمع مشورتی در تهران تقدیر کرد و گفت: مراتب تقدیر و تشکر مرا به اعضای این دو مجمع مشورتی که در انجام امور به شورای نگهبان کمک می‌کنند، برسانید.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آمریکای جنایتکار راه فراری ندارد/ دانش هسته‌ای کشورمان نابودشدنی نیست و ملت بزرگ ایران پیروز نهایی خواهد بود

ترامپِ تروریست بار دیگر با اقدامات مغایر حقوق بین‌الملل ثابت کرد که بزرگترین تهدید علیه صلح جهانی است

تقدیر آیت‌الله مدرسی یزدی از مواضع مرجع عالیقدر حضرت آیت‌الله سیستانی نسبت به یاوه‌گویی‌های سردمداران خبیث رژیم صهیونی و آمریکا

اظهارات رئیس‌جمهور نابخرد آمریکا نشانه استیصال اوست

مردمی چنین زمان‌شناس، محکم و استوار بر عهد و آرمان خویش افتخاربرانگیز هستند

هیچ چیز نمی‌تواند ایران را از دفاع مشروع بازدارد/ تمامیت ارضی و وحدت ملی طبق قانون اساسی تفکیک‌ناپذیرند

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت یاوه‌گویی‌های اخیر سردمداران رژیم صهیونی و آمریکا

تاریخ ملت ایران و مرجعیت شیعی سراسر ایستادگی و صلابت است؛ آمریکا حسرت تسلیم شدن ایران را به گور می‌برد

تعرض به ساحت "رهبر معظم انقلاب" آتشفشان‌های سهمناک خشم امت اسلامی را روشن می‌کند

دشمن را پشیمان و بیچاره می‌کنیم

پربازدید ها

جمهوری اسلامی از برکات حوزه علمیه قم است/ تشکر از پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب

فیلم|بازخوانی مردم‌سالاری دینی در رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای توسط اعضای شورای نگهبان در مستندِ «ره نشان»

بررسی اساسنامه سازمان امور اجتماعی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آمریکایی‌ها برای بر هم زدن پیوند ایران و عراق طراحی و برنامه دارند

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

لایحه معاهده مشارکت جامع راهبردی بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه تایید شد

قدردانی آیت‌الله جنتی از عملیات اخیر نیرو‌های امنیتی علیه رژیم صهیونیستی/ مردم‌سالاری دینی برخاسته از باور عمیق رهبران جمهوری اسلامی ایران به پیام غدیر است

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام هادی (ع)

امروز امت اسلام نیازمند وحدت، هوشیاری، درایت و حکمت مضاعف است

بیانیه شورای نگهبان در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی