کد خبر: ۴۵۶۳
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۰- 28 December 2016
حضرت آیت الله جنتی:

هدف فتنه‌گران 88، تکرار فتنه بنی‌امیه و براندازی اسلام بود

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: هدف فتنه‌گران در سال 88 همانند فتنه بنی امیه، براندازی اسلام بود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، حضرت آیت الله جنتی، طی دیداری با جمعی از اعضای ستاد برگزاری یوم الله 9 دی گفت: درباره فتنه 88 ، کتابهای خوبی هم نوشته شده است. از جمله آنها «دایرۀ المعارف فتنه» در 9 جلد است که تمام وقایع آن ایام را به خوبی منعکس کرده است.
دبیر شورای نگهبان، با ابراز نگرانی از انتشار مطالب نادرست در فضای مجازی گفت: متأسفانه دشمن از این فرصت برای وارونه نشان دادن واقعیت ها، به نسل جوان استفاده می کند.
وی با اشاره به تلاش دشمنان برای انتشار مطالب نادرست درباره تاریخ اسلام و تاریخ انقلاب اسلامی گفت: همانطور که فتنه بنی امیه، چند دهه بعد از ظهور اسلام، فاجعه عاشورا را به وجود آورد و کوشید اساس اسلام را از بین ببرد، فتنه گران در سال 88 سعی کردند، با براندازی نظام اسلامی، اسلام را در این کشور از بین ببرند.
حضرت آیت الله جنتی تصریح کرد: البته همانطور که شهادت حضرت سیدالشهدا(س) موجب احیای اسلام گردید و دودمان بنی امیه از بین رفت، در سال 88 نیز عاشورا موجب نجات اسلامی گردید و هنگامی که مردم متوجه شدند فتنه گران، به بهانه انتخابات با اساس اسلام دشمنی دارند، در نهم دی، به خیابان ها آمدند و بدون کوچکترین درگیری بساط فتنه را جمع کردند.
رئیس مجلس خبرگان رهبری به اهمیت درس گرفتن از وقایع سال 88 اشاره کرد و افزود: تاریخ اسلام، و وقایع انقلاب اسلامی و نیز حوادث سال 88 نشان داد، که دشمنان اسلام دست از توطئه علیه نظام اسلامی برنمی دارند. در واقع فتنه 88 از مظاهر حضور دشمن در کمین است.


دبیر شورای نگهبان با ابراز تأسف از بهانه جوئی عوامل داخلی فتنه در سال 88 افزود: عده‌ای بدون هیچ مستندی، مدعی تقلب در انتخابات شدند و دشمن نیز از سادگی آنها بهره برد. بنابراین حتی اگر حمل بر صحت بشود، باید بگوئیم اینها در داخل از دشمن فریب خوردند.
وی با اشاره به برخی شعارهای رایج آشوبگران در سال 88 گفت: آمریکا و اسرائیل، همانند بنی امیه، قصد انتقام از اسلام و انقلاب اسلامی داشتند و عناصر آشوبگر فتنه با شعارهایی مثل «تقلب بهانه است؛ اصل نظام نشانه است.» حقیقت خود را نشان دادند.
رئیس مجلس خبرگان رهبری ضمن تقدیر از هدایت های مقام معظم رهبری و نیز بصیرت ملت مخصوصا در فتنه سال 88 افزود: مردم با پای خود به صحنه آمدند و نشان دادند که با ایمان و اعتقاد به اسلام و انقلاب اسلامی به ولایت فقیه و رهبری، وفادار هستند.
دبیر شورای نگهبان نخبگان جامعه را به دوراندیشی و شناخت توطئه های دشمنان فراخواند و گفت: همانطور که دشمنان اذعان کردند که از 10 سال پیش برای فتنه 88 برنامه ریزی کرده اند، الآن نیز در فکر هستند و با برنامه ریزی 50 ساله و 100 ساله می کوشند به اسلام و نظام اسلامی ضربه بزنند.
حضرت آیت الله جنتی، به برکات حماسه 9 دی اشاره کرد و گفت: در جریان فتنه 88 و سپس حماسه نهم دی؛ خواص بی بصیرت برای مردم شناخته شدند. همچنین پایه های نظام اسلامی مستحکم تر شد و نسل جوان به نقشه های دشمن و نیز نقش بی بدیل ولایت و رهبری در جامعه آگاه تر شد.
گفتنی است در این جلسه که با حضور جمعی از صاحب نظران و تحلیل گران تشکیل شده بود، حاضران بر روشنگری در خصوص «تقابل جریان فتنه گر با حق رأی ملت»، «نقش مردم در پایداری نظام اسلامی در آینده»، «پیوستگی فتنه گران داخلی با دشمنان»، «توطئه دشمنان برای نفوذ به نظام اسلامی»، «اهمیت پیوند امت با ولایت» و... تأکید کردند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

️آیت‌الله العظمی شبیری‌زنجانی از نوادر روزگار بودند

جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان؛ اشکالات و ابهامات فقهی و حقوقی شورای نگهبان به مصوبه چیست؟

پیام آیت الله مدرسی یزدی به مناسبت رحلت مرجع عظیم الشان، حضرت آیت الله شبیری زنجانی

خدمات آیت الله العظمی شبیری زنجانی ستایش برانگیز است/ تاکید بر تداوم تراث ارزشمند علمی و مسیر طهارت و فقاهت آن فقید سعید

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

نرم‌افزار اداره جامعه اسلامی باید از فقه استخراج شود

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد

رونمایی از مجموعه دوجلدی حکمرانی از نظر تا عمل در نشست علمی «الزامات حکمرانی در دوره پساجنگ»

«حراست از نظام و انقلاب» و «درس خواندن» دو اولویت مهم حوزه باشد/ بقای انقلاب اسلامی بر عهده روحانیت است

پربازدید ها

نشست نمایندگان فراکسیون زنان و خانواده با سخنگوی شورای نگهبان و دکتر پورسید درباره طرح موسوم به مهریه

بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون مدنی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آیت‌الله جنتی: ایران در برابر تهدید و زورگویی سر خم نخواهد کرد/ نیازمند روحیه جهادی در عرصه نبرد اقتصادی هستیم

آیت‌الله جنتی از تازه‌ترین فعالیت‌ها و دستاورد‌های علمی پژوهشکده شورای نگهبان بازدید کرد

جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان؛ اشکالات و ابهامات فقهی و حقوقی شورای نگهبان به مصوبه چیست؟

گزارش تصویری بازدید دبیر شورای نگهبان از آخرین دستاوردهای پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد

رونمایی از مجموعه دوجلدی حکمرانی از نظر تا عمل در نشست علمی «الزامات حکمرانی در دوره پساجنگ»