کد خبر: ۴۵۶۴
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۴- 28 December 2016
دکتر کدخدایی:

آیت‌الله جنتی رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات ریاست‌جمهوری شد

سخنگوی شورای نگهبان از برگزاری اولین جلسه هیات مرکزی نظارت بر انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری خبر داد و گفت: در این جلسه آیت‌الله جنتی به عنوان رئیس انتخاب شد.
دکترکدخدایی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما افزود: همچنین در اولین جلسه هیات مرکزی نظارت بر انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری بنده (کدخدایی) به عنوان سخنگو انتخاب شدم.
وی تصریح کرد: در این جلسه معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان درباره وضعیت اجرای انتخابات گزارشی ارایه کرد.
دکتر کدخدایی افزود: در ادامه این جلسه نیز اعضای هیات نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری در 15 استان انتخاب شدند.
وی درباره اینکه آیا همه شرایط برای برگزاری انتخابات 96 آماده است، گفت: ان شاءالله امیدواریم همه چیز آماده باشد و با دوستان وزارت کشور مشغول رایزنی هستیم.
دکتر کدخدایی ادامه داد: کارشناسان ما مشغول برگزاری نشست های کارشناسی هستند و امیدواریم انتخاباتی پرشور و با مشارکت گسترده و حداکثری داشته باشیم.
سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به برگزاری آخرین جلسات این شورا و وزارت کشور گفت: در هفته جاری جلسات کارشناسی دیگری بین کارشناسان شورای نگهبان و کارشناسان وزارت کشور حول محور بحث های الکترونیکی (ماشینی) شدن انتخابات برگزار شد.
کدخدایی افزود: قبلا شورای نگهبان نکاتی را اعلام کرده و بحث احراز هویت را با قید تامین شرایط و اقتضائات امنیتی پذیرفته بود و این جلسات در ارتباط با ادامه کار این هیات ها تشکیل شده است و امیدواریم به نتایجی برسیم و نتایج را در جلسه عمومی شورای نگهبان مطرح و گزارش آن را به مردم اعلام خواهیم کرد.
وی درباره اینکه آیا با مجلس که نظارت بر انتخابات شوراها را برعهده دارد جلسه خواهید داشت و آیا ضرورتی دارد یا خیر؟ گفت: انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا از جهت نظارتی هیچ ارتباطی با شورای نگهبان ندارد و نظارت آن برعهده مجلس است و طبیعتا ارتباطات بین دوستان مجلس و وزارت کشور خواهد بود.
کدخدایی افزود: البته باید یکسری هماهنگی هایی داشته باشیم به علت اینکه دو انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و ریاست جمهوری همزمان است.
وی گفت: توافقاتی که بین مجلس و وزارت کشور پیرامون انتخابات الکترونیکی است مربوط به آنهاست ولی از جهت اجرایی باید هماهنگی هایی داشته باشیم و ان شاء الله در این زمینه هم اقدام خواهد شد.
انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و همچنین انتخابات میان دوره ای مجلس دهم به طور همزمان 29 اردیبهشت 1396 برگزار خواهد شد.
نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری و میان دوره ای مجلس شورای اسلامی برعهده شورای نگهبان است و نظارت بر انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز برعهده مجلس شورای اسلامی است.
وزارت کشور عهده دار اجرای هر سه انتخابات خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دکتر کدخدایی: رهبرِ شهید همواره بر رعایت قانون و حقوق مردم تأکید داشتند/ ایشان اندیشمندی بزرگ و فراتر از یک مسئول سیاسی بودند

روایت خاطرات دکتر عباسعلی کدخدایی از رهبر شهید در برنامه میداندار

خونخواهی و انتقام خون امام شهید ریشه در آموزه‌های قرآن است

پیام تقدیر آیت‌الله مدرسی‌یزدی از مردم عزیز برای حضور در تشییع ده‌ها میلیونی رهبرِ شهید

مسلمانان در انتظار تحقق وعده الهی درباره انتقام از قاتلان رهبر شهید هستند

استقامت ضامن بقای انقلاب اسلامی است

تشییع رهبر شهید، همه‌پرسی در حمایت از نظام اسلامی بود

۷ پیام راهبردی پدیده بی‌نظیر قرن / چرا انتقام خون امام شهید حق مسلم امت است؟

روایت دکتر پروین از تاکید رهبر شهید بر رعایت حق‌الناس و قانون در بررسی صلاحیت‌ها/ ایشان منحصرترین فرد در حمایت از مستضعفان جهان بودند

روایت خاطرات دکتر خیرالله پروین از رهبر شهید در برنامه میداندار

پربازدید ها

نکات و توصیه‌های مهم آیت‌الله مدرسی یزدی در آستانه تشییع قائد بزرگ و رهبر شهید انقلاب اسلامی (ره)

بیانیه دعوت شورای نگهبان برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید

وداع آیت‌الله جنتی یار دیرین امام و رهبری با «قائد شهید امت» در تشییع تاریخی

آیت‌الله خاتمی: رهبر شهید هرگز در پی جایگاه نبود/ خداباوری، شاخص‌ترین ویژگی شخصیت ایشان بود

آیت‌الله اعرافی: رهبری امامِ شهید مبتنی بر خرد ناب و قدرت تولید فکر بود/ دنیا و آخرت‌مان در گرو وحدت و پیروی از رهبری آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای است

پیام تقدیر و تشکر شورای نگهبان از حضور حماسی و تاریخی مردم ایران و عراق در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید

آیت‌الله حسینی‌خراسانی: رهبرِ شهید همواره بر آزادی بحث و عمل بر مدار شرع و قانون تاکید می‌کردند/ مدیریت حکیمانه و سعه صدر؛ دو ویژگی برجسته ایشان بود

روایت خاطرات آیت الله شب زنده دار از رهبر شهید در برنامه میداندار

روایت خاطرات آیت الله اعرافی از رهبر شهید در برنامه میداندار

آیت‌الله مدرسی یزدی: رهبر انقلاب در جلسات فقهی با سعه‌صدر نقد‌ها را می‌پذیرفتند/ آرامش ایشان در بحران‌ها مثال‌زدنی بود