کد خبر: ۴۴۶۳
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۶- 26 September 2016
حضرت آیت‌الله جنتی:

بسیج مردمی، عراق را نجات داد

دبیر شورای نگهبان ضمن تجلیل از مجاهدت های «حشدالشعبی» در راه صیانت از اماکن مقدسه عراق گفت: آن چیزی که عراق را از خطر داعش نجات داد، همین نیروهای مردمی بودند.
به گزارش اداره‌‌کل روابط عمومی شورای نگهبان؛ حضرت آیت‌‌الله جنتی در جمع کارکنان این نهاد، ضمن تبریک مناسبت روز مباهله و نزول آیات تطهیر و ولایت و اشاره به برکات وافر این ایام، به ارائه گزارشی از سفر خود به عتبات عالیات پرداخت و اظهار داشت: ما باید شکرگزار و قدردان وجود اعتاب مقدسه و حرم اهل بیت علیهم‌السلام باشیم چرا که حضور در این اماکن مذهبی، موجب تجدید حیات معنوی و زنده شدن ایمان انسان است.
وی افزود: سفر زیارتی، سفر مقدسی است و هیچ کجای دنیا به مانند این سرزمین‌های مقدس (عراق)، مراکز پیام‌بخش ندارد. این اماکن موجب انقلاب روحی و صعود انسان را به درجات معنوی فراهم می‌آورند که امیدواریم، خداوند توفیق حفظ این حالات را برای همه زائرین، میسر کند.
دبیر شورای نگهبان در ادامه با اشاره به وضعیت رو به بهبود شرایط امنیتی در عراق به دلیل نقش نیروهای مردمی، خاطرنشان کرد: از موارد برجسته و مؤثر در کشور عراق، حضور نیروهای حشدالشعبی است. خداوند امام راحل و بسیجیان عزیز را با پیغمبر و خاندان پاکش محشور کند که بسیج مردمی را برای ما و ملت‌های مسلمان به یادگار گذاشتند؛ آن چیزی که عراق را از خطر داعش نجات داد، همین نیروهای مردمی بودند.
وی، ضمن اشاره به دیدارهای خود با علما و مراجع عراق، نقش ممتاز مرجعیت آیت‌الله سیستانی در این کشور و صدور فتوای ایشان در لزوم تشکیل بسیج مردمی در مقابله با داعش را بی‌بدیل توصیف کرد و گفت: اگر دعوت ایشان به دفاع از عراق نبود و حرکت قومی، مردمی و بسیجی مردم عراق اتفاق نمی‌افتاد، داعشی‌ها به بغداد رسیده بودند و کل این کشور به اشغال آنها در می‌آمد.
رئیس مجلس خبرگان رهبری به دیدار با سیدعمار حکیم به عنوان رئیس ائتلاف ملی عراق و توصیه خود به وی اشاره و تصریح کرد: بین احزاب و گروه‌های عراقی تقسیم کار شده است. البته اختلافاتی دارند که من پیشنهاد کردم در این صورت به حضرت آیت‌الله سیستانی مراجعه کنند.
دبیر شورای نگهبان در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد؛ خداوند متعال، به دلیل محبت و توجه به پیامبر و خاندان پاک ایشان به عنوان وجه مشترک ملت ایران؛ این سرزمین را از تفرقه،‌ اختلاف و لغزش حفظ فرماید و آل سعود، وهابی‌ها و تکفیری‌ها را به دلیل ظلم به مردم مسلمان و مظلوم منطقه ریشه‌کن سازد.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام رضا (ع)

شماره پنجم و ششم اساسنامه منتشر شد

حضور پژوهشکده شورای نگهبان با ۴۰ اثر جدید در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

باید معارف دینی خود را به دنیا برسانیم

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش «دادرسی اساسی و قانون‌گذاری»

دادرسی اساسی فرآیند صیانت از حاکمیت قانون اساسی در عرصه عمل است

دکتر طحان‌نظیف: زیرساخت نظامات مختلف مبتنی بر شریعت در حوزه‌های علمیه فراهم می‌شود/ ظرفیت‌سازی و پرورش نیرو‌های کارآمد متناسب با رسالت انقلابی وظیفه امروز حوزه است

حوزه و روحانیت بدون مردم معنا ندارند/ پیام و سخنرانی ۵ مرجع تقلید در همایش

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

برگزاری پنجمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع»

پربازدید ها

چهل‌وهفتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

دکتر صادقی‌مقدم: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات شورا‌ها در اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود

نباید سنت‌های کارآمد حوزه که قرن‌ها دارای نتایج درخشان بوده را فراموش کرد

دکتر پروین: تقویت شورا‌ها به معنای گسترش دموکراسی مشارکتی است

پیام تسلیت سخنگوی شورای نگهبان در پی حادثه بندرعباس

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حادثه بندر شهید رجایی همه را داغدار کرد؛ همدلی مردم ایران تحسین برانگیز بود/ بدون اغماض با هرگونه قصور و تقصیری در این باره برخورد شود

پیام سخنگوی شورای نگهبان به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز دختر

فعالان رسانه‌ای اخبار صحیح، متقن و مستند را منتشر نمایند/ تقدیر از امدادگران و اهداکنندگان خون

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان