کد خبر: ۴۴۶۵
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۳- 02 October 2016
حضرت آیت الله جنتی:

بزرگترین «منکر» تلاش برای گشودن پای آمریکا به مملکت است

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: بزرگترین «منکر» تلاش برای گشودن پای آمریکا به مملکت است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان حضرت آیت الله جنتی، صبح امروز در نشست اعضای ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر ، ضمن گرامیداشت ایام محرّم گفت: پیام حضرت سیدالشهدا(ع) امربه معروف و نهی از منکر بود.
وی افزود: تاریخ صدر اسلام درسهای آموزنده ای برای ما دارد و این درسها برای همیشه زنده است.
رئیس مجلس خبرگان رهبری با تشریح انحرافات جامعه اسلامی پس از رحلت پیامبر اعظم (ص) گفت: در ابتدای تاریخ اسلام ضربه شدیدی به مبانی اسلام وارد شد و با غصب حق امیرمؤمنان(ع) انحرافات در تاریخ اسلام آغاز گردید.
حضرت آیت الله جنتی منشاء این انحرافات را سکوت اصحاب در برابر تضییع حق عنوان کرد و افزود: اگر اصحاب در برابر این تضییع حق ، نهی از منکر می کردند کار به شهادت حضرت زهرا(س) و سپس شهادت حضرت امیر مؤمنان(ع) و امام مجتبی (ع) نمی کشید و از همه این مصائب بالاتر واقعه کربلا رخ نمی داد .
وی افزود: اصحابی که در مدینه سکوت کردند و امر به معروف و نهی از منکر را رها کردند ، خودشان هم آسیب دیدند و در نتیجه‌ی این سکوت چندی بعد از عاشورا به واقعه حرّه مبتلا شدند و جان ومال و نوامیس آنها با تعرض قوای یزید مواجه گردید.
وی تصریح کرد : حضرت سیدالشهداء عواقب این سکوت را می دیدند که فرمودند اگر مرا شهید کردید خوار و ذلیل خواهید شد.
رییس مجلس خبرگان رهبری با ابراز تأسف از گسترش برخی از منکرات در جامعه گفت : ‌بدحجابی ، شراب خواری ، ولنگاری ، فساد اقتصادی و ... همگی منکر هستند . اما در برخورد با منکرها هم باید دقت کرد که توجه به منکرات اجتماعی ما را از منکرات بزرگ تر غافل نسازد.
وی افزود : امروز بزرگترین منکر تلاش برای گشودن پای آمریکا به مملکت است . آمریکا تا بر مملکت ما سلطه کامل نیابد ، دست از سر این کشور بر نمی دارد.
وی تصریح کرد : آمریکا سیاست های کلّی برای تسلط بر کشور دارد. نباید در برابر فریب وعده ها و لبخندهای آنها سکوت کرد. نباید کسانی که بیان ، قلم ،‌ تریبون و ... دارند در برابر این منکرات سکوت کنند. حضرت آیت الله جنتی با اشاره به آیات نخست سوره ممتحنه که مؤمنان را به پرهیز از دوستی با دشمنان و نیز پیمان های مخفی با آنان دعوت میکند ، افزود : متأسفانه برخلاف همین توصیه قرآنی ، برخی پیمان های دوستی و سری با دشمن می بندند ومن وظیفه خودم میدانم که در این خصوص نهی از منکر کنم.
در این جلسه همچنین آیت الله سیداحمد خاتمی ، عضو هیأت رییسه مجلس خبرگان رهبری ، گلایه علما و مراجع قم ، نسبت به هتک حرمت این شهر مقدس در حاشیه برخی کنسرت ها را مطرح کرد.
گفتنی است در این جلسه که با حضور آقایان سیداحمد خاتمی ، سیدرضا تقوی ، علوی ، وزیر اطلاعات ، فانی ، وزیر آموزش و پرورش و مسئولان نهادهای مختلف برگزار شد، شیوه نامه های مبارزه با اسراف و تبذیر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

مبارزه با فقر و حل مشکلات معیشتی مردم سفارش دین است/ دولت برای رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری تلاش کند

حضور سخنگوی شورای نگهبان در ستاد نوروزی هلال‌احمر/ قدردانی از عملکرد هلال‌احمر در حوزه حقوق بشردوستانه

سرمایه گذاری برای تولید، ترجمان اصول اقتصادی قانون اساسی است

پالایش نفس و رسیدن به لقاءالله با بهره‌برداری از ضیافت الهی

انتخابات، تجلی عملی جایگاه مردم در جمهوری اسلامی‌

انتشار کتاب «رهبری و قانون اساسی»؛ نگاهی جامع به مبانی و صلاحیت‌ها

کتاب «قوه مقننه و قانون اساسی» منتشر شد

فیلم|آخرین نشست خبری دکتر طحان‌نظیف در سال ۱۴۰۳

دکتر طحان‌نظیف: تمامی ایرادات شورای نگهبان درباره لایحه بودجه به جز یک مورد اصرار شده برطرف شد/ تصمیم نهایی در مورد مصوبه تعطیلی یک روز با مجمع تشخیص مصلحت نظام است/ تایید ۵ معاهده و موافقتنامه با کشور‌های خارجی/ ۶۱ مصوبه مجلس در سال ۱۴۰۳ بررسی شد

گزارش تصویری آخرین نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان در سال ۱۴۰۳

پربازدید ها

تایید طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران

کتاب «قوه مجریه و قانون اساسی» منتشر شد

فروش ویژه نوروزی انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان با ۱۵٪ تخفیف

مروری بر ابهامات و اشکالات شورای نگهبان به جداول بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ اسفند ۱۴۰۳

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۲ اسفند ۱۴۰۳

مجموعه سه جلدی «قانونگذاری و قانون اساسی» منتشر شد

انتشار کتاب «نظریه مردم‌سالاری دینی»؛ پژوهشی نوین در تبیین مبانی حکمرانی اسلامی

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

دکتر طحان‌نظیف: تمامی ایرادات شورای نگهبان درباره لایحه بودجه به جز یک مورد اصرار شده برطرف شد/ تصمیم نهایی در مورد مصوبه تعطیلی یک روز با مجمع تشخیص مصلحت نظام است/ تایید ۵ معاهده و موافقتنامه با کشور‌های خارجی/ ۶۱ مصوبه مجلس در سال ۱۴۰۳ بررسی شد