کد خبر: ۴۷۷۳
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۵- 19 May 2017
آیت‌الله‌ جنتی:

روند انتخابات تاکنون خوب بوده است

دبیر شورای نگهبان درباره روند برگزاری انتخابات تا این لحظه گفت: روند انتخابات تاکنون خوب بوده و ان‌شاءالله تا آخر هم خوب خواهد بود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، آیت‌الله احمد جنتی پس از انداختن رای خود به صندوق سیار مستقر در شورای نگهبان در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال خبرنگار ما افزود: الحمدلله همیشه اینگونه بوده که مردم دعوت مقام معظم رهبری را برای مشارکت گسترده اجابت می‌کردند.
وی تصریح کرد: مردم همیشه به دعوت امام و رهبر انقلاب توجه داشته‌اند و به همین جهت با عقیده و ایمان سر صندوق شرکت می‌کنند و می‌دانند که این وظیفه شرعی و‌ ملی است.
آیت الله جنتی گفت: من هم به‌همین دلیل در انتخابات شرکت می‌کنم و وظیفه خودم می‌دانم و امیدوارم آثار و برکات زیادی داشته باشد.
وی افزود: این آرا سرنوشت آینده کشور را تعیین می‌کند؛ مردم باید احساس کنند دینی به گردن دارند و باید ادا کنند.
دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه باید خون شهدا را پاسداری کنیم گفت: آن‌ها در راه اسلام و انقلاب جان دادند و ما باید در این راه حرکت کنیم و راه آن‌ها را ادامه دهیم.
وی ادامه داد: راه آن‌ها همین است و امیدواریم که انقلاب همیشه زنده باشد و همیشه هم کار دست افراد انقلابی باشد.
دبیر شورای نگهبان گفت: اگر‌امور کشور به دست افراد انقلابی اداره شود آباد می‌شود و اگر انقلابی نباشد درست کار نمی‌کنند و مردم را معطل می‌کنند و کار‌ها را برخلاف رویه انجام می‌دهند.
وی تاکید کرد: هرکسی که رئیس‌جمهور شد باید افراد انقلابی را برای همکاری انتخاب کند و با یک حرکت انقلابی کار‌ها را ادامه دهند و امروز و فردا نکنند و قرص سرکار بایستند و استقامت داشته و برای خدمت به مردم آماده باشند.
رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات درباره روند برگزاری انتخابات تا این لحظه نیز گفت: روند انتخابات تاکنون خوب بوده و ان‌شاءالله تا آخر هم خوب خواهد بود.
وی در پایان گفت: هرچه پیش برویم سرصندوق‌های اخذ رای شلوغ‌تر می‌شود و امیدوارم نتایج خوبی داشته باشد که هم خدا و هم مردم راضی باشند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «سامر شریعتمدار طالقانی» / دکتر طحان‌نظیف: همدلی و انسجام مردم، دشمنان را ناکام می‌گذارد

کسانی که سپاه را گروه تروریستی می‌نامند، خودشان تروریست هستند

مهدویت، جان‌مایه، تئوری و هدایتگر انقلاب اسلامی است

آیت‌الله صافی گلپایگانی؛ فقیه عالی مقام و مرجع بصیر که دومین دبیر شورای نگهبان بود

از دانشگاه سوربن تا شورای نگهبان؛ دکتر حسن حبیبی و میراث فکری او در تثبیت قانون اساسی جمهوری اسلامی

قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به زبان عربی و انگلیسی منتشر شد

«اساسنامه سازمان امور اجتماعی کشور» تایید شد

«اساسنامه سازمان غذا و دارو» تایید شد

بیانیه شورای نگهبان: سپاه پاسداران نماد اقتدار ملی و نهادی برخاسته از بطن جامعه ایران است/ اتحادیه اروپا باید عواقب ماجراجویی‌اش را بپذیرد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴

پربازدید ها

بیانیه شورای نگهبان: سپاه پاسداران نماد اقتدار ملی و نهادی برخاسته از بطن جامعه ایران است/ اتحادیه اروپا باید عواقب ماجراجویی‌اش را بپذیرد

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

دکتر طحان‌نظیف: نیازمند قانونی جامع برای بررسی لایحه بودجه و تعیین حدود تغییرات آن در مجلس هستیم/ رویه‌ها و نظریات تفسیری شورای نگهبان منابعی دقیق و کارآمد هستند

طرح استفساریه جزء (۱-۲) بند «الف» ماده (۴۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت تایید شد

آیت‌الله صافی گلپایگانی؛ فقیه عالی مقام و مرجع بصیر که دومین دبیر شورای نگهبان بود

آیت‌الله جنتی: بصیرت مومنانهِ مردم عامل شکست توطئه‌های دشمنان است/ تعرض به ولایت‌فقیه، تاوانی سنگین برای آمریکا و جامعه جهانی خواهد داشت

از دانشگاه سوربن تا شورای نگهبان؛ دکتر حسن حبیبی و میراث فکری او در تثبیت قانون اساسی جمهوری اسلامی

«اساسنامه سازمان غذا و دارو» تایید شد

«اساسنامه سازمان امور اجتماعی کشور» تایید شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴