کد خبر: ۴۳۵۷
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۴- 15 June 2016
حضرت آیت‌الله جنتی:

بیانات مقام معظم رهبری باید نصب‌العین دانشجویان حزب‌اللهی باشد

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: برای فرهنگ‌سازی در امر اقتصاد مقاومتی، مبارزه با فساد و آسیب‌های اجتماعی و تأثیرگذاری بر قشر دانشجو، بیانات مقام معظم رهبری باید نصب‌العین دانشجویان حزب‌اللهی باشد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای‌نگهبان، حضرت آیت‌ الله جنتی در دیدار با اعضای «شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل» ضمن تبریک ایام مبارک رمضان؛ این ماه را فرصت عبادت، بندگی، دعا و تضرع به درگاه خداوند برشمرد و اظهار داشت: ان‌شاءا... این ماه عزیز؛ ماه توبه، انابه و گرفتن حاجات از درگاه قاضی الحاجات باشد.
دبیر شورای نگهبان با ابراز خوشوقتی از دیدار با دانشجویان حزب‌اللهی، گفت: شما عزیزان؛ مایه‌های امید نظام هستید؛ ‌آن هم در وضعیتی که بسیاری افراد در مقاصد نادرست و ناسالم فعالیت می‌کنند.
وی با تبیین مسئولیت‌های بسیار سنگین این تشکل دانشجویی، تصریح کرد: شما واقعاً کار بزرگی بر دوش دارید و می‌توانید خلأ فکری، فرهنگی، سیاسی، اسلامی و به طور کلی حرکت‌های انقلابی را در دانشگاهها پر کنید.
رئیس مجلس خبرگان رهبری افزود: بیانات مقام معظم رهبری باید نصب‌العین شما باشد. محورهای بیانات ایشان را جمع‌آوری کنید. دغدغه‌‌هایی که ایشان راجع به اقتصاد مقاومتی و آسیب‌های اجتماعی دارند را بررسی کرده و ببینید برای مقابله با آنها چه می‌توانید انجام دهید. مسأله متلاشی‌شدن خانواده‌ها، بالا رفتن آمار طلاق‌، خطراتی که نسل جوان را تهدید می‌کند از مواردی است که می‌توانید به صورت مستقیم یا غیرمستقیم در مورد آنها با مسئولین گفت‌وگو داشته باشید.


حضرت آیت‌‌الله جنتی، فرهنگ‌سازی برای جامعه را، اقدامی مهم معرفی و تأکید کرد: فرهنگ‌سازی کاری است که از شما دانشجویان ساخته است و از خیلی دیگر، حتی سیاسیون نیز ساخته نیست.
دبیر شورای نگهبان در ادامه بر «لزوم انقلابی بودن همه دستگاه‌ها» حسب تأکید رهبر معظم انقلاب پرداخت و گفت: باید دید انقلاب اسلامی از کجا ضربه می‌خورد؟ به نظر من از انقلابی نبودن. روحانیت، خبرگان، مجلس، دولت، قوه قضائیه همه باید به مانند اوایل پیروزی نهضت اسلامی، انقلابی باشند. نباید گفت این روحیه برای آن روز بود و تاریخ مصرف آن تمام شده است.
رئیس مجلس خبرگان رهبری، مبارزه با فساد را از دیگر اقدامات تشکل‌های دانشجویی عنوان و تصریح کرد: متأسفانه فساد در حال گسترش است و باید با آن مبارزه کرد. شما اگر دین خدا را حسب وعده قرآنی یاری کنید خداوند نیز شما را یاری می‌کند. البته باید قصد خالصتان را حفظ کنید و از نیروی جوانی و خلوصتان برای این امر استفاده کنید.
وی با تأکید به تمرکز بر تأثیرگذاری بر قشر دانشجو اظهار داشت: دانشجویانی که عضو تشکل شما و تحت نظر شما هستند می‌توانند در آینده به عنوان بازوان اجرایی نظام منشأ اثر خیر باشند.
حضرت آیت‌الله جنتی در پایان با ابلاغ مراتب سلام خود به اعضای «انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل» گفت: به دوستان ما در این مجموعه دانشجویی در سراسر کشور بگویید اگرچه جسم‌ما به هم نزدیک نیست ولی روح ‌ما به یکدیگر نزدیک است و ما با هم همفکر هستیم و روحیه انقلابی یکسان داریم. خوشحال باشید که خدا به شما این توفیق را داده که در این اتحادیه مشغول کار هستید چرا که این توفیق را همه دانشجویان ندارند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

برگزاری کارگاه تخصصی شبیه سازی شورای نگهبان در دانشگاه چمران

تاکید دکتر مولابیگی بر اهمیت حیاتی آموزش و پرورش در تحقق قانون اساسی/ «مسئولیت‌پذیری» و «شفافیت» دو اقتضای نظام اداری صحیح در قانون اساسی است

گزارش تصویری حضور سخنگوی شورای نگهبان به‌مناسبت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن

سخنگوی شورای نگهبان میهمان ویژه دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در روز دانشجو بود/ دکتر طحان‌نظیف: جامعه دانشجویی، پیشران حرکت‌های اجتماعی و قانون اساسی، معیاری روشن برای تشخیص اولویت‌های جریان‌ دانشجویی است

آیت‌الله جنتی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالجواد عبداللهی را تسلیت گفت

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

حضور سخنگوی شورای نگهبان در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی/ درخواست دکتر طحان‌نظیف از معلمانِ آینده؛ انتقال‌دهنده مضامین قانون اساسی به دانش‌آموزان باشید

برگزاری رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان در آذربایجان شرقی/ دکتر ابوالحسنی: شورای نگهبان نهادی فقهی و حقوقی در پاسداری از شرع و قانون اساسی است

فیلم|برنامه «بزنگاه» با حضور دکتر طحان‌نظیف به مناسبت سالروز تصویب قانون اساسی

دکتر پروین: قانون اساسی زمینه‌ساز مشارکت است، نه محدودیت/ ایران؛ پیشگام تدوین قانون اساسی مکتوب در غرب آسیا

پربازدید ها

برگزیدگان همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع معرفی و تجلیل شدند

آیت‌الله جنتی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالجواد عبداللهی را تسلیت گفت

دکتر کدخدایی: مقام معظم رهبری ضامن حقوق ملت و آزادی‌ها هستند/ آیت‌الله سعدی: ایشان پیشگام حقوق عامه هستند/ دکتر غفاری: زنان در اندیشه رهبری نقش تمدن‌سازی دارند/ دکتر اسحاقی: همایش «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» گامی فاخر در راستای پاسداری از قانون اساسی است

همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای برگزار شد

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درخصوص حق پخش مسابقات ورزشی

نشست میهمانان خارجی همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع با جمعی از اعضای شورای نگهبان/ آیت‌الله مدرسی‌یزدی: تبیین حقوق بشر بر مبنای معیارهای اسلامی راهکار رشد انسانیت و مقابله با توطئه استکبار نوین است/ اجماع علما و پژوهشگران: آزادی در پرتو عدالت اسلامی؛ راهکار مقابله با تفرقه و سلطه غرب

برگزاری جلسه ارائه مقالات علمی منتخب همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای/ دکتر طحان‌نظیف: اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب در این حوزه‌ها نیازمند واکاوی و ارائه دقیق در مجامع علمی است

گزارش تصویری اختتامیه همایش بین‌المللی «حقوق ملّت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای»

دکتر کدخدایی در همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع: بازخوانی «آزادی» از نگاه رهبری برای خروج از خمودگی است/ دین اسلام؛ بزرگترین پیام‌آور آزادی است

دکتر مولابیگی در جلسه ارائه مقالاتِ همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای: طراحی نظام انتخاباتیِ پوشش‌دهنده سیاست‌های کلی ضروری است