کد خبر: ۴۲۴۴
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۴- 24 February 2016
آیت الله جنتی در یادواره 46 شهید مدافع حرم:

ملت ایران هر قدمی در مسیر انتخابات برمی دارند عبادت است

دبیر شورای نگهبان گفت: در بعضی دیگر از کشورها، مردم مجبور به شرکت در انتخابات هستند ، درحالی‌که در ایران مردم با جان و دل با قصد قربت در سرما و گرما در انتخابات شرکت می‌کنند و هر قدمی که در این مسیر برمی‌دارند، عبادت است.
به گزارش خبرگزاری فارس، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در مراسم یادواره 46 شهید مدافع حرم جنوب شرق استان تهران، از شهدای 15 خرداد شهرهای ورامین و پیشوا به‌عنوان یکی از بهترین شهدای اسلام که راه را برای شهادت‌های بعدی باز کردند و قدرت دشمن را شکستند یاد کرد و گفت: بعضی صرفاً فقط شعار داده و سیاسی‌کاری می‌کنند، اما شما مردم ورامین صداقت داشتید که نشان آن همان خون‌هایی بود که از شما در 15 خرداد بر زمین ریخت و موجب شد که شهدای جنگ تحمیلی راهی بهشت شوند.
وی با اشاره به اینکه در شهادت از عاشورا بسته شده بود تا اینکه امام راحل با یارانی مانند اصحاب پیامبر(ص) قیام کرد، اظهار داشت: یاران امام راحل برای دادن هر خسارتی اعلام آمادگی کردند و اسلام در حال احتضار را احیا کردند.
جنتی با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی و شهادت‌طلبی‌ها همه‌چیز را دگرگون کرد، گفت: شما جاسوسان آمریکایی را دستگیر کرده و تا 444 روز در زندان نگه داشتید که همه ثمره آن شهادت‌ها بود.
وی افزود: اگر مردم در 15 خرداد خون نداده بودند، امام را هم شهید می‌کردند و جشن می‌گرفتند که پیروز شدیم.
دبیر شورای نگهبان با یادآوری ایستادگی بسیجیان در برابر دشمنی تماماً مجهز و مورد حمایت آمریکا، فرانسه و آلمان در طول 8 سال دفاع مقدس، گفت: یک‌بار که خدمت رهبر معظم انقلاب بودیم، ایشان از بابت قطعنامه صلح ابراز تأسف می‌کردند و غصه می‌خوردند و می‌فرمودند: «در شهادت بسته شد»، ولی حالا دوباره باز شده است و این جوانان با همان عشق و علاقه دوران دفاع مقدس با اصرار اجازه می‌گیرند و به سوریه که جبهه جنگ اسلام با کفر اعزام می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه جبهه‌ای که جوانان ما در سوریه با آن می‌جنگند متکی به حمایت عربستان سعودی و اسرائیل است، خاطرنشان کرد: من تصور می‌کردم که جمله رهبری را که در محفل خصوصی فرمودند، نباید اعلام عمومی بکنیم، اما خودشان بعداً علنا اعلام کردند که اگر جوانان به سوریه نروند و نجنگند، دشمن در کرمانشاه و مناطق مرزی به ما حمله می‌کند.
آیت‌الله جنتی امنیت امروز ایران را معلول مقاومت جوانان کشور در سوریه با دشمن شمرد و گفت: به‌ویژه شهدای مهاجر، اجر مضاعف دارند زیرا که از وطن خود مهاجرت کردند و باید قدر آنها را بدانیم.
وی با تأکید بر اینکه حکومت آل‌سعود در حال سقوط است، بیان داشت: امیدوارم جشن اصلی پیروزی را در بیت‌المقدس برگزار کنیم.



دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنان خود حضور مردم در انتخابات گوناگون را قابل‌تقدیر خواند و با تأکید بر اینکه آراء ملت مایه آبرو و افتخار مملکت و نظام است، گفت: در بعضی دیگر از کشورها، مردم مجبور به شرکت در انتخابات هستند و اگر خودداری کنند، مجازات و جریمه خواهند شد، درحالی‌که در ایران مردم با جان و دل از مادر با بچه در بغل و پیرمرد و پیرزن با قصد قربت در سرما و گرما در انتخابات شرکت می‌کنند و هر قدمی که در این مسیر برمی‌دارند، به منزله عبادت است.
وی تصریح کرد: خدا نیامرزد آن کسانی را که آرای 40 میلیونی را در سال 88 زیر سؤال بردند؛ چراکه این میزان رأی افتخاری برای مملکت و مایه مباهات ما به دنیا بود، اما یک‌مرتبه با ادعای تقلب، 8 ماه کشور را به آشوب کشیدند و به قولی خسارات این فتنه از خسارات 8 سال جنگ تحمیلی، کم‌تر نبود؛ چراکه در داخل مملکت زلزله‌ای ایجاد کرد.
آیت‌الله جنتی در ادامه گفت: عاملان فتنه هنوز پررویی می‌کنند و فتنه‌گران در کشور سمت می‌گیرند، اما این پست‌ها غصبی است و آنها حق ندارند کم‌ترین سهمی در مدیریت کشور داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه شورای نگهبان در بررسی‌های صلاحیت‌ کاندیداهای انتخابات خبرگان و مجلس، صلاحیت کسانی را که کم‌ترین نقش و سهمی را در فتنه داشته‌اند، رد کرده است، تصریح کرد: 12 هزار نفر در انتخابات مجلس ثبت‌نام کردند که در این 38 سال بی‌سابقه است که البته کاری سیاسی بود.
دبیر شورای نگهبان با یادآوری دشواری بررسی سوابق این تعداد نامزد و زحماتی که برای آن کشیده شد، گفت: ما تا توانستیم تلاش کردیم افراد ذیصلاح وارد عرصه رقابت شوند، اما اگر هم افراد فاقد صلاحیتی از بررسی شورای نگهبان هم گذر کردند، مردم باید با بصیرت خود به آنها رأی ندهند.
وی با اشاره به اینکه مجلس خبرگان 88 عضو داشته و وظیفه‌ای بر عهده اوست که هیچ رکن دیگری در نظام آن را برعهده ندارد، افزود: مجلس خبرگان باید آماده باشد که اگر روزی اتفاقی برای رهبر افتاد، اجازه ندهند خلائی در کشور به وجود آید و دشمن خوشحال شود و ستون فقرات نظام بشکند و رهبری که همه چیز حول آن چرخیده و اعتبار همه ارکان از اوست، خالی بماند.
آیت‌الله جنتی با یادآوری این نکته که دشمن در سال 88 مترصد بود که با رحلت امام(ره) و با توجه به شهادت بسیاری از شخصیت‌ها، انقلاب متزلزل شود، گفت: مجلس خبرگان در آن مقطع همه آرزوهای دشمن را بر باد داد و کسی را که تالی تلو امام بود، به رهبری انتخاب شد که شجاع، مدیر، بابصیرت و دیگر صفاتی که یک رهبر باید داشته باشد و هرچه از عمرش گذشت، این صفات در او برجسته‌تر شد.
وی ادامه داد: یک عده‌ای که من نمی‌توانم تعبیر دیگری از آنها به‌جز همین یک عده‌ای بکنم، می‌گویند باید با آمریکا بسازیم و حتی مرگ بر آمریکا هم نگوییم؛ چراکه اگر آمریکا به ما کمک نکند، همه چیز از هم می‌پاشد.
دبیر شورای نگهبان به دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: آیا باید دشمن را در خانه راه دهیم؟ آمریکا قصد غارت مملکت ما را دارد.
وی با یادآوری تعابیر رهبر کبیر انقلاب اسلامی درباره آمریکا، در بخش دیگری از سخنانش، اظهار داشت: از مجلس خبرگان خیلی کارها برمی‌آید؛ همان‌طور که می‌تواند یک رهبر را انتخاب کند، می‌تواند یک رهبر را عزل کند، یعنی اگر روزی رهبری انتخاب شد و بعد در طول زمان خبرگان دیدند که او شرایطش را از دست داده است و مثلاً غربی‌ها در او نفوذ کرده‌اند او را عزل می‌کنند، همچنین خبرگان می‌تواند اختیارات رهبر را کم و زیاد کرده و به او اختیارات مطلقه یا محدود دهد.
وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر نفوذ دشمن در ارکان مختلف، عنوان داشت: این شما مردم و این صندوق‌های رأی و انتخاب اصلح، ببینید کدامیک از کاندیداها بهترند، به آنها رأی دهید.
دبیر شورای نگهبان گفت: اگر خودتان نامزدهای اصلح را می‌شناسید به آنها رأی دهید و اگر نمی‌شناسید از اهل بصیرت و تقوا بپرسید.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

آیت‌الله جنتی: حضرت زینب (س) الگوی جاودان حضور عفیفانه و متعهدانه زنان در جامعه اسلامی است/ نهاد‌های فرهنگی برای معرفی جامع این شخصیت برنامه‌ریزی داشته باشند

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهیدان رشید/ پیام همدلی آیت‌الله جنتی: در غم و شادی شما شریکیم/ روایت همسر شهید رشید از فرمانده‌ای صادق؛ جایی که دیده شود را دوست نداشت

گزارش تصویری دیدار دکتر طحان‌نظیف و دکتر صادقی‌مقدم با خانواده سپهبد شهید «غلامعلی رشید»

چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان برگزار می‌شود

دکتر طحان‌نظیف: فرآیند بررسی مصوبات در شورای نگهبان یک فرایند کاملاً علمی‌ و تخصصی است

دکتر مولابیگی: حدود ورود شورای نگهبان به نظرات کارشناسی و آثار اجرایی قوانین نیازمند تفکیک دقیق است/ ضرورت تولید ادبیات و محتوای فاخر برای حقوق اساسی

در تحلیل نظرات شورای نگهبان باید به زمینه و زمانه صدور نظرات توجه شود

ادعای دوستی ترامپ با ملت ایران دروغی آشکار است

خشیت الهی، رمز فهم عمیق دین در سیره علمی و عملی مرحوم میرزای نائینی بود

احیای آثار بزرگان، هدایتگر حوزه‌های‌علمیه و الهام بخش نسل جوان است

پربازدید ها

عدم مخالفت شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی/ مصوبه به دلیل ابهامات دیگری به مجلس بازگردانده شد

دکتر طحان‌نظیف: دشمن صهیونی با حمله به بیمارستان و زندان نشان داد به هیچ یک از قواعد اخلاقی و قانونی پایبند نیست/ «یاحسین (ع)»؛ آخرین کلام شهید ناظر/ ضمانت آزادی یک زندانی، یک روز قبل از شهادت

آیت‌الله مدرسی یزدی از خانواده شهید پاسدار امیر حسین حسنی از شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه تجلیل کرد

بانوی شهید «حانیه نادری»؛ مربی پیش‌دبستان و عضو شبکه نظارت که «مایه برکت و افتخار» پدر و مادرش بود/ جرمش همسایگی با یک دانشمند هسته‌ای بود/ دکتر طحان‌نظیف: قطعه ۴۲ بهشت زهرا (س) نمایشگاه کینه‌توزی رژیم‌صهیونیستی نسبت به مردم ایران است

آیت‌الله جنتی: رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب راهبرد پیروزی ملت‌ها در برابر استکبار است/ قدرت‌های سلطه‌گر در طول تاریخ به دنبال غارت ملت‌ها بوده‌اند

دکتر مولابیگی در دیدار با خانواده شهید ناظر «بهزاد کاشفی ایمانی»: شهادت، اوج اخلاص و عشق به آرمان‌هاست

بازدید اعضای شورای نگهبان از نمایشگاه جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان

جلسه هیات امنای پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد

بررسی یک طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دکتر طحان‌نظیف: فرآیند بررسی مصوبات در شورای نگهبان یک فرایند کاملاً علمی‌ و تخصصی است