کد خبر: ۴۱۲۴
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۶- 16 September 2015
سخنگوی هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات خبر داد؛

شرکت ۱۸۰ نفر در آزمون علمی انتخابات خبرگان رهبری

معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان با بیان اینکه سهمیه خاصی برای تعداد قبولی‌ها در آزمون علمی خبرگان رهبری وجود ندارد، گفت: حدود ۱۸۰ نفر در آزمون علمی انتخابات خبرگان رهبری شرکت کردند که باید آزمون شفاهی پیش‌بینی‌شده را نیز بگذرانند.
دکتر سیامک ره‌پیک عضو و سخنگوی هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس درباره آزمون علمی انتخابات مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: طبق قانون احراز شرایط قانونی درباره شرکت‌کنندگان در آزمون خبرگان رهبری بر عهده فقهای شورای نگهبان است.
وی افزود: فقهای شورای نگهبان برای شرکت در انتخابات خبرگان رهبری، یک آزمون علمی را پیش‌بینی و اعلام کردند که بیش از 200 نفر برای شرکت در آزمون علمی پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری ثبت‌نام و نزدیک به 180 نفر هم در آزمون علمی کتبی خبرگان رهبری شرکت کردند.
معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان در ادامه یادآور شد: طبق روال این اوراق تصحیح و نتایج آن هم در آینده اعلام می‌شود اما فعلاً ظاهرا هیچ نتیجه‌ای اعلام نشده چون هنوز در حال بررسی و تصحیح اوراق هستند.
وی تصریح کرد: یک آزمون شفاهی هم برای داوطلبان شرکت در انتخابات مجلس خبرگان رهبری در نظر گرفته شده که باید به آزمون علمی شرکت‌کنندگان ضمیمه شود؛ مجموع این دو مورد یعنی آزمون کتبی و شفاهی تعیین تکلیف می‌‌کنند که چه کسانی برای شرکت در انتخابات خبرگان رهبری قبول شدند و چه کسانی قبول نشدند.
ره‌پیک همچنین تأکید کرد: سهمیه خاصی برای تعداد قبولی‌ها در آزمون علمی خبرگان رهبری وجود ندارد به این معنا که چه تعداد باید قبول شوند و چه تعداد نباید قبول شوند، بلکه افرادی که خودشان را در معرض امتحان قرار داده‌اند اگر شرایطشان از نظر علمی احراز شود می‌توانند در انتخابات مجلس خبرگان رهبری شرکت کنند و خودشان را در معرض انتخاب مردم قرار دهند.
وی همچنین یادآور شد: کسانی که در آزمون علمی شرکت می‌کنند، غیر از قبولی در این آزمون باید شرایط دیگری هم داشته باشند و احراز این شرایط توسط فقهای شورای نگهبان باید انجام شود، تأیید علمی و تأیید سایر صلاحیت‌ها، مجموعاً احراز صلاحیت برای شرکت در انتخابات مجلس خبرگان رهبری محسوب می‌شود، پس از آزمون کتبی و شفاهی و همچنین بررسی شرایط داوطلبان، نتایج در انتها اعلام خواهد شد.
سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات در شورای نگهبان بر همین اساس تأکید کرد: طبق توافق باید صندوق‌های الکترونیک کارشناسی شود، بخشی از این کارشناسی‌ها مربوط به شکل صندوق و قالب‌های کلی صندوق می‌شود و بخشی هم مربوط به سخت‌افزار خاص آن صندوق است، یعنی سیستم عامل نرم‌افزاری خاص انتخابات که باید روی هر کدام کار کارشناسی انجام شود.
وی ادامه داد: طرح کلی صندوق‌های جدید اخذ رأی از نظر قالب و شکل تهیه و آماده شده و قرار است آن را برای کارشناسان شورای نگهبان ارسال کنند تا اگر ایراد یا اصلاحی داشت، انجام شود.
سیامک ره‌پیک در پایان با بیان اینکه این صندوق‌های الکترونیک امروز یا فردا برای بررسی کارشناسان به شورای نگهبان ارسال خواهد شد، خاطرنشان کرد: کار عمده در هیأت مرکزی نظارت تعیین هیأت‌های شهرستانی است که تاکنون نزدیک به 340 هیأت نظارت شهرستانی انتخاب شدند و سایر استان‌ها و شهرستان‌های باقیمانده نیز به مرور انتخاب خواهند شد.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

️آیت‌الله العظمی شبیری‌زنجانی از نوادر روزگار بودند

جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان؛ اشکالات و ابهامات فقهی و حقوقی شورای نگهبان به مصوبه چیست؟

پیام آیت الله مدرسی یزدی به مناسبت رحلت مرجع عظیم الشان، حضرت آیت الله شبیری زنجانی

خدمات آیت الله العظمی شبیری زنجانی ستایش برانگیز است/ تاکید بر تداوم تراث ارزشمند علمی و مسیر طهارت و فقاهت آن فقید سعید

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

نرم‌افزار اداره جامعه اسلامی باید از فقه استخراج شود

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد

رونمایی از مجموعه دوجلدی حکمرانی از نظر تا عمل در نشست علمی «الزامات حکمرانی در دوره پساجنگ»

«حراست از نظام و انقلاب» و «درس خواندن» دو اولویت مهم حوزه باشد/ بقای انقلاب اسلامی بر عهده روحانیت است

پربازدید ها

جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان؛ اشکالات و ابهامات فقهی و حقوقی شورای نگهبان به مصوبه چیست؟

نشست نمایندگان فراکسیون زنان و خانواده با سخنگوی شورای نگهبان و دکتر پورسید درباره طرح موسوم به مهریه

بررسی «طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون مدنی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

آیت‌الله جنتی: ایران در برابر تهدید و زورگویی سر خم نخواهد کرد/ نیازمند روحیه جهادی در عرصه نبرد اقتصادی هستیم

آیت‌الله جنتی از تازه‌ترین فعالیت‌ها و دستاورد‌های علمی پژوهشکده شورای نگهبان بازدید کرد

گزارش تصویری بازدید دبیر شورای نگهبان از آخرین دستاوردهای پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

پیام آیت الله مدرسی یزدی به مناسبت رحلت مرجع عظیم الشان، حضرت آیت الله شبیری زنجانی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد