کد خبر: ۴۲۳۵
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۶- 09 February 2016
شورای نگهبان در بیانیه‌ای با گرامی‌داشت سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، ضمن دعوت ملت آگاه و فهیم ایران اسلامی برای حضور پر شکوه در راه‌پیمایی یوم‌ا... 22 بهمن، بر عهد خود برای صیانت از حق مردم و پاسداری از اسلامیت و جمهوریت نظام تأکید کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، مشروح این بیانیه به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

"اِنَّ الَّذینَ قالوا رَبُّنا اللهُ ثُمَّ اسْتَقاموا فَلا خَوْفٌ عَلَیهِ‍م و لا هُم یَحزَنُون"


دهه فجر یادآور حماسه ملت غیور و عدالت‌خواهی است که سالهای سال طعم تلخ زورگویی و بی عدالتی حکومت‌های فاسد پادشاهی را چشیده و از جور و ستم حاکمان مستبد به ستوه آمده بودند بنابراین به ندای حق طلبی مردی از سلاله پاک ائمه معصومین علیهم السلام لبیک گفته و با جانفشانی‌های بسیار سرانجام پیروزی انقلاب‌شان را که ثمره خون شهدای والامقامی بود در 22 بهمن 57 جشن گرفتند.
اینک در حالی به استقبال سی و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی می‌رویم که همچنان استکبار جهانی تمام تلاش خویش را برای انحراف مسیر روشن انقلاب و آرمان‌های والای بنیانگذار کبیر آن به کار برده و با استفاده از عده‌ای افراد ساده لوح در داخل کشور همواره با موجی از تهمت‌ها و هجمه‌ها علیه ارکان و نهادهای بنیادی کشور قصد شوم تضعیف و براندازی نظام را دنبال می‌کند.
با توجه به این که در آستانه برگزاری دو انتخابات مهم پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی قرار داریم، نهاد شورای نگهبان که وظیفه خطیر حفظ اسلامیت و جمهوریت نظام و صیانت از آرای مردمی را برعهده دارد، بیش از پیش آماج حملات دشمنان قسم خورده انقلاب قرار گرفته است.
البته ملت هوشیار و فهیم ایران اسلامی تحت رهنمودهای داهیانه مقام معظم رهبری همیشه توطئه‌های دشمنان را خنثی نموده و با حضور پر شور و شکوه خود در صحنه، از میراث گرانبهای حضرت امام خمینی (ره) دفاع و پشتیبانی نموده است.
شورای نگهبان ضمن گرامیداشت سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و دعوت از مردم غیور و بصیر ایران اسلامی برای شرکت با شکوه در راه‌پیمایی یوم‌ا... 22 بهمن، اعلام می‌کند همچنان بر عهد خود در صیانت از حقوق مردم و پاسداری از اسلامیت و جمهوریت نظام محکم و استوار ایستاده است.
ان‌شاء‌ا... مردم عزیز میهن اسلامی همچون گذشته با حضور خود در راه‌پیمایی 22 بهمن و نیز انتخابات آتی بر بیعت خود با مقام عظمای ولایت و میثاق با آرمان‌های بنیانگذار کبیر و شهدای انقلاب تأکید خواهند نمود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲ مهر ۱۴۰۲

آیت‌الله جنتی: برای تحقق ارزش‌های الهی در دوره انتظار باید مجاهدت کرد/ ضرورت برنامه‌ریزی برای مقابله با انحرافات فرهنگی

ترسیم چراغ راه رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی از سوی آیت‌الله اعرافی /گسترش اسلام بر اساس اخلاق و معرفت بوده است

"طرح اصلاح ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی" تایید شد

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۹ شهریور ۱۴۰۲

قدردانی آیت‌الله جنتی از مواضع رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل/ جبهه مقاومت با الگوگیری از دفاع مقدس در برابر نظام سلطه ایستاده است

بیانیه سه کشور اروپایی علیه ایران بار دیگر ثابت کرد غرب ‌قابل اعتماد نیست

نتایج بررسی‌ پرونده ترور شهید سلیمانی تا یک ماه آینده اعلام می‌شود

بررسی «طرح تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

بخشی از ابهامات قبل برطرف شده ولی برخی همچنان باقی است

پربازدید ها

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

بخشی از ابهامات قبل برطرف شده ولی برخی همچنان باقی است

"طرح اصلاح ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی" تایید شد

اتصال شورای نگهبان به سامانه ملی دسترسی آزاد به اطلاعات/ شورای نگهبان در مرحله پیش ثبت نام هیچ ورودی به بحث صلاحیت‌ها ندارد

نظر شورای نگهبان درباره لایحه ایجاد منطقه آزاد تجاری - صنعتی مازندران

نظر شورای نگهبان درباره لایحه تسهیل تکالیف مؤدیان جهت اجرای «قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان»

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۸ شهریور ۱۴۰۲

طرح «تشکیل سازمان پدافند غیرعامل» و اساسنامه «سازمان هواپیمایی کشوری» تایید شد/ درهای شورای نگهبان به روی اشخاص، احزاب و جریان‌های سیاسی باز است

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۲ شهریور ۱۴۰۲

آیت‌الله جنتی: اجتماع اربعین پیروزی جبهه حق را سرعت می‌بخشد/ دشمنان نمی‌توانند مانع حرکت انقلاب اسلامی شوند