کد خبر: ۴۶۳۷
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۹- 01 March 2017
دبیر شورای نگهبان:

امیدواریم همه بتوانیم حضرت فاطمه زهرا(س) را الگو قرار دهیم

دبیر شورای نگهبان ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها گفت: امیدواریم همه بتوانیم آن بزرگوار را الگوی زندگی خود قرار دهیم.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، حضرت آیت الله جنتی، صبح امروز در جلسه هفتگی اعضای شورای نگهبان با اشاره اجمالی به حیات پر برکت دخت گرامی پیامبر اعظم(ص)، از ملت ایران به سبب سوگواری در ایام شهادت آن حضرت تجلیل کرد.
دبیر شورای نگهبان، در ادامه با اشاره به اهمیت تبیین شرایط داوطلبان ریاست جمهوری که در اصل ۱۱۵ قانون اساسی آمده است، گفت: احراز صلاحیت داوطلبان ریاست جمهوری، آسان نیست و مسئولیت دشواری در برابر خداوند متعال و آحاد ملت است.
حضرت آیت الله جنتی در ادامه به چند فراز از سیاست‌های کلی انتخابات و نیز شرایط داوطلبان ریاست جمهوری در اصل ۱۱۵ قانون اساسی اشاره کرد و گفت: در واقع ۱۲ عضو شورای نگهبان با اعلام صلاحیت یک داوطلب شهادت می‌دهند که او «مومن»، «با تقوی»، «امین»، «مدیر» و «مدبر» است.
وی ابراز امیدواری کرد که با لطف و عنایت خداوند متعال اعضای شورای نگهبان بتوانند در امر بررسی صلاحیت داوطلبان ریاست جمهوری به خوبی مسئولیت خود را انجام دهند.
دبیر شورای نگهبان همچنین با اشاره به آئین‌نامه‌ای که قبل از انتخابات ریاست جمهوری یازدهم برای شفاف‌تر شدن شرایط داوطلبان در شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت، گفت: انشاءالله با توجه به مباحث گذشته و ابلاغ سیاست‌های کلی انتخابات طی هفته‌های آتی بتوانیم به نتایج بهتری دست بیابیم.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

️آیت‌الله العظمی شبیری‌زنجانی از نوادر روزگار بودند

جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان؛ اشکالات و ابهامات فقهی و حقوقی شورای نگهبان به مصوبه چیست؟

پیام آیت الله مدرسی یزدی به مناسبت رحلت مرجع عظیم الشان، حضرت آیت الله شبیری زنجانی

خدمات آیت الله العظمی شبیری زنجانی ستایش برانگیز است/ تاکید بر تداوم تراث ارزشمند علمی و مسیر طهارت و فقاهت آن فقید سعید

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

نرم‌افزار اداره جامعه اسلامی باید از فقه استخراج شود

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد

رونمایی از مجموعه دوجلدی حکمرانی از نظر تا عمل در نشست علمی «الزامات حکمرانی در دوره پساجنگ»

«حراست از نظام و انقلاب» و «درس خواندن» دو اولویت مهم حوزه باشد/ بقای انقلاب اسلامی بر عهده روحانیت است

پربازدید ها

جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان؛ اشکالات و ابهامات فقهی و حقوقی شورای نگهبان به مصوبه چیست؟

نشست نمایندگان فراکسیون زنان و خانواده با سخنگوی شورای نگهبان و دکتر پورسید درباره طرح موسوم به مهریه

بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون مدنی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آیت‌الله جنتی: ایران در برابر تهدید و زورگویی سر خم نخواهد کرد/ نیازمند روحیه جهادی در عرصه نبرد اقتصادی هستیم

آیت‌الله جنتی از تازه‌ترین فعالیت‌ها و دستاورد‌های علمی پژوهشکده شورای نگهبان بازدید کرد

گزارش تصویری بازدید دبیر شورای نگهبان از آخرین دستاوردهای پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

پیام آیت الله مدرسی یزدی به مناسبت رحلت مرجع عظیم الشان، حضرت آیت الله شبیری زنجانی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد