کد خبر: ۴۳۲۱
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۵- 30 April 2016
دکتر ره پیک:

پایان شمارش آرای حوزه ها

سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات از پایان شمارش آرای مرحله دوم انتخابات مجلس در 55 حوزه انتخابیه در 21 استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر ره پیک در گفتگو با بخش خبری نیمروزی سیما افزود: به لطف خدا مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی روز گذشته برگزار شد و با هماهنگی و همکاری همه دستگاه ها به پایان رسید.
وی تصریح کرد: در بخش نظارت ، هم در سطح شعب اخذ رأی از تعداد 75 هزار ناظر استفاده شد و هم هیئت های نظارت در سطح استان ، شهرستان و بخش فعال بودند و به صورت مستمر گزارش های لازم را از چگونگی برگزاری انتخابات ارائه می کردند.
ره پیک ادامه داد: بعد از مرحله اخذ رأی، شمارش آراء شروع شد و ناظران تا پایان شمارش آراء حضور داشتند و نظارت می کردند.
سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات به تشریفات و روال قانونی اشاره کرد و گفت: بعد از آنکه شمارش آراء به اتمام رسید صورت جلسات باید در شعب تنظیم شود و بعد از آن آراء شعب در یک حوزه انتخابیه تجمیع شود و به امضای هیئت های اجرایی و نظارت برسد.
وی افزود: می توانیم بگوییم تقریباً شمارش آراء به پایان رسیده است و در تعداد معدودی از حوزه ها و شمارش آراء بحث تطبیق آمار هیئت های اجرایی و نظارت را داریم و امیدواریم این موضوع نیز در ساعات آینده به پایان برسد و وضعیت 55 حوزه انتخابیه مشخص شود.
ره پیک در ادامه به موضوع روند تأیید و صدور اعتبارنامه نمایندگان اشاره کرد و گفت: بعد از مرحله اخذ رأی و شمارش آراء و تعیین تکلیف کسانی که آراء آنها در انتخابات مشخص شده است ، مراحل دیگری تا صدور اعتبارنامه وجود دارد.
وی افزود: یک مرحله مهم این است که در هر حوزه انتخابیه باید شورای نگهبان وضعیت برگزاری انتخابات را از جهت تأیید و عدم تأیید بررسی کند.
معاون اجرایی و انتخابات شورای نگهبان اظهار داشت: به همین منظور مجموعه گزارش ها و مستندات و شکایاتی که از طریق هیئت های اجرایی و شورای نگهبان در پرونده انتخاباتی هر حوزه مشخص می شود برای بررسی و اظهارنظر شورای نگهبان ملاک است.
ره پیک افزود: اگر پرونده انتخاباتی در حوزه انتخاباتی مشخص مورد بررسی قرار گفت و اشکالی در برگزاری انتخابات که موجب عدم تأیید می شود به نظر نرسید آن حوزه انتخابیه تأیید می شود.
وی ادامه داد: بعد از آن مرحله هیئت های اجرایی و هیئت های نظارت در حوزه های انتخابیه نسبت به تأیید و امضای اعتبارنامه ها اقدام می کنند و تشریفات اداری دارد که دستگاه های اجرایی باید انجام دهند تا به مجلس ارائه کنند و در مجلس هم بررسی ها صورت می گیرد.
سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات تاکید کرد: البته بررسی های مجلس در حدودی است که در شورای نگهبان اظهارنظر نشده باشد یا مدارک جدیدی که به مجلس واصل شده باشد.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

هم صیانت از حقوق ملت وظیفه حقوقدان ایرانی است و هم صیانت از عرصه‌ای که تحقق و بسط این حقوق را ممکن ساخته است

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

طبیعت نظام فکری حوزه و روحانیت، سیاست‌اندیشی و سیاست‌ورزی است

رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان، عرصه‌ای برای تجربه عینی فرایند بررسی مصوبات مجلس از منظر انطباق با قانون اساسی است

«شبیه سازی شورای نگهبان»، چرا و با چه هدفی؟

آکادمی پاییزه پژوهش حقوقی؛ از مسئله‌شناسی تا کاربرد فناوری و هوش مصنوعی در نگارش مقاله، کتاب و پایان‌نامه

مجنون روایت حماسه فرزندان ایران است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۷ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حضرت زینب (س) الگوی جاودان حضور عفیفانه و متعهدانه زنان در جامعه اسلامی است/ نهاد‌های فرهنگی برای معرفی جامع این شخصیت برنامه‌ریزی داشته باشند

آثار وضعیت اضطراری در حقوق کیفری

پربازدید ها

عدم مخالفت شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی/ مصوبه به دلیل ابهامات دیگری به مجلس بازگردانده شد

بانوی شهید «حانیه نادری»؛ مربی پیش‌دبستان و عضو شبکه نظارت که «مایه برکت و افتخار» پدر و مادرش بود/ جرمش همسایگی با یک دانشمند هسته‌ای بود/ دکتر طحان‌نظیف: قطعه ۴۲ بهشت زهرا (س) نمایشگاه کینه‌توزی رژیم‌صهیونیستی نسبت به مردم ایران است

دکتر طحان‌نظیف: فرآیند بررسی مصوبات در شورای نگهبان یک فرایند کاملاً علمی و تخصصی است

دکتر مولابیگی: حدود ورود شورای نگهبان به نظرات کارشناسی و آثار اجرایی قوانین نیازمند تفکیک دقیق است/ ضرورت تولید ادبیات و محتوای فاخر برای حقوق اساسی

آیت‌الله جنتی: رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب راهبرد پیروزی ملت‌ها در برابر استکبار است/ قدرت‌های سلطه‌گر در طول تاریخ به دنبال غارت ملت‌ها بوده‌اند

بازدید اعضای شورای نگهبان از نمایشگاه جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان

بررسی یک طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان برگزار می‌شود

جلسه هیات امنای پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد

دکتر مولابیگی در دیدار با خانواده شهید ناظر «بهزاد کاشفی ایمانی»: شهادت، اوج اخلاص و عشق به آرمان‌هاست