کد خبر: ۴۳۹
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۸۶ - ۱۶:۴۰- 21 April 2007
دکتر کدخدایی در گفتگو با خبرنگاران:
سخنگوی شورای‌نگهبان گفت: طبق مصوبه جدید مجلس شورای اسلامی، کاندیداهای مجلس باید 6 ماه قبل از زمان ثبت‌ نام از مدیریت‌های اجرایی استعفا دهند.

به گزارش روابط‌عمومی شورای‌نگهبان، دکتر عباسعلی کدخدایی روز شنبه 1/2/86 در گفتگو با خبرنگاران افزود: طبق قانون فعلی، مدیران اجرایی که قصد کاندیدا شدن در انتخابات مجلس را دارند باید 2 ماه قبل از ثبت نام از سمت خود استعفا دهند.
وی خاطر نشان کرد: در صورت لازم الاجرا شدن مصوبه جدید مجلس شورای اسلامی، این زمان به 6 ماه افزایش خواهد یافت.
دکتر کدخدایی با اشاره به انتشار اخباری در رسانه‌ها از قول مسئولان وزارت کشور مبنی بر ارائه لایحه جدید برای کاهش مدت زمان استعفای مدیران اجرایی گفت: در صورت تصویب این لایحه در مجلس، مصوبه جدید لازم الاجرا خواهد بود و چون تعیین این زمان طبق قانون عادی است مغایرتی با قانون‌اساسی ندارد.
وی افزود: در صورتی که مصوبه جدید مجلس لازم الاجرا شود، برنامه زمانبندی شورای‌نگهبان برای انتخابات مجلس هشتم از یک ماه دیگر آغاز خواهد شد.
سخنگوی شورای‌نگهبان در پاسخ به سؤال خبرنگاری در مورد طرح تغییر ساعت گفت: هنوز هیچ مصوبه‌ای از سوی مجلس به دست ما نرسیده است و امکان اظهار نظر وجود ندارد اما در مصوبات باید مرز اجرا و تقنین رعایت شود که شورای‌نگهبان نیز با حفظ حریم اجرا و تقنین درباره اینگونه مصوبات اظهار نظر خواهد کرد.
خبرنگاری در خصوص زمان محدود رسیدگی به لایحه بودجه کل کشور سؤال کرد که دکتر کدخدایی در پاسخ گفت: شورای‌نگهبان همواره تأکید کرده است در سه ماهه پایانی سال، باید تکلیف لایحه بودجه مشخص شود. چون در فرصت 2 یا 3 ماهه مجلس، شورای‌نگهبان و نهادهای کارشناسی بهتر می‌توانند بررسی و اظهار نظر نمایند.
خبرنگاری در خصوص نظر شورای‌نگهبان درباره لایحه اصلاح قانون انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا سؤال کرد که دکتر کدخدایی پاسخ داد: آنچه از اصل یکصدم قانون‌اساسی برداشت می‌شود این است که شوراها حق تصویب قانون و انجام اقدامات اجرایی را ندارند و شورای‌نگهبان تاکنون در خصوص انتخاب شهرداران نظری نداشته است.
وی در خصوص مصوبه مجلس در مورد بنزین لیتری 100 تومان و سهمیه‌بندی آن از اول خرداد ماه گفت: این قانون از خرداد ماه لازم الاجرا است اما اگر دولت نظر دیگری دارد باید قبل از خرداد ماه لایحه جدیدی به مجلس ارائه دهد.
دکتر کدخدایی در خصوص لایحه مدیریت خدمات کشوری گفت: مصوبه جدید مجلس شورای اسلامی که اصلاحاتی در آن برای رفع ایرادات قبلی شورای‌نگهبان به عمل آمده، هنوز به دست ما نرسیده است.
وی تشکیل کمیته مشترک مجلس و شورای‌نگهبان برای بررسی این مصوبه را رد کرد و گفت: هر گاه مجلس درخواست کند، نماینده شورای‌نگهبان برای تشریح دلایل ایرادات در جلسات کمیسیون‌ها حاضر می‌شود.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۲ مهر ۱۴۰۲

رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان فرصتی برای آشنایی دانشجویان با این نهاد است

پیروی از آموزه‌های پیامبر(ص) راه درمان جاهلیت مدرن است/ امام صادق(ع) یکی از بزرگ‌ترین پرچمداران وحدت امت اسلام هستند

شورای نگهبان موافق تشویق مبارزان با مفاسد اقتصادی است

اعضای شورای نگهبان بر لزوم رعایت دقیق قانون تاکید کردند/ وزرای کشور و اطلاعات از آمادگی دولت برای برگزاری انتخابات خبر دادند

گزارش تصویری اولین همایش اعضای هیات‌های نظارت استانی سراسر کشور

دکتر صادقی مقدم: شبکه نظارت مردمی مدافعان حریم مردم‌سالاری دینی هستند

دکتر کدخدایی: نظریه «مردم‌سالاری دینی» رهبر معظم انقلاب شایسته تولید ادبیات دانشگاهی است/ دشمنان به دنبال تغییر اولویت‌ها و راهبردهای کشور هستند

اعلام آمادگی وزیر اطلاعات برای برگزاری انتخاباتی امن و سالم/ شورای نگهبان یک نهاد مرکزی برای حفظ ارزش‌ها و قانون اساسی است/ حذف ارز ترجیهی از اقدامات شجاعانه دولت بود

پربازدید ها

بخشی از ابهامات قبل برطرف شده ولی برخی همچنان باقی است

"طرح اصلاح ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی" تایید شد

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره رد مصوبه کنکوری مجلس

طرح اصلاح تبصره (۵) ماده (۵) قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور مغایر با قانون اساسی شناخته شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۲ شهریور ۱۴۰۲

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۹ شهریور ۱۴۰۲

تایید لوایح ایجاد مناطق آزاد سرخس، دوغارون و مازندران

آغاز اولین همایش نظارت انتخاباتی شورای نگهبان در مشهد/ وزرای کشور و اطلاعات میهمانان روز اول

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲ مهر ۱۴۰۲

آیت‌الله جنتی: برای تحقق ارزش‌های الهی در دوره انتظار باید مجاهدت کرد/ ضرورت برنامه‌ریزی برای مقابله با انحرافات فرهنگی