کد خبر: ۴۷۹۳
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۵۴- 25 May 2017

قدردانی رئیس مجلس خبرگان از حضور حماسی مردم در انتخابات

آیت الله جنتی تاکید کرد: از جانب خودم و خبرگان با همه وجودم از مردم تشکر می کنم که نشان دادند هنوز زنده و سرپا هستند و به اسلام ، انقلاب ، امام راحل و رهبرشان وفادار هستند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، آیت الله جنتی در ابتدای جلسه هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، با اشاره به فرموده امام راحل که «خرمشهر را خدا آزاد کرد»، سوم خرداد را روز فتح و قدرت اسلام و انقلاب دانست و یاد شهدا و ایثارگران را گرامی داشت.
رئیس مجلس خبرگان همچنین با تاکید بر اغتنام ایام و لیالی باقی مانده از ماه شعبان آنرا دروازه ورود به فیوضات ماه مبارک رمضان دانست.
آیت الله جنتی در ادامه با اشاره به مسائل بحرین گفت: اگر مسئولان بحرین ذره‌ای فهم، ادب، احترام و رأفت داشته باشند، نباید به ساحت آیت‌الله شیخ عیسی‌قاسم تعرض کنند.
وی افزود: جرم آیت‌الله شیخ عیسی‌قاسم این است که برای احقاق حق و برقراری عدالت تلاش می‌کند؛ ظلم در بحرین شایع است، اما امیدواریم روزی شاهد پیروزی مردم این کشور باشیم.


رئیس مجلس خبرگان در پایان ضمن قدردانی از حضور حماسی مردم در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا تصریح کرد:
از جانب خودم و خبرگان با همه وجودم از مردم تشکر می کنم که نشان دادند هنوز زنده و سرپا هستند و به اسلام ، انقلاب ، امام راحل و رهبرشان وفادار هستند.
وی گفت: مردم به یک اشاره رهبر معظم انقلاب و تشویق ایشان در انتخابات حضور یافتند و آرای بسیاری در صندوق ها ریختند.
آیت الله جنتی افزود: دنیا متوجه شد که مردمسالاری دینی در کشور ما حاکم است، خلاف ادعاهایی که به دروغ و با تزویر در این خصوص مطرح می کنند در جمهوری اسلامی، مردمسالاری دینی، واقعی است و این مردم هستند که با اختیار و آزادی کامل در انتخابات شرکت می کنند و به هر کسی نظرشان باشد رای می دهند.
رئیس مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: در ایران به هیچ کسی اجبار نمی کنند که رای بدهند یا ندهند، بلکه مردم با عشق و علاقه و با احساس وظیفه دینی و ملی حضور می یابند و رای می دهند.
دبیر شورای نگهبان تصریح کرد: بنده سلامت انتخابات را تایید می کنم که خیلی خوب بود، اما تخلفاتی هم صورت گرفته که بر اساس گزارش های ناظران از دور و نزدیک و برخی گزارش های مردمی بوده است و شورا نیز حسب مورد به مسأله ورود داشته است.
آیت الله جنتی گفت: البته بخشی از تخلفات، طبیعی است و در همه دوره های انتخابات اعم از مجلس و ریاست جمهوری بوده است.
رئیس مجلس خبرگان رهبری ابراز امیدواری کرد: همانطور که رهبر انقلاب فرمودند رأی مردم، حق الناس است، لذا اگر کسی در فرایند انتخابات خدای ناکرده تخلفی مرتکب شده باشد باید توبه کند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گام تازه پژوهشکده شورای نگهبان در دیپلماسی علمی و فرهنگی با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد

دکتر کدخدایی: دفاع مقام معظم رهبری از ابعاد مختلف حقوق ملت در جنگ تحمیلی اخیر باید در این همایش تبیین شود

نهج‌البلاغه کتاب تحول و انقلاب است / بانوان طلبه در حکمرانی دنیای جدید نقش تمدنی دارند

سه‌گانه اسلام، روحانیت و حوزه، ستون‌های استمرار انقلاب اسلامی

با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد به‌دنبال همکاری‌های علمی و حقوقی بین‌المللی هستیم

جایگاه فقه در تحلیل حق دفاع مشروع و مواجهه با تجاوز نظامی

فقه شیعه در پاسخ به نیاز‌های روز جامعه پویا است

بررسی دو طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

حضور انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان در نمایشگاه کتاب بغداد

حمله به قطر هشدار بیدارباش به دولت‌های اسلامی است / مذاکرات نشان داد بیگانگان عهدشکن و ستمگرند

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: با وحدت امت اسلام، جنایات رژیم‌صهیونیستی ممکن نبود/ شهادت مقامات یمنی، اراده مردم یمن را سست نمی‌کند

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۲ شهریور ۱۴۰۴

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

مراقب نفوذ فرهنگی دشمن باشیم

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است

پیام تسلیت آیت‌الله اعرافی به مردم افغانستان