کد خبر: ۴۲۷
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۸۶ - ۱۴:۰۱- 09 April 2007
عضو حقوقدان شورای نگهبان:

اتحاد ملی بهترین راهبرد برای مقابله با توطئه‌های دشمنان است

عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: اتحاد ملی و انسجام اسلامی، زمینه‌ساز افزایش اقتدار ایران اسلامی است و پیشرفت، عزت جمهوری اسلامی و تحقق اهداف آن در گرو ایجاد اتحاد ملی است.

حجت الاسلام والمسلمین کعبی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار داشت: ما در حال حاضر به دنبال دستیابی به فن‌آوری هسته‌ای هستیم و در این ارتباط مقاومت‌ها و توطئه‌هایی را از سوی دشمنان مشاهده می‌کنیم که مطمئنا اتحاد ملی می‌تواند راهبرد ما در برابر این توطئه‌ها باشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این‌که " اتحاد ملی با حرف و بخشنامه محقق نمی‌شود، بلکه با تفاهم، تعامل و بهره‌مندی از ظرفیت‌های بزرگ ملت ایران و استعدادها بر پایه‌ی عدالت، محبت و عزت میسر می‌شود" ادامه داد: در مسیر تحقق اتحاد ملی باید از ظرفیت بزرگ ملت ایران استفاده کنیم. در این راستا مناسب است منشور اتحاد ملی تدوین شود و در این منشور، پیش‌نیازها،الزامات، شرایط و موانع اتحاد تبیین شود.
وی گفت: دغدغه‌ی آحاد ملت ایران، قوای عمومی کشور و نخبگان همه باید در راستای تحقق اتحاد ملی باشد و همه وظایف خود را در این راستا انجام دهند.
وی گفت: ملت ایران نیز بر اساس مبنای اسلام، باورها و ارزش‌های الهی دارای یک اتحاد آرمانی است که البته این آرمان‌ها همراه با آرمان‌های انقلاب اسلامی در قالب قانون اساسی و بر مبنای نظریه‌ی ولایت فقیه تدوین شده و هویت تازه‌ای را برای ما به ارمغان آورده است.
وی گفت: در حال حاضر هویت ملت بزرگ ایران بر اساس هویت اسلامی و انقلابی است و در این دو اهداف مشترک ملت ایران نهفته است.
حجت الاسلام والمسلمین کعبی با اعتقاد به این‌که " تحقق اتحاد ملی بر اساس شرایط و شروطی صورت می‌گیرد" گفت: همه‌ی ملت ایران خواهان ایرانی پیشرفته و آباد هستند و بر این اساس همه‌ی ایرانی‌ها ‌باید با یکدیگر متحد شوند. ملت ایران بر محور رهبری و قانون اساسی متحد شده و برای پیشرفت و آبادانی و استقلال و آزادی جمهوری اسلامی متحد می‌شود و ما باید این نوع اتحاد را تبلیغ کنیم.
وی گفت: یکی از شرایط داشتن اتحاد، داشتن آرمان‌های مشترک و هویت واحد است. ملت ما در طول 27 سال اخیر بر پایه‌ی اسلام و انقلاب، اتحاد خود را حفظ کرده و با این اتحاد توانسته دشمن را مایوس کند.
حجت الاسلام والمسلمین کعبی هم‌چنین گفت: یکی دیگر از شرایط تحقق اتحاد ملی، زمان‌شناسی است و باید توجه داشت که در هر مرحله، لزوم اتحاد بر اساس چه مبنایی است و با توجه به این‌که ما در حال حاضر در آستانه‌ی بهره‌مندی کامل از انرژی هسته‌یی هستیم و نوعی تقابل نیز از سوی نظام سلطه در این ارتباط مشاهده می‌کنیم، این امر می‌تواند مایه‌ی اتحاد ما باشد. به هر حال ما باید زمان‌شناسی را مورد نظر قرار داده و توطئه‌های دشمن را بشناسیم؛ چراکه شناسایی توطئه‌های دشمن باعث تقویت اتحاد می‌شود و در این راستا هرکس باید نقش خود را به صورت جداگانه ایفا کند.
حجت الاسلام والمسلمین کعبی هم‌چنین تاکید کرد: اراده وعزم ملی نیز ‌باید برای ایجاد اتحاد فراهم باشد و خوشبختانه در کشور ما این اراده‌ی ملی وجود دارد و با توجه به بیانات مقام معظم رهبری در این ارتباط شاهدیم که اراده‌ی ملی در بین مردم تقویت شده است.
وی هم‌چنین غفلت از توطئه‌های دشمن را یکی از موانع ایجاد اتحاد ملی دانست و گفت: در موقعی که هر حزب، گروه و دسته‌ای فقط به منافع خود بنگرد و جزئی‌نگر باشد، در آن موقع اتحاد ملی ما به خطر می‌افتد و ضرورت دارد که احزاب و گروه‌ها مصالح کلان کشور را در تصمیم‌گیری خود لحاظ کرده و از نگاه محلی، بخشی و صنفی خودداری کنند؛ چراکه این امر به اتحاد ملی ما آسیب می‌رساند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

روایت سخنگوی شورای نگهبان از حمله به بیت رهبری در ۹ اسفند/ هر سخنی که بوی تفرقه بدهد، کمک به دشمن است

انتشار مجموعه دوجلدی «معاهدات بین‌المللی و نظارت شورای نگهبان»

توان موشکی ایران، آمریکا را به ذلت کشاند

ملت حسینی ایران در برابر تهدید دشمن تسلیم‌ نخواهد شد

خبرنگاران، پاسدار حافظه تاریخی ملت و نگهبان آگاهی جامعه هستند

گزارش تصویری آیین افتتاحیه همایش ملی «قانون و قانونگذاری در منظومه فکری شهید آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای»

جزئیات و محور‌های همایش ملی قانون و قانونگذاری در منظومه فکری شهید آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای

اسحاقی خبر داد؛ برگزاری همایش ملی قانون و قانون‌گذاری در منظومه فکری رهبر شهید در ۱۳ محور

باهنر: ساماندهی قوانین مورد تاکید رهبر شهید و سیاست‌های کلی نظام است

دکتر حدادعادل: رهبر شهید عمل به قانون را بزرگترین مانع در برابر دیکتاتوری می‌دانستند/ خاطراتی از اهتمامِ امام شهید به استقلال مجلس و قانون‌گذاری

پربازدید ها

جزئیات و محور‌های همایش ملی قانون و قانونگذاری در منظومه فکری شهید آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای

اسحاقی خبر داد؛ برگزاری همایش ملی قانون و قانون‌گذاری در منظومه فکری رهبر شهید در ۱۳ محور

باهنر: ساماندهی قوانین مورد تاکید رهبر شهید و سیاست‌های کلی نظام است

حضور ۴ ساعته سخنگوی شورای نگهبان در باشگاه خبرنگاران جوان و خبرگزاری صدا و سیما/ تقدیر از تلاش‌گران عرصه آگاهی و گفت‌وشنود صمیمی با خبرنگاران

خبرنگاران، پاسدار حافظه تاریخی ملت و نگهبان آگاهی جامعه هستند

دکتر حدادعادل: رهبر شهید عمل به قانون را بزرگترین مانع در برابر دیکتاتوری می‌دانستند/ خاطراتی از اهتمامِ امام شهید به استقلال مجلس و قانون‌گذاری

دکتر طحان‌نظیف: خبرنگاران امانت‌داران حقیقت و راویان صادق تاریخ‌اند

دکتر کدخدایی: رهبر شهید انقلاب رعایت قانون و ضابطه را بر مصلحت‌اندیشی ترجیح می‌دادند/ ایشان قانون اساسی را قاعده شکل‌گیری تمدن عظیم اسلامی می‌دانستند

روایت سخنگوی شورای نگهبان از حمله به بیت رهبری در ۹ اسفند/ هر سخنی که بوی تفرقه بدهد، کمک به دشمن است

مالیات بر خانه‌های خالی و مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی هر دو قانون رسمی کشور هستند