کد خبر: ۴۳۵۷
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۴- 15 June 2016
حضرت آیت‌الله جنتی:

بیانات مقام معظم رهبری باید نصب‌العین دانشجویان حزب‌اللهی باشد

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: برای فرهنگ‌سازی در امر اقتصاد مقاومتی، مبارزه با فساد و آسیب‌های اجتماعی و تأثیرگذاری بر قشر دانشجو، بیانات مقام معظم رهبری باید نصب‌العین دانشجویان حزب‌اللهی باشد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای‌نگهبان، حضرت آیت‌ الله جنتی در دیدار با اعضای «شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل» ضمن تبریک ایام مبارک رمضان؛ این ماه را فرصت عبادت، بندگی، دعا و تضرع به درگاه خداوند برشمرد و اظهار داشت: ان‌شاءا... این ماه عزیز؛ ماه توبه، انابه و گرفتن حاجات از درگاه قاضی الحاجات باشد.
دبیر شورای نگهبان با ابراز خوشوقتی از دیدار با دانشجویان حزب‌اللهی، گفت: شما عزیزان؛ مایه‌های امید نظام هستید؛ ‌آن هم در وضعیتی که بسیاری افراد در مقاصد نادرست و ناسالم فعالیت می‌کنند.
وی با تبیین مسئولیت‌های بسیار سنگین این تشکل دانشجویی، تصریح کرد: شما واقعاً کار بزرگی بر دوش دارید و می‌توانید خلأ فکری، فرهنگی، سیاسی، اسلامی و به طور کلی حرکت‌های انقلابی را در دانشگاهها پر کنید.
رئیس مجلس خبرگان رهبری افزود: بیانات مقام معظم رهبری باید نصب‌العین شما باشد. محورهای بیانات ایشان را جمع‌آوری کنید. دغدغه‌‌هایی که ایشان راجع به اقتصاد مقاومتی و آسیب‌های اجتماعی دارند را بررسی کرده و ببینید برای مقابله با آنها چه می‌توانید انجام دهید. مسأله متلاشی‌شدن خانواده‌ها، بالا رفتن آمار طلاق‌، خطراتی که نسل جوان را تهدید می‌کند از مواردی است که می‌توانید به صورت مستقیم یا غیرمستقیم در مورد آنها با مسئولین گفت‌وگو داشته باشید.


حضرت آیت‌‌الله جنتی، فرهنگ‌سازی برای جامعه را، اقدامی مهم معرفی و تأکید کرد: فرهنگ‌سازی کاری است که از شما دانشجویان ساخته است و از خیلی دیگر، حتی سیاسیون نیز ساخته نیست.
دبیر شورای نگهبان در ادامه بر «لزوم انقلابی بودن همه دستگاه‌ها» حسب تأکید رهبر معظم انقلاب پرداخت و گفت: باید دید انقلاب اسلامی از کجا ضربه می‌خورد؟ به نظر من از انقلابی نبودن. روحانیت، خبرگان، مجلس، دولت، قوه قضائیه همه باید به مانند اوایل پیروزی نهضت اسلامی، انقلابی باشند. نباید گفت این روحیه برای آن روز بود و تاریخ مصرف آن تمام شده است.
رئیس مجلس خبرگان رهبری، مبارزه با فساد را از دیگر اقدامات تشکل‌های دانشجویی عنوان و تصریح کرد: متأسفانه فساد در حال گسترش است و باید با آن مبارزه کرد. شما اگر دین خدا را حسب وعده قرآنی یاری کنید خداوند نیز شما را یاری می‌کند. البته باید قصد خالصتان را حفظ کنید و از نیروی جوانی و خلوصتان برای این امر استفاده کنید.
وی با تأکید به تمرکز بر تأثیرگذاری بر قشر دانشجو اظهار داشت: دانشجویانی که عضو تشکل شما و تحت نظر شما هستند می‌توانند در آینده به عنوان بازوان اجرایی نظام منشأ اثر خیر باشند.
حضرت آیت‌الله جنتی در پایان با ابلاغ مراتب سلام خود به اعضای «انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل» گفت: به دوستان ما در این مجموعه دانشجویی در سراسر کشور بگویید اگرچه جسم‌ما به هم نزدیک نیست ولی روح ‌ما به یکدیگر نزدیک است و ما با هم همفکر هستیم و روحیه انقلابی یکسان داریم. خوشحال باشید که خدا به شما این توفیق را داده که در این اتحادیه مشغول کار هستید چرا که این توفیق را همه دانشجویان ندارند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

تبریک دکتر طحان‌نظیف به‌مناسبت میلاد امام رضا (ع)

شماره پنجم و ششم اساسنامه منتشر شد

حضور پژوهشکده شورای نگهبان با ۴۰ اثر جدید در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

باید معارف دینی خود را به دنیا برسانیم

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در همایش «دادرسی اساسی و قانون‌گذاری»

دادرسی اساسی فرآیند صیانت از حاکمیت قانون اساسی در عرصه عمل است

دکتر طحان‌نظیف: زیرساخت نظامات مختلف مبتنی بر شریعت در حوزه‌های علمیه فراهم می‌شود/ ظرفیت‌سازی و پرورش نیرو‌های کارآمد متناسب با رسالت انقلابی وظیفه امروز حوزه است

حوزه و روحانیت بدون مردم معنا ندارند/ پیام و سخنرانی ۵ مرجع تقلید در همایش

بررسی اصلاحات مجلس شورای اسلامی بر «طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

برگزاری پنجمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع»

پربازدید ها

چهل‌وهفتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

دکتر صادقی‌مقدم: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری همزمان با انتخابات شورا‌ها در اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود

دکتر پروین: تقویت شورا‌ها به معنای گسترش دموکراسی مشارکتی است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

نباید سنت‌های کارآمد حوزه که قرن‌ها دارای نتایج درخشان بوده را فراموش کرد

آیت‌الله جنتی: حادثه بندر شهید رجایی همه را داغدار کرد؛ همدلی مردم ایران تحسین برانگیز بود/ بدون اغماض با هرگونه قصور و تقصیری در این باره برخورد شود

پیام تسلیت سخنگوی شورای نگهبان در پی حادثه بندرعباس

پیام سخنگوی شورای نگهبان به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز دختر

فعالان رسانه‌ای اخبار صحیح، متقن و مستند را منتشر نمایند/ تقدیر از امدادگران و اهداکنندگان خون

مطرح شدن انقلاب اسلامی ایران به‌عنوان یک پدیده بی‌بدیل جهانی، ثمره مجاهدت حوزه و عالمان دینی است