کد خبر: ۴۳۵۷
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۴- 15 June 2016
حضرت آیت‌الله جنتی:

بیانات مقام معظم رهبری باید نصب‌العین دانشجویان حزب‌اللهی باشد

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: برای فرهنگ‌سازی در امر اقتصاد مقاومتی، مبارزه با فساد و آسیب‌های اجتماعی و تأثیرگذاری بر قشر دانشجو، بیانات مقام معظم رهبری باید نصب‌العین دانشجویان حزب‌اللهی باشد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای‌نگهبان، حضرت آیت‌ الله جنتی در دیدار با اعضای «شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل» ضمن تبریک ایام مبارک رمضان؛ این ماه را فرصت عبادت، بندگی، دعا و تضرع به درگاه خداوند برشمرد و اظهار داشت: ان‌شاءا... این ماه عزیز؛ ماه توبه، انابه و گرفتن حاجات از درگاه قاضی الحاجات باشد.
دبیر شورای نگهبان با ابراز خوشوقتی از دیدار با دانشجویان حزب‌اللهی، گفت: شما عزیزان؛ مایه‌های امید نظام هستید؛ ‌آن هم در وضعیتی که بسیاری افراد در مقاصد نادرست و ناسالم فعالیت می‌کنند.
وی با تبیین مسئولیت‌های بسیار سنگین این تشکل دانشجویی، تصریح کرد: شما واقعاً کار بزرگی بر دوش دارید و می‌توانید خلأ فکری، فرهنگی، سیاسی، اسلامی و به طور کلی حرکت‌های انقلابی را در دانشگاهها پر کنید.
رئیس مجلس خبرگان رهبری افزود: بیانات مقام معظم رهبری باید نصب‌العین شما باشد. محورهای بیانات ایشان را جمع‌آوری کنید. دغدغه‌‌هایی که ایشان راجع به اقتصاد مقاومتی و آسیب‌های اجتماعی دارند را بررسی کرده و ببینید برای مقابله با آنها چه می‌توانید انجام دهید. مسأله متلاشی‌شدن خانواده‌ها، بالا رفتن آمار طلاق‌، خطراتی که نسل جوان را تهدید می‌کند از مواردی است که می‌توانید به صورت مستقیم یا غیرمستقیم در مورد آنها با مسئولین گفت‌وگو داشته باشید.


حضرت آیت‌‌الله جنتی، فرهنگ‌سازی برای جامعه را، اقدامی مهم معرفی و تأکید کرد: فرهنگ‌سازی کاری است که از شما دانشجویان ساخته است و از خیلی دیگر، حتی سیاسیون نیز ساخته نیست.
دبیر شورای نگهبان در ادامه بر «لزوم انقلابی بودن همه دستگاه‌ها» حسب تأکید رهبر معظم انقلاب پرداخت و گفت: باید دید انقلاب اسلامی از کجا ضربه می‌خورد؟ به نظر من از انقلابی نبودن. روحانیت، خبرگان، مجلس، دولت، قوه قضائیه همه باید به مانند اوایل پیروزی نهضت اسلامی، انقلابی باشند. نباید گفت این روحیه برای آن روز بود و تاریخ مصرف آن تمام شده است.
رئیس مجلس خبرگان رهبری، مبارزه با فساد را از دیگر اقدامات تشکل‌های دانشجویی عنوان و تصریح کرد: متأسفانه فساد در حال گسترش است و باید با آن مبارزه کرد. شما اگر دین خدا را حسب وعده قرآنی یاری کنید خداوند نیز شما را یاری می‌کند. البته باید قصد خالصتان را حفظ کنید و از نیروی جوانی و خلوصتان برای این امر استفاده کنید.
وی با تأکید به تمرکز بر تأثیرگذاری بر قشر دانشجو اظهار داشت: دانشجویانی که عضو تشکل شما و تحت نظر شما هستند می‌توانند در آینده به عنوان بازوان اجرایی نظام منشأ اثر خیر باشند.
حضرت آیت‌الله جنتی در پایان با ابلاغ مراتب سلام خود به اعضای «انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل» گفت: به دوستان ما در این مجموعه دانشجویی در سراسر کشور بگویید اگرچه جسم‌ما به هم نزدیک نیست ولی روح ‌ما به یکدیگر نزدیک است و ما با هم همفکر هستیم و روحیه انقلابی یکسان داریم. خوشحال باشید که خدا به شما این توفیق را داده که در این اتحادیه مشغول کار هستید چرا که این توفیق را همه دانشجویان ندارند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان با حضور نمایندگان مجلس برگزار شد

توضیحات دبیرخانه چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان درباره چگونگی فرایند رقابت

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در جمع دانشجویان دوره پیشگامان رهایی بسیج‌دانشجویی

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی مهمترین سند مطالبه‌گری دانشجویان است/ تشکل‌های دانشجویی در پیگیری حقوقی مطالبات جنگ ۱۲ روزه نقش‌آفرین باشند

گسترش نظارت بر مقررات راهکار تحقق جامع بند ۳ سیاست‌های تقنین است

تاکید دکتر طحان‌نظیف بر ضرورت توجه به افکار عمومی و جهاد تبیین در نشست با مسئولین روابط عمومی شورای نگهبان؛ تعامل با رسانه‌های ملی و محلی ارتقا یابد

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «مهدی طالب‌زاده»

تجلیل سخنگوی شورای نگهبان از شهید ناظر مهدی طالب‌زاده؛ نماد اخلاص، صبر و پاسداری از آرای ملت/ دکتر طحان‌نظیف: آشنایی با سیره شهدا حق اجتماعی نسل جوان است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور است

اینفوگرافی| عملکرد یکساله انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان

پربازدید ها

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

تجلیل سخنگوی شورای نگهبان از شهید ناظر مهدی طالب‌زاده؛ نماد اخلاص، صبر و پاسداری از آرای ملت/ دکتر طحان‌نظیف: آشنایی با سیره شهدا حق اجتماعی نسل جوان است

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور است

مهلت ثبت نام در چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان تمدید شد

تاکید دکتر طحان‌نظیف بر ضرورت توجه به افکار عمومی و جهاد تبیین در نشست با مسئولین روابط عمومی شورای نگهبان؛ تعامل با رسانه‌های ملی و محلی ارتقا یابد

گسترش نظارت بر مقررات راهکار تحقق جامع بند ۳ سیاست‌های تقنین است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین کریمی‌دوست»

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی مهمترین سند مطالبه‌گری دانشجویان است/ تشکل‌های دانشجویی در پیگیری حقوقی مطالبات جنگ ۱۲ روزه نقش‌آفرین باشند