کد خبر: ۴۷۹۰
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۵- 22 May 2017
دکتر کدخدایی:

در فرصت قانونی درباره نتیجه انتخابات و صحت قانونی آن اظهارنظر می‌کنیم

سخنگوی شورای نگهبان تاکید کرد که انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری به صورت آرام و با مشارکت گسترده مردم برگزار شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، دکتر کدخدایی یکشنبه شب در گفت و گو با برنامه من طهران شبکه العالم افزود: اگرچه تخلفات جزئی صورت گرفته است ولی خوشبختانه تخلف مهمی نداشتیم که نیاز باشد روند انتخابات را متوقف کنیم و در حال حاضر هم در فرصت بررسی شکایت ها هستیم.
وی خاطرنشان کرد: طبق قانون بعد از انتخابات سه روز فرصت برای دریافت شکایت ها تعیین شده و بعد از آن هفت روز فرصت داریم که به شکایت ها رسیدگی کنیم و انشاء الله تلاش می کنیم که در این فرصت قانونی درباره نتیجه انتخابات و صحت قانونی آن اظهارنظر کنیم.
وی درباره اعتراض های یکی از نامزدهای انتخابات و موارد آن گفت: اعتراضاتی که این دوستان داشتند درخصوص کمبود تعرفه در برخی شعب بود، یا اینکه برخی تعرفه ها مهر نشده، یا ساعات رای گیری در برخی شعب زود تمام شده که رئیس ستاد این با حضور در شورای نگهبان مطرح کردند.


سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: تلاش می کنیم که دراین هفته در جلسه شورای نگهبان شکایت ها و گزارش های دریافتی مطرح و نتیجه آن در فرصت قانونی خدمت مردم ارائه شود.
وی افزود: طبق قانون شورای نگهبان حداکثر 10 روز از زمان برگزاری انتخابات یعنی تا سه‌شنبه هفته آینده فرصت دارد تا پس از بررسی شکایات، نتایج را اعلام کند.
دکتر کدخدایی خاطرنشان کرد: شورای نگهبان همچنین تا همان روز سه‌شنبه هفته آینده فرصت دارد درباره صحت برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری نظر خود را به اطلاع مردم برساند.
سخنگوی شورای نگهبان درباره تجربه برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی در برخی حوزه ها گفت: ما ضمن آنکه مدافع برگزاری انتخابات به صورت الکترونیک هستیم، خوشحال هستیم که این امر این بار به صورت کامل انجام نگرفت، چرا که مشکلاتی بخصوص در بخش احراز هویت بروز کرد و همچنان اعتقاد داریم انتخابات الکترونیک باید به صورت آزمایشی فقط در برخی مناطق انجام شود تا بخصوص مشکلات در بخش احراز هویت ها برطرف شود.
دکتر کدخدایی افزود: اگر مقدمات فنی کار فراهم و مشکلات آن برطرف شود و بتواند از تشکیل صف های طولانی رای دهندگان جلوگیری کند و در صحت و دقت رای گیری کمک کند، طبیعتا در بهره برداری از روش برگزاری انتخابات به صورت الکترونیک پیشگام خواهیم بود، چرا که شورای نگهبان خودش نه تنها مخالفتی ندارد بلکه مدعی برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی است.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد با ارسال سریع لایحه قانون جامع انتخابات توسط دولت و تصویب آن در مجلس ، مشکلات مربوط به ثبت نام از نامزدها در دوره های آینده برطرف شود.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

طرح آمریکا در غزه؛ همدستی در جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی

شادی میلاد حضرت ولیعصر (عج) تبسمی است بر لب‌های مشتاق که پر از آرزوی امید و روشنی است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۴ بهمن ۱۴۰۳

آیت‌الله جنتی: قدردانی از حضور آگاهانه و پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن/ امیدواری به نصرت حق از ویژگی‌های منتظران ظهور است

طرح اصلاح موادی از قانون نظارت مجلس بر رفتار نمایندگان تایید شد

بیانیه آیت‌الله مدرسی یزدی در قدردانی از راهپیمایی باشکوه یوم الله ۲۲ بهمن

حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن پاسخ دندان شکنی به دشمنان نظام است

فرهنگ مقاومت انقلاب اسلامی را زنده نگه داشته است

۲۲ بهمن تولدی دوباره برای ملت بزرگ ایران بود

مردم از تهدیدات دشمنان هیچ هراسی ندارند

پربازدید ها

واکاوی اصل ششم قانون اساسی در سلسله جلسات شرح مبسوط قانون اساسی

آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی دبیر اسبق شورای نگهبان؛ استوانه حوزه و امین امام خمینی (ره)

بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورا‌های اسلامی کشور و انتخاب شهرداران و دهیاران» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

سومین شماره ماهنامه پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

دکتر طحان نظیف: پیشرفت‌های حوزه انیمیشن و بازی‌های دیجیتال حاصل اعتماد به جوانان ایرانی است

دکتر پروین: قانون اساسی نماد وحدت و وفاق در کشور است/ هیچ نهادی نمی‌تواند برخلاف این قانون عمل کند

گزارش تصویری بازدید سخنگوی شورای نگهبان از کارخانه صنایع سرگرمی دیجیتال مهوا

دیدار دکتر پروین با نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین

گزارش تصویری حضور دکتر پروین در همایش «قانون اساسی بزرگ‌ترین دستاورد حقوقی انقلاب اسلامی»

گزارش تصویری دیدار دکتر پروین با نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین