کد خبر: ۴۴۲۵
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۱- 21 August 2016
حضرت آیت‌الله جنتی:

امریکا و صهیونیست‌ها از قدرت حزب‌الله لبنان می ترسند

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: حزب الله لبنان به حدی از قدرت دست یافته است که امریکا و رژیم صهیونیستی از آن می ترسند.
به گزارش اداره‌کل روابط عمومی شورای نگهبان، حضرت آیت الله جنتی در دیدار جمعی از جوانان عضو حزب الله لبنان با تبیین قدرت الهام‌بخش انقلاب اسلامی ایران به دیگر کشورها و نهضت های اسلامی در جهان افزود: پیشتر همه باور کرده بودند که قدرت نظامی صهیونیست ها به حدی است که همه کشورهای اسلامی نمی توانند بر آنان پیروز شوند اما حزب الله لبنان به مدد الهی توانست از نظر نظامی و سیاسی این رژیم اشغالگر را شکست دهد.
وی گفت: حزب الله در مقابل مؤمنین نرم و خاشع و در مقابل کفار و صهیونیست ها پایدار و سرافراز است و با جهاد در راه خدا از سرزنش ملامت کنندگان نمی هراسد.
حضرت آیت الله جنتی با تبیین نقش انقلاب اسلامی ایران در احیای اسلام افزود: پیش از انقلاب اسلامی، اسلام در انزوا بود و همه به مسلمانان با نگاه تحقیر می نگریستند. اسلام را سبب عقب ماندگی می دانستند و علما منزوی بودند.
وی گفت: پیش از انقلاب دین از سیاست جدا دانسته می شد. بسیاری از علما باور کرده بودند که باید به بحث و امور عبادی بپردازند و وارد مسائل سیاسی نمی شدند و در مقابل ظلم و فساد حاکم و قدرت شاهنشاهی اعتراض نمی کردند.
رئیس مجلس خبرگان افزود: رهبری با ایجاد باور در ملت ایران و مسلمانان جهان عزت و قدرت آنان را احیا و اثبات کرد ما می توانیم مانند صدر اسلام با ایجاد حکومت در مقابل دشمنان بایستیم.
آیت الله جنتی گفت: امام خمینی (ره) قرآن را احیا کرد و با ترویج تبعیت از آیات جهاد به مسلمانان در جهان عزت داد.
وی افزود: پیش از انقلاب آیات جهاد در قرآن کریم فراموش شده بود اما امام با احیای آیات جهاد به همگان آموخت اسلام با سستی، خوشگذرانی، اشرافیت و بی تفاوتی سازگار نیست.


رئیس مجلس خبرگان با اشاره به تاثیر الهام آفرین انقلاب اسلامی ایران گفت: انقلاب خودبه‌خود به همه جا صادر و امام محبوب مردم آزادیخواه و ظلم ستیز در دنیا شد.
آیت الله جنتی افزود: انقلاب اسلامی ایران اکنون به کشورهای مختلف جهان اسلام مانند عراق، لبنان ، فلسطین و دیگر کشورها صادر شده است.
وی گفت: پیش از انقلاب اسلامی ایران رژیم صهیونیستی در بسیاری از کشورهای اسلامی به ویژه فلسطین و لبنان حاکم بود اما انقلاب اسلامی عزت و قدرت را به آنان بازگرداند.
آیت الله جنتی دینداری اسلامی در یمن، بحرین و کشورهای شمال افریقا را ناشی از برکت اسلام، امام و الهام گرفتن از انقلاب اسلامی دانست.
در این دیدار شماری از جوانان حزب الله لبنان در این مراسم با تبریک انتخاب آیت الله جنتی به ریاست مجلس خبرگان رهبری پرسش هایی مطرح کردند که آیت الله جنتی به آن پاسخ داد.
این گروه از جوانان عضو حزب الله لبنان که امروز با رئیس مجلس خبرگان رهبری دیدار کردند دانش آموختگان دانشکده رضوان لبنان هستند.

------------
گزارش تصویری/ دیدار آیت الله جنتی با جمعی از جوانان عضو حزب الله لبنان


ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در خوزستان نیز برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ دی ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات معیشتی مردم، وظیفه مسئولان است/ سیره امام علی (ع) میزان سنجش حق‌مداری افراد و حکومت‌هاست

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»؛ شهیدی که جلوه‌ای از عشق و اخلاق علوی در میان ناظران انتخاباتی بود/ دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مسیر عزت را در وحدت و قوی شدن یافته‌اند

هنر الهی، مسیر نجات انسان از مادیت و انحراف است

دعا‌های ماه رجب راه‌های بلند کمال را مقابل انسان می‌گشاید

تاکید سخنگوی شورای نگهبان به هیئت‌های نظارت انتخاباتی: دفاعیات داوطلبان شنیده و دلایل به آنها توضیح داده شود

دکتر صادقی‌مقدم: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد

هر اقدام علیه نظام اسلامی پاسخی قاطع در پی خواهد داشت

پربازدید ها

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

آیت‌الله جنتی: قوی کردن بنیه علمی و اعتقادی، بهترین راه مقابله با هجمه‌های فرهنگی است/ سیره امام هادی(ع)، تبدیل هوشمندانه تهدید‌ها به فرصت بود

تکریم «امین مردم» در خانه «سردار گمنام»؛ روایت دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید طیب‌مسعود/ دکتر طحان‌نظیف: مجاهدت شهدا، مردم ایران را در جهان سربلند کرد

تاکید آیت‌الله جنتی بر تقویت وحدت حوزه و دانشگاه/ شورای نگهبان از پشتوانه مجامع علمی بهره می‌برد و پژوهش نقش کلیدی در اتقان نظرات این نهاد دارد

تاکید سخنگوی شورای نگهبان به هیئت‌های نظارت انتخاباتی: دفاعیات داوطلبان شنیده و دلایل به آنها توضیح داده شود

دکتر پروین: اندیشه‌های آیت‌الله نائینی، نقش برجسته‌ای در تبیین حکمرانی اسلامی و مردم‌سالاری دینی دارند

دکتر صادقی‌مقدم: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد

از نجف تا شورای نگهبان؛ نگاهی به نقش آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی در پاسداری از اسلامیت و جمهوریت نظام

«لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» تایید شد

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «جواد پوررجبی» که خانوادگی ناظر انتخابات بودند/ دکتر طحان‌نظیف: سبک زندگی شهیدانِ جنگ ۱۲ روزه الگوی عملی برای آینده‌سازان وطن است