کد خبر: ۴۵۸۵
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۲- 07 January 2017
حضرت آیت‌الله جنتی:

«آیت‌الله شرعی» یک انقلابی تمام‌عیار بود

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: آیت‌الله شرعی، روحیاتی که یک انسان انقلابی کامل باید داشته باشد را در حد کمال داشت.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و به نقل از نشریه نمای حوزه، حضرت آیت‌الله جنتی در تبیین سوابق آشنایی خود با مرحوم آیت‌الله شرعی به عنوان رئیس سابق مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران و عضو جامعه مدرسین، اظهار داشـت: سابقه آشنایی من با این برادر عزیز به حدود 50 سال می‌رسید. ما از دوران طلبگی رفت‌و‌آمد زیادی داشتیم و اعتراف می‌کنم که نمی‌توانم حق ایشان را ادا بکنم. در این مدت آنچه از ایشان دیدم؛ صداقت، صفا، تدین و تعهد و تواضع و سادگی در زندگی بود. پدر بزرگوارشان هم، مردی باتقوا و متین و مورد اعتماد مردم بودند.
وی افزود: یکی از ویژگیهای ایشان حضور در صحنه‌ها بود. ایشان در ساختن مساجد و حسینیه‌ها فعال بودد. در رسیدگی به محرومان و مستضعفان، به این و آن مراجعه می‌کرد، با اینکه خودش وضع مالی خوبی نداشت. نمی‌توانست ببیند قشر یتیم، طلبه و سادات به سختی روزگار بگذرانند.
رئیس مجلس خبرگان رهبری، آیت‌الله شرعی را مصداق بارز حدیث شریف «خیر الناس أنفعهم للناس» معرفی و اظهار داشت: ایشان در حد یک پدر، نسبت به محرومین، محبت و رحمت داشت و از انسان‌های برتر بود و من از این جهت ایشان را واقعا می‌ستایم.
دبیر شورای نگهبان در توصیف خصوصیات اخلاقی آن مرحوم، خاطرنشان کرد: ایشان خوش‌برخورد، خوش‌اخلاق و خوش‌مشرب بود و در هر جلسه‌ای که حضور داشت نمی‌گذاشت جلسه حالت افسردگی پیدا کند؛ از طرف دیگر نسبت به پست و مقام و عنوان بی‌اعتنا بود.
حضرت آیت‌الله جنتی در ادامه به نقش آیت‌الله شرعی در انقلاب اسلامی اشاره و تصریح کرد:‌ ایشان در جلسات جامعه مدرسین شرکت می‌کرد و در بیانیه‌ها و اطلاعیه‌ها سهیم بود. کارهای ایشان در جامعه مدرسین تا همیشه تاریخ باقی می‌ماند؛ در مسأله مبارزه با طاغوت و نامه‌ای که راجع به خلع شاه بود و همچنین در نامه‌هایی که برای امام(ره) نوشته می‌شد، سهیم بودند و هرجایی که ماموریتی به ایشان محول می‌شد، مضایقه نداشتند.
رئیس مجلس خبرگان ضمن توصیه بر جمع‌آوری سوابق خدمات ایشان در ادوار مختلف، تصریح کرد: امیدوارم این سوابق گردآوری بشود چرا که جنبه آموزندگی و تربیتی مناسبی دارد. ایشان از عمر و جوانی‌ خود برای خدمت به مردم و خدا و اهل‌بیت (علیهم‌السلام) و حضرت ولی‌عصر (سلام‌الله‌علیه) استفاده کرد.
حضرت آیت‌الله جنتی با بیان اینکه آن مرحوم به موضوع تولی و تبری بسیار ملتزم بود، گفت: روحیه تولی و تبری در ایشان بسیار قوی بود. نسبت به امام(ره) بسیار علاقه‌مند بود؛ در همان حدی که عاشقان امام این روحیه را داشتند. نسبت به مقام معظم رهبری نیز به همین شکل علاقه‌مند بود. از طرف دیگر نسبت به دشمنان اسلام و انقلاب خیلی سخت و کامل تبری داشت و در واقع روحیاتی که یک انسان انقلابی کامل باید داشته باشد را ایشان در حد کمال داشت.
رئیس مجلس خبرگان رهبری در پایان ضمن ابراز امیدواری بر اینکه خداوند تمامی اقدامات خالصانه مرحوم آیت الله شرعی را ذخیره آخرت ایشان قرار بدهد، تصریح کرد: اجمالاً اخلاق و رفتار ایشان همه برای من جای تمجید و تحسین دارد و من واقعاً بر اخلاقیات ایشان، همسر و فرزند شهیدشان حسرت میخورم. ای کاش من هم از این روحیات داشتم و آنچه خدا به ایشان داده مقداری هم به من می‌داد. ان‌شاءالله ایشان از ما به دلیل سابقه دوستی‌ شفاعتی بکند. خداوند ما را ببخشد و از آن توفیقاتی که به ایشان داده مقداری هم نصیب ما بکند ان‌شاءالله.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

️آیت‌الله العظمی شبیری‌زنجانی از نوادر روزگار بودند

جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان؛ اشکالات و ابهامات فقهی و حقوقی شورای نگهبان به مصوبه چیست؟

پیام آیت الله مدرسی یزدی به مناسبت رحلت مرجع عظیم الشان، حضرت آیت الله شبیری زنجانی

خدمات آیت الله العظمی شبیری زنجانی ستایش برانگیز است/ تاکید بر تداوم تراث ارزشمند علمی و مسیر طهارت و فقاهت آن فقید سعید

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

نرم‌افزار اداره جامعه اسلامی باید از فقه استخراج شود

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد

رونمایی از مجموعه دوجلدی حکمرانی از نظر تا عمل در نشست علمی «الزامات حکمرانی در دوره پساجنگ»

«حراست از نظام و انقلاب» و «درس خواندن» دو اولویت مهم حوزه باشد/ بقای انقلاب اسلامی بر عهده روحانیت است

پربازدید ها

نشست نمایندگان فراکسیون زنان و خانواده با سخنگوی شورای نگهبان و دکتر پورسید درباره طرح موسوم به مهریه

بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون مدنی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آیت‌الله جنتی: ایران در برابر تهدید و زورگویی سر خم نخواهد کرد/ نیازمند روحیه جهادی در عرصه نبرد اقتصادی هستیم

آیت‌الله جنتی از تازه‌ترین فعالیت‌ها و دستاورد‌های علمی پژوهشکده شورای نگهبان بازدید کرد

جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان؛ اشکالات و ابهامات فقهی و حقوقی شورای نگهبان به مصوبه چیست؟

گزارش تصویری بازدید دبیر شورای نگهبان از آخرین دستاوردهای پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد

رونمایی از مجموعه دوجلدی حکمرانی از نظر تا عمل در نشست علمی «الزامات حکمرانی در دوره پساجنگ»