کد خبر: ۴۷۷۳
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۵- 19 May 2017
آیت‌الله‌ جنتی:

روند انتخابات تاکنون خوب بوده است

دبیر شورای نگهبان درباره روند برگزاری انتخابات تا این لحظه گفت: روند انتخابات تاکنون خوب بوده و ان‌شاءالله تا آخر هم خوب خواهد بود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی پس از انداختن رای خود به صندوق سیار مستقر در شورای نگهبان در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال خبرنگار ما افزود: الحمدلله همیشه اینگونه بوده که مردم دعوت مقام معظم رهبری را برای مشارکت گسترده اجابت می‌کردند.
وی تصریح کرد: مردم همیشه به دعوت امام و رهبر انقلاب توجه داشته‌اند و به همین جهت با عقیده و ایمان سر صندوق شرکت می‌کنند و می‌دانند که این وظیفه شرعی و‌ ملی است.
آیت الله جنتی گفت: من هم به‌همین دلیل در انتخابات شرکت می‌کنم و وظیفه خودم می‌دانم و امیدوارم آثار و برکات زیادی داشته باشد.
وی افزود: این آرا سرنوشت آینده کشور را تعیین می‌کند؛ مردم باید احساس کنند دینی به گردن دارند و باید ادا کنند.
دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه باید خون شهدا را پاسداری کنیم گفت: آن‌ها در راه اسلام و انقلاب جان دادند و ما باید در این راه حرکت کنیم و راه آن‌ها را ادامه دهیم.
وی ادامه داد: راه آن‌ها همین است و امیدواریم که انقلاب همیشه زنده باشد و همیشه هم کار دست افراد انقلابی باشد.
دبیر شورای نگهبان گفت: اگر‌امور کشور به دست افراد انقلابی اداره شود آباد می‌شود و اگر انقلابی نباشد درست کار نمی‌کنند و مردم را معطل می‌کنند و کار‌ها را برخلاف رویه انجام می‌دهند.
وی تاکید کرد: هرکسی که رئیس‌جمهور شد باید افراد انقلابی را برای همکاری انتخاب کند و با یک حرکت انقلابی کار‌ها را ادامه دهند و امروز و فردا نکنند و قرص سرکار بایستند و استقامت داشته و برای خدمت به مردم آماده باشند.
رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات درباره روند برگزاری انتخابات تا این لحظه نیز گفت: روند انتخابات تاکنون خوب بوده و ان‌شاءالله تا آخر هم خوب خواهد بود.
وی در پایان گفت: هرچه پیش برویم سرصندوق‌های اخذ رای شلوغ‌تر می‌شود و امیدوارم نتایج خوبی داشته باشد که هم خدا و هم مردم راضی باشند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

بررسی «لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی پیرامون وفاداری بی‌نظیر ملّت ایران در چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

بیانیه قدردانی شورای نگهبان از حضور حماسی و میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن

سخنگوی شورای نگهبان: نظام اسلامی به پشتوانه مردم هیچ‌گاه از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند

سخنگوی شورای نگهبان در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور یافت

حضور آیت‌الله جنتی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: دشمن به دنبال بازگردانی سلطه بر ایران است/ مردم در ۲۲ بهمن آنها را به عقب خواهند راند

پیروزی انقلاب اسلامی، تجلی عینی الله اکبر بود و هست

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و دعوت جهت شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

تبیین قانون اساسی و مردم‌سالاری دینی برای مخاطبان بین‌المللی یک ضرورت است

پربازدید ها

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت چهل‌وهفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دعوت از ملت ایران برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن

بیانیه قدردانی شورای نگهبان از حضور حماسی و میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن

حضور آیت‌الله جنتی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان در حوزه بین‌الملل رونمایی شد/ دکتر کدخدایی: تبیین نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران باید توسعه یابد

آیت‌الله صافی گلپایگانی؛ فقیه عالی مقام و مرجع بصیر که دومین دبیر شورای نگهبان بود

از دانشگاه سوربن تا شورای نگهبان؛ دکتر حسن حبیبی و میراث فکری او در تثبیت قانون اساسی جمهوری اسلامی

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و دعوت جهت شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «سامر شریعتمدار طالقانی» / دکتر طحان‌نظیف: همدلی و انسجام مردم، دشمنان را ناکام می‌گذارد

پیروزی انقلاب اسلامی، تجلی عینی الله اکبر بود و هست

سخنگوی شورای نگهبان: نظام اسلامی به پشتوانه مردم هیچ‌گاه از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند