کد خبر: ۴۷۶۸
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۰- 19 May 2017
دکتر کدخدایی اعلام کرد؛

حضور نمایندگان ۲ کاندیدا در ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات

سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه ناظرین شورای نگهبان هم‌اکنون سر صندوق‌های اخذ رأی حضور دارند تصریح کرد: مشکل خاصی هم تاکنون گزارش نشده است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، دکتر کدخدایی در حاشیه بازدید از جایگاه استقرار خبرنگاران در ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات ریاست‌جمهوری در جمع خبرنگاران گفت که ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات کار خودش را از ساعات اولیه آغاز کرد.
وی تاکید کرد: روز گذشته هم با حضور آیت‌الله جنتی دبیر شورای نگهبان و همچنین اعضای حقوقدان شورای نگهبان جلسه‌ای برای مرور مسائل مختلف داشتیم و همچنین تماس‌هایی هم با استان‌های مختلف داشتیم تا آمادگی آنها را بررسی کنیم که خوشبختانه آمادگی لازم را داشتند و امروز هم از همان ساعات اولیه کار خود را آغاز کردند.
سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: ناظرین شورای نگهبان هم‌اکنون سر صندوق‌های اخذ رأی حضور دارند و مشکل خاصی هم تاکنون گزارش نشده است، البته مقداری ناهماهنگی‌های اولیه بود که دوستان آنها را پیگیری کردند.
دکتر کدخدایی با بیان اینکه ۲ نفر از کاندیداهای ریاست‌جمهوری نمایندگان‌شان را برای حضور در ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات معرفی کردند، گفت: آقای حسین طلا از طرف آقای سیدابراهیم رئیسی و همچنین آقای محمدرضا صادق از طرف آقای حسن روحانی به ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات ریاست‌جمهوری معرفی شدند و هم‌اکنون نیز در ستاد مرکزی مستقر هستند.
وی در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه با توجه به دیپلمات بودن آقای صادق آیا منع قانونی برای حضور وی در انتخابات وجود ندارد؟ توضیح داد: نه، ایشان فقط برای ارائه گزارش به آقای روحانی در ستاد حضور دارند، کاری که ما اینجا انجام داده‌ایم کاری نیست که در قانون پیش‌بینی شده باشد، بلکه این اقدام از سال ۸۸ یک روش ابداعی بود که برای ایجاد اطمینان و اعتماد بیشتر برای نامزدهای محترم، آن را در شورای نگهبان پیشنهاد کردیم.
سخنگوی شورای نگهبان همچنین درباره زمان پایان شمارش آراء، توضیح داد: درباره زمان پایان شمارش آرا اطلاعی ندارم، اما بعد از پایان ساعات رأی‌گیری، شمارش آرا آغاز خواهد شد که اولویت هم ضمن توافقی که با وزارت کشور انجام دادیم، با شمارش آرای ریاست‌جمهوری است، البته در مناطقی که انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در آنجا برگزار می‌شود هم شمارش آراء انجام خواهد شد. با توجه به برگزاری همزمان انتخابات شوراها و ریاست‌جمهوری، اگر کسی اشتباهاً رأی خود را در صندوق دیگری انداخته باشد، آن آراء هم شمارش می‌شوند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۹ آذر ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حضرت زهرا (س) الگوی بی‌بدیل زندگی حق‌مدارانه است/ بهترین تجلیل از زن را دین مبین اسلام داشته است

انتشار کتاب «شرایط کیفی داوطلبان انتخابات» از سوی پژوهشکده شورای نگهبان

کارگاه مهارت‌افزایی چهارمین دوره رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان ویژه استان تهران برگزار شد

گزارش تصویری نشست پرسش و پاسخ دانشجویی با دکتر طحان‌نظیف در دانشگاه شهید بهشتی

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به سوالات صریح دانشجویان دانشگاه شهیدبهشتی: قانون اساسی دستاورد بزرگ تاریخی ملت ایران است/ در بررسی مصوبات هیچ چیز پنهانی نداریم در انتخابات نیز موارد را به داوطلبان می‌گوییم

برگزاری کارگاه تخصصی شبیه سازی شورای نگهبان در دانشگاه چمران

تاکید دکتر مولابیگی بر اهمیت حیاتی آموزش و پرورش در تحقق قانون اساسی/ «مسئولیت‌پذیری» و «شفافیت» دو اقتضای نظام اداری صحیح در قانون اساسی است

گزارش تصویری حضور سخنگوی شورای نگهبان به‌مناسبت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن

سخنگوی شورای نگهبان میهمان ویژه دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در روز دانشجو بود/ دکتر طحان‌نظیف: جامعه دانشجویی، پیشران حرکت‌های اجتماعی و قانون اساسی، معیاری روشن برای تشخیص اولویت‌های جریان‌ دانشجویی است

پربازدید ها

برگزیدگان همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع معرفی و تجلیل شدند

آیت‌الله جنتی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالجواد عبداللهی را تسلیت گفت

دکتر کدخدایی: مقام معظم رهبری ضامن حقوق ملت و آزادی‌ها هستند/ آیت‌الله سعدی: ایشان پیشگام حقوق عامه هستند/ دکتر غفاری: زنان در اندیشه رهبری نقش تمدن‌سازی دارند/ دکتر اسحاقی: همایش «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» گامی فاخر در راستای پاسداری از قانون اساسی است

همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای برگزار شد

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درخصوص حق پخش مسابقات ورزشی

نشست میهمانان خارجی همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع با جمعی از اعضای شورای نگهبان/ آیت‌الله مدرسی‌یزدی: تبیین حقوق بشر بر مبنای معیارهای اسلامی راهکار رشد انسانیت و مقابله با توطئه استکبار نوین است/ اجماع علما و پژوهشگران: آزادی در پرتو عدالت اسلامی؛ راهکار مقابله با تفرقه و سلطه غرب

برگزاری جلسه ارائه مقالات علمی منتخب همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای/ دکتر طحان‌نظیف: اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب در این حوزه‌ها نیازمند واکاوی و ارائه دقیق در مجامع علمی است

گزارش تصویری اختتامیه همایش بین‌المللی «حقوق ملّت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای»

دکتر کدخدایی در همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع: بازخوانی «آزادی» از نگاه رهبری برای خروج از خمودگی است/ دین اسلام؛ بزرگترین پیام‌آور آزادی است

در نگاه رهبری آزادی مشروع حق مردم و تکلیف حکومت است