کد خبر: ۴۱۱۰
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۷- 27 August 2015
سخنگوی هیات مرکزی نظارت بر انتخابات اعلام کرد

تعیین هیات نظارت 80 شهرستان

سخنگوی هیات مرکزی نظارت بر انتخابات گفت که تا کنون از 480 شهرستان هیات نظارت 80 شهرستان قطعی و تعیین شده است.
دکتر ره‌پیک در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا اظهار کرد: بعد از تعیین هیات مرکزی نظارت بر انتخابات توسط شورای نگهبان، طبق قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات مجلس خبرگان باید هیأت های نظارتی استانی و شهرستانی تشکیل شوند.
وی ادامه داد: هیات مرکزی نظارت بعد از جلساتی که پس از انتخاب خود تشکیل دادند هیأت های استانی را تعیین کردند و در تمام استان ها این هیات های استانی تعیین شده و تعداد اعضای هیأت‌های استانی 5 نفر است.
سخنگوی هیات مرکزی نظارت بر انتخابات خاطرنشان کرد: البته تعیین این پنج نفر از بین افراد متعددی بود که پیشنهاد شد و سوابق آن‌ها ابتدا در هیات مرکزی بررسی و سپس انتخاب شدند؛ بنابراین در تهران و همه استان‌ها هیات نظارت استانی تشکیل شده است.
‌ره‌پیک اظهار کرد: بعد از تشکیل هیات نظارت استانی باید هیات های نظارت شهرستانی تشکیل شود که طبق قانون هیأت های نظارت استانی پیشنهادهای خود را برای هیأت نظارت شهرستانی به هیأت مرکزی اعلام می‌کنند که بخشی از این کار انجام شده و بخش دیگر در حال انجام است.
وی با بیان اینکه تاکنون از 480 شهرستان هیات نظارت 80 شهرستان قطعی و تعیین شده است، گفت:‌ تاکنون هیات‌های نظارت 80 شهرستان تشکیل شده است، البته تعداد اعضای هیأت‌های نظارت شهرستانی سه نفر است.
سخنگوی هیات نظارت بر انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه فعالیت‌های کلی هیات‌های نظارت آغاز شده است، بیان کرد: هیات های استانی زمانی تشکیل می‌شود که یکی از فعالیت هایش بررسی و تعیین هیات های شهرستانی است. همچنین بخش عمده ای از کار به تشکیل هیأت های اجرایی موکول می‌شود.
ره‌پیک گفت:‌ طبق قانون هیأت های اجرایی بعد از دستور شروع انتخابات تشکیل می شوند، یعنی در بحث اصلی برگزاری انتخابات و بررسی صلاحیت ها کارهای اصلی هیأت های نظارت منوط به تشکیل هیأت های اجرایی است و بعد از اینکه هیأت های اجرایی تشکیل شدند هیات های نظارت در تشکیل آن‌ها و تائید اعضا دخالت دارند.
وی ادامه داد: در مورد بررسی پرونده ها و فرایند برگزاری انتخابات نیز یک بخش مهمی از کارهایی که هیأت های نظارت شورای نگهبان انجام می‌دهند بعد از تشکیل هیأت های اجرایی است.
ره‌پیک اظهار کرد: در مواردی که بیش از یک انتخابات در یک زمان برگزار می‌شود با تشخیص شورای نگهبان هیأت های مشترک تشکیل می‌شود. در حال حاضر هیات نظارت مرکزی نیز هم برای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و هم برای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری مشترک است و یک هیأت به دو اعتبار فعالیت می‌کند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

امکان‌سنجی اعطای شخصیت حقوقی به هوش مصنوعی و شناسایی مسئولیت آن

جوانان سوری وطن خود را نجات می دهند/ رژیم صهیونیستی خطری برای امنیت جهانی

آیت‌الله جنتی: سواستفاده رژیم‌صهیونیستی از وضعیت این روزهای سوریه جنایت بزرگی است/ آمریکا و هم‌پیمانانش باید پاسخگو باشند

آیت‌الله یزدی از ابتدای نهضت اسلامی نقش مهمی در روشنگری‌ها داشت/ در مقابل انحرافات و جریان نفوذ فریاد می‌کشید

باید نسبت به رعایت احکام دین تعصب داشته باشیم

بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد

فیلم|حضور دکتر طحان‌نظیف در نشست علمی «حقوق ملت در قانون اساسی» در دانشگاه شهید باهنر

دکتر طحان نظیف: جریان دانشجویی همواره در تحولات اجتماعی ایران حضور موثر داشته/ قانون اساسی ترسیم کننده آرمان‌های جنبش دانشجویی است

سخنان آیت‌الله مدرسی یزدی پیرامون برخی مسائل روز

پربازدید ها

سومین دوره آزمون ملی قانون اساسی برگزار می‌شود

آزمون ملی قانون اساسی چیست؟

«حتی اعدام هم برای اینها کم است»

الزامات و بایسته‌های اصلاح ساختار بودجه

نشست علمی«ظرفیت‌های شورای نگهبان و هیأت عالی نظارت بر حسن اجرای سیاست‌های کلی نظام در اصلاح ساختار بودجه با نگاهی بر لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور»

دکتر مولابیگی: قانون اساسی کشورمان مبتنی بر جهان‌بینی اسلامی است و اقتباسی نیست

دکتر طحان‌نظیف: «قانون اساسی» محور تعامل قوا و سند انسجام ملی است

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در دانشگاه شهید باهنر کرمان

گزارش تصویری حضور دکتر طحان‌نظیف در دانشگاه الزهرا (س)

فیلم|حضور دکتر طحان نظیف در برنامه «صف اول» به مناسبت سالروز تصویب قانون اساسی