کد خبر: ۴۲۵۳
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۳- 26 February 2016
آیت‌الله جنتی در جمع خبرنگاران:

کاندیداها مواضع رهبر انقلاب را نه با زبان و قلم بلکه با تمام وجود قبول داشته باشند

دبیر شورای نگهبان گفت: کاندیداها و نمایندگان مجلس مواضع رهبر انقلاب را نه با زبان و قلم بلکه با تمام وجود قبول داشته باشند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان پس از انداختن رأیش به صندوق سیار شماره 1588 در جمع خبرنگاران، گفت: بنده توصیه‌ام به کسانی‌ که در این انتخابات موفق شدند این است که خودشان قانون را قبول داشته باشند و به آن عمل کنند؛ به بنده گزارش‌های زیادی داده‌اند که برخی کاندیداها در خیابان‌ها به صورت غیرمجاز فعالیت تبلیغاتی دارند، اگر بنا باشد که از اول کار که هنوز رأی نیاورده‌اند قانون را زیرپا بگذارند، بعد در مجلس می‌خواهند چکار کنند؟
وی افزود: اگر خواستند به مجلس بروند اولویت‌ها را در نظر بگیرند، اولویت‌های ما در درجه اول مسائل انقلابی و فرهنگی و بعد مسائل اقتصادی است، باید اینها درد مردم را بشناسند و خودشان دردمند باشند.
دبیر شورای نگهبان ادامه داد: کسی که درد ندارد، نمی‌تواند به حال دردمند برسد، اگر کسی ثروتمند باشد نمی‌تواند درد فقیر را بفهمد، بنابراین از حالا می‌گویم اگر کسانی که به مجلس بروند و دارای ثروت‌های کلان باشند هیچ امیدی به اینکه اینها فکری به حال بیچاره‌ها و افراد مستضعف بکنند نداریم.
آیت‌الله جنتی در بیان شاخص‌های نمایندگان مجلس افرادی که در این دوره از انتخابات وارد مجلس می‌شوند، گفت: نمایندگان مجلس نباید ضدانقلاب بوده و انقلابی و دارای روحیه ضد استکباری باشند و حتماً در مقابل مستکبرین و به خصوص آمریکا مواضع رهبری را داشته باشند و در مجموع همه مواضع رهبر انقلاب را قبول داشته باشند و در مبارزات با دشمنان موضع حمایت از مستضعفین را بگیرند و مسئله ضداشرافی را نیز رعایت کنند.
وی با بیان اینکه آن کسانی‌که ساده زیست نیستند و خودشان تجملاتی هستند، نمی‌توانند به فکر بیچارگان باشند، اظهار داشت: افرادی که وارد مجلس می‌شوند حتماً باید ضداشرافی باشند تا بتوانند خدمت کنند.
دبیر شورای نگهبان اضافه کرد: مردم ما انتظار دارند اینها هماهنگ با خودشان باشند، مردم ولایت فقیه را قبول دارند و اینها هم باید ولایت فقیه را نه با زبان و قلم بلکه با همه وجودشان قبول داشته باشند.
آیت‌الله جنتی یکی دیگر از شاخص‌های کاندیدها و نمایندگان مجلس را قبول داشتن همه مواضع رهبر معظم انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: توصیه می‌کنم که اینها بتوانند مواضع رهبری را به صورت یک تابلو در مقابل چشمشان داشته باشند و در هر موردی از آن استفاده کنند.
وی همچنین انتخابات هفتم اسفند را تیری سه شعبه دانست و افزود: این انتخابات مانند تیری سه شعبه است که شعبات آن انگلیس، آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند که این انتخابات نه به اینهاست.
دبیر شورای نگهبان همچنین درباره حضور در اولین ساعات برای شرکت در انتخابات گفت: علت آن این است که دستور اسلام است که کار خیر را هر چه زودتر انجام دهیم برای اینکه هر آنی اگر تأخیر بیفتد ممکن است اتفاقی رخ دهد. این وظیفه اسلامی است و بنده هم به شما سفارش می‌کنم که هر کار خیلی که می‌خواهید انجام دهید زود باشد و آن را به عقب نیندازید و این هم یک وظیفه شرعی از وظایف واجب ما است.
آیت‌الله جنتی در پایان خاطرنشان کرد: بنده در اولین فرصت که صندوق سیار را به شورای نگهبان آوردند برای حضور در انتخابات حاضر شدم.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

بیانیه قدردانی شورای نگهبان از حضور حماسی و میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن

سخنگوی شورای نگهبان: نظام اسلامی به پشتوانه مردم هیچ‌گاه از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند

سخنگوی شورای نگهبان در راهپیمایی ۲۲ بهمن حضور یافت

حضور آیت‌الله جنتی در راهپیمایی ۲۲ بهمن

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: دشمن به دنبال بازگردانی سلطه بر ایران است/ مردم در ۲۲ بهمن آنها را به عقب خواهند راند

پیروزی انقلاب اسلامی، تجلی عینی الله اکبر بود و هست

پیام آیت‌الله مدرسی یزدی به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و دعوت جهت شرکت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن

تبیین قانون اساسی و مردم‌سالاری دینی برای مخاطبان بین‌المللی یک ضرورت است

ارائه آثار بین‌المللی پژوهشکده به نخبگان خارجی، موجب شکل‌گیری نگاهی جدید نسبت به نظام حقوقی ایران شده است

جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان در حوزه بین‌الملل رونمایی شد/ دکتر کدخدایی: تبیین نظام سیاسی جمهوری اسلامی ایران باید توسعه یابد

پربازدید ها

بیانیه شورای نگهبان به مناسبت چهل‌وهفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و دعوت از ملت ایران برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن

بیانیه شورای نگهبان: سپاه پاسداران نماد اقتدار ملی و نهادی برخاسته از بطن جامعه ایران است/ اتحادیه اروپا باید عواقب ماجراجویی‌اش را بپذیرد

آیت‌الله جنتی: مقام معظم رهبری سدی شکست‌ناپذیر در برابر زیاده‌خواهی دشمنان است/ ضرورت جهاد تبیین در برابر جنگ شناختی و تحریف واقعیت‌ها

آیت‌الله صافی گلپایگانی؛ فقیه عالی مقام و مرجع بصیر که دومین دبیر شورای نگهبان بود

از دانشگاه سوربن تا شورای نگهبان؛ دکتر حسن حبیبی و میراث فکری او در تثبیت قانون اساسی جمهوری اسلامی

گفتگوی تلفنی سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «سامر شریعتمدار طالقانی» / دکتر طحان‌نظیف: همدلی و انسجام مردم، دشمنان را ناکام می‌گذارد

«اساسنامه سازمان غذا و دارو» تایید شد

«اساسنامه سازمان امور اجتماعی کشور» تایید شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ بهمن ۱۴۰۴

پژوهشکده شورای نگهبان عضو هیئت علمی پژوهشی جذب می‌کند