کد خبر: ۴۶۱۵
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۸- 15 February 2017
حضرت آیت الله جنتی:

حضور باشکوه مردم در راهپیمایی 22 بهمن قابل تمجید و تحسین است

دبیر شورای نگهبان گفت: حضور باشکوه مردم در راهپیمایی 22 بهمن قابل هرگونه تمجید و تحسین هست.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، حضرت آیت‌الله جنتی، صبح امروز در جلسه هفتگی اعضای شورای نگهبان، ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها و آرزوی نیل به شفاعت ایشان، از حضور با شکوه مردم در مراسم راهپیمایی 22 بهمن تجلیل کرد.
رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: این مردم نشان داده‌اند که هر جا مصالح اسلام و نظام مطرح است، کوتاه نمی‌آیند.
وی با اشاره به حضور مردم همیشه در صحنه در مناسبت‌هایی مثل روز قدس و 22 بهمن تصریح کرد: این مردم مؤمن در هوای سرد و گرم، آنجا که احساس ضرورت کنند، در صحنه حضور دارند و از اسلام و میهن خود دفاع می‌کنند.
دبیر شورای نگهبان افزود: در برخی استان‌ها مثل همدان و خوزستان به دلیل سردی هوا یا گرد و غبار بسیار، شرایط حضور در راهپیمایی مساعد نبود اما این مردم با وجود سردی هوا یا مشکل تنفس در گرد و غبار، بیشتر از گذشته، راهپیمایی 22 بهمن امسال را با شکوه برگزار کردند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به بررسی گزارش‌هایی از استان‌های مختلف در خصوص راهپیمایی 22 بهمن گفت: در اکثر استان‌ها حضور مردم در این راهپیمایی بیش از گذشته بود و مقایسه گزارش‌های امسال و سال‌های گذشته نشان می‌دهد در مواردی جمعیت حاضر مردم بیش از تظاهرات سال گذشته بود.
رئیس مجلس خبرگان رهبری افزود: به نمایندگی از مجلس خبرگان رهبری و شورای نگهبان و نیز شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی که متولی برگزاری این راهپیمایی بود از مردم و مقامات امنیتی، انتظامی و صدا و سیما که شرایط مناسب این راهپیمایی را مهیا کردند تشکر می‌کنم.
وی با اشاره به تلاش ناکام دشمن برای رخنه عوامل تروریستی به کشور گفت: دشمن سعی داشت ولو با یک حادثه کوچک، این حماسه بزرگ را تحت‌الشعاع قرار دهد که با تلاش خوب دستگاه‌های امنیتی ناکام ماند.
حضرت آیت‌الله جنتی، ضمن تجلیل مجدد از حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن، تصریح کرد: مردم مؤمن و انقلابی کشور با وجود برخی گلایه‌ها نسبت به مشکلات اقتصادی و بیکاری، دعوت رهبری را لبیک گفتند و نشان دادند که برای اساس اسلام و مملکت، همیشه در صحنه حضور دارند.
وی در پایان از مقامات مسئول خواست به پاس قدردانی از مردم کشور از هیچ کوششی برای خدمت به ملت کوتاهی نکنند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام رضا (ع)

شماره پنجم و ششم اساسنامه منتشر شد

حضور پژوهشکده شورای نگهبان با ۴۰ اثر جدید در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

باید معارف دینی خود را به دنیا برسانیم

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش «دادرسی اساسی و قانون‌گذاری»

دادرسی اساسی فرآیند صیانت از حاکمیت قانون اساسی در عرصه عمل است

دکتر طحان‌نظیف: زیرساخت نظامات مختلف مبتنی بر شریعت در حوزه‌های علمیه فراهم می‌شود/ ظرفیت‌سازی و پرورش نیرو‌های کارآمد متناسب با رسالت انقلابی وظیفه امروز حوزه است

حوزه و روحانیت بدون مردم معنا ندارند/ پیام و سخنرانی ۵ مرجع تقلید در همایش

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

برگزاری پنجمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع»

پربازدید ها

چهل‌وهفتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

دکتر صادقی‌مقدم: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات شورا‌ها در اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود

دکتر پروین: تقویت شورا‌ها به معنای گسترش دموکراسی مشارکتی است

نباید سنت‌های کارآمد حوزه که قرن‌ها دارای نتایج درخشان بوده را فراموش کرد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

پیام تسلیت سخنگوی شورای نگهبان در پی حادثه بندرعباس

آیت‌الله جنتی: حادثه بندر شهید رجایی همه را داغدار کرد؛ همدلی مردم ایران تحسین برانگیز بود/ بدون اغماض با هرگونه قصور و تقصیری در این باره برخورد شود

پیام سخنگوی شورای نگهبان به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز دختر

فعالان رسانه‌ای اخبار صحیح، متقن و مستند را منتشر نمایند/ تقدیر از امدادگران و اهداکنندگان خون

مطرح شدن انقلاب اسلامی ایران به‌عنوان یک پدیده بی‌بدیل جهانی، ثمره مجاهدت حوزه و عالمان دینی است