کد خبر: ۴۲۷۷
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۰- 06 March 2016
حضرت آیت‌الله جنتی در آئین درختکاری:
حضرت آیت‌الله جنتی با شرکت در سنت حسنه درختکاری گفت: از بهترین کارها؛ کشاورزی، زراعت، باغ داری و درختکاری است، در اسلام به زراعت و درختکاری سفارش م‍‍ؤکد شده چرا که مایه برکت و خیر است و ثمرات آن ماندگار است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، وی افزود: کسی که درخت می‌کارد بالاخره از دنیا می‌رود، ولی ثمرات و برکات درختی که کاشته، باقی می‌ماند.
حضرت آیت الله جنتی، با اشاره به برخی روایات توجه به امور معنوی را موجب آبادای سرای آخرت دانست و گفت: حضرت رسول (ص)؛ می‌فرمایند: شبی که مرا به معراج بردند، خدمت حضرت ابراهیم (ع) رسیدم. حضرت فرمودند که به امت خود سفارش کن؛ در بهشت درختکاری کنند. چرا که آنجا آب فراوان و زمین بسیار پاک و وسیعی دارد. سؤال کردم درخت آنجا چیست؟ فرمود؛ ذکر «لا حول و لا قوه الا بالله» که اگر آن را بگویند ملائکه برای آنها درخت می‌کارند.
دبیر شورای نگهبان با بیان حدیث دیگری از پیامبر اسلام (ص)، گفت: برخی از اصحاب حضرت رسول (ص) گفتند. ما به اذکار مداومت داریم، پس باید در بهشت دارای درختان زیادی داشته باشیم. ایشان فرمودند: بله خیلی درخت دارید به شرطی که آتشی نفرستید که همه آنها را آتش بزند. یعنی مواظب باشید با گناهان خود اعمال‌تان را حبط و ضایع نکنید.


حضرت آیت‌الله جنتی با یادآوری این نکته که هر درختی که می‌کاریم مدتی سرسبز است و بعد کم کم دوران پیری آن می‌رسد و خشک می‌شود؛ گفت: دنیا نیز همینطور است. عمرها، کوتاه است و همه رو به نیستی می‌روند؛ انسان، حیوان، گیاه و درختان نیز همه پایانی دارند ولی آن هستی اصلی که آخر و پیری ندارد، سرای آخرت است که جاودانی است و باید به فکر آبادی آنجا نیز باشیم.
دبیر شورای نگهبان انجام کار نیک را موجب افزایش نزول برکات الهی در دنیا و آبادی آخرت دانست و افزود: باران از مصادیق رحمت الهی است. اگر گناه نکنیم، باران زیاد می‌بارد. آن چیزی که مانع بارش باران می‌شود گناهان بندگان است.
وی در پایان ضمن آرزوی توفیق برای کشاورزان، و باغداران کشورمان ابراز امیدواری کرد؛ خداوند به حق محمد و آل محمد (ص) به ما توفیق بدهد تا کاری کنیم که زندگی بعد از مرگ ما؛ تحت لوای حضرت علی و اولاد معصومین‌شان (ع) اول راحتی و آرامش ما باشد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

تاکید دکتر پروین بر رعایت حق‌ الناس در تمام مراحل انتخابات/ بررسی صلاحیت‌ها طبق قانون انجام می‌گیرد

آیت‌الله حسینی خراسانی خطاب به هیات‌های نظارت: ضمن حُسن‌خلق و مردم‌داری، باصلابت و قانونی عمل کنید

توصیه‌های‌ انتخاباتی سخنگوی شورای نگهبان به هیات‌های نظارت استانی؛ از رعایت قانون و بی‌طرفی تا ضرورت بهره‌مندی از سواد رسانه‌ای

وزیر کشور: همه طیف‌های فکری در پیش ثبت‌نام انتخابات مجلس شرکت کردند

دکتر ره‌پیک: انتخابات نقش مهمی در توسعه اقتدار و کسب جایگاه حقیقی در نظم جدید جهانی دارد

تاکید آیت‌الله مدرسی‌یزدی به ناظران انتخاباتی بر لزوم انجام دقیق وظایف قانونی و شرعی

نص قرآنی و حدیثی پایه‌های مهم احیای تمدن اسلامی هستند

نیازمند وحدت ملی و مذهبی هستیم

ریشه همه فضیلت‌ها و پیشرفت در الفت و همگرایی است

آغاز اولین همایش نظارت انتخاباتی شورای نگهبان در مشهد/ وزرای کشور و اطلاعات میهمانان روز اول

پربازدید ها

بخشی از ابهامات قبل برطرف شده ولی برخی همچنان باقی است

"طرح اصلاح ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی" تایید شد

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره رد مصوبه کنکوری مجلس

طرح اصلاح تبصره (۵) ماده (۵) قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور مغایر با قانون اساسی شناخته شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۲ شهریور ۱۴۰۲

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۹ شهریور ۱۴۰۲

تایید لوایح ایجاد مناطق آزاد سرخس، دوغارون و مازندران

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲ مهر ۱۴۰۲

قدردانی آیت‌الله جنتی از مواضع رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل/ جبهه مقاومت با الگوگیری از دفاع مقدس در برابر نظام سلطه ایستاده است

آیت‌الله جنتی: برای تحقق ارزش‌های الهی در دوره انتظار باید مجاهدت کرد/ ضرورت برنامه‌ریزی برای مقابله با انحرافات فرهنگی