کد خبر: ۴۱۱
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۳۸۶ - ۱۰:۱۴- 21 March 2007

دعوت آیت الله جنتی از مردم و مسئولان برای حرکت در مسیر اتحاد ملی و انسجام اسلامی

دبیر شورای نگهبان در پیامی با تبریک فرارسیدن سال نو به آحاد ملت ایران و دعوت از مردم و مسئولان برای حرکت در مسیر تبیین شده توسط رهبر معظم انقلاب در راستای اتحاد ملی و انسجام اسلامی، تاکید کرد: مسئولان باید پیشتاز این حرکت عظیم مردمی باشند.

به گزارش روابط عمومی شورای نگهبان، متن کامل پیام آیت الله احمد جنتی بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
« یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبر اللیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال »
حلول سال نو و آغاز طلیعه بهار طبیعت را به مردم شریف و عزیز ایران اسلامی و خانواده‌های معظم شهداء و ایثارگران، جانبازان و آزادگان سرافراز تبریک می‌گویم و امیدوارم امسال نیز بهار طبیعت با بهار معنویت و موفقیت و سرافرازی برای همه هموطنان خوب ایرانی عجین باشد.
خدا را شاکریم که هر سال به عزت و افتخار ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی افزوده است و انشاء الله با اراده الهی این توفیق همچنان ادامه یابد و به برکت این انقلاب تلألو درخشان اسلام ناب محمدی (ص)، سراسر جهان را روشن و منور سازد.
سالی که گذشت از سوی رهبر حکیم و فرزانه انقلاب سال پیامبر اعظم (ص) نامگذاری شده بود که فرصت ارزشمندی برای تعمیق وحدت مسلمانان جهان فراهم آورد. اگر چه دشمنان اسلام و انقلاب نیز با هراس و خشم از وحدت مسلمانان، ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی را در دستور کار خود قرار دادند و به مقابله با این حرکت جهانی پرداختند، اما با هوشیاری مسلمانان این توطئه تا امروز نقش بر آب شده است.
از این رو جا دارد از رهبر معظم انقلاب به خاطر نامگذاری سال 85 به نام مبارک پیامبر اعظم (ص) و همچنین از ملت بزرگ و شریف ایران که به خوبی این سال مبارک و پر عظمت را ارج نهادند، قدردانی شود، انشاء الله راه و سیره نبوی تا ابد الگوی همه ما قرار گیرد.
یکی از صحنه‌های شیرین و به یاد ماندنی سال گذشته، برگزاری انتخابات با شکوه 24 آذر و مشارکت غرور‌آفرین و حیرت برانگیز مردم سلحشور ایران در پای صندوق‌های رأی بود که بار دیگر وفاداری خود را به نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه اعلام کردند.
شورای‌نگهبان علاوه بر نظارت بر انتخابات چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری و انتخابات میان‌دوره‌ای هفتمین دوره مجلس شورای اسلامی، در سال گذشته 88 مصوبه مجلس شورای اسلامی، 16 اساسنامه مصوب هیأت وزیران و 28 نامه دیوان عدالت اداری را مورد بررسی قرار داد و در موعد مقرر اظهارنظر کرد.
امسال نیز انتخابات مهم و سرنوشت‌ساز هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی را در پیش داریم که انشاء الله به‌همت مردم و مسئولان این انتخابات نیز برگ زرین دیگری در دفتر پرافتخار نظام جمهوری اسلامی ایران باشد.
به نمایندگان فعلی مجلس شورای اسلامی توصیه می‌کنم از فرصت باقی‌مانده برای خدمت به این مردم شریف و رفع مشکلات جامعه بهره‌گیرند و تلاش مضاعف داشته باشند. افرادی که قصد ورود به عرصه این انتخابات را دارند نیز به پیام‌های انتخابات‌های گذشته توجه کنند و برنامه‌ها و شعارهای خود را براساس اراده و خواست مردم انقلابی ایران تنظیم و ارائه نمایند.
مهمترین اصل در این انتخابات، برگزاری انتخابات سالم و پرشور و با مشارکت حداکثری مردم است که همه وظیفه دارند برای تحقق آن تلاش کنند. شورای‌نگهبان نیز بر اساس وظایف قانونی خود، قاطع و محکم از حقوق و آراء ملت صیانت خواهد کرد و برای انجام این وظایف قانونی همچون گذشته هیچ مصالحه‌ای انجام نخواهد داد.
امسال نیز از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی سال " اتحاد ملی و انسجام اسلامی "  نامگذاری شده است و مسئولان باید در مسیر تبیین شده مقام معظم رهبری پیشتاز این حرکت عظیم مردمی باشند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

در نگاه رهبری آزادی مشروع حق مردم و تکلیف حکومت است

گزارش تصویری اختتامیه همایش بین‌المللی «حقوق ملّت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای»

دکتر کدخدایی در همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع: بازخوانی «آزادی» از نگاه رهبری برای خروج از خمودگی است/ دین اسلام؛ بزرگترین پیام‌آور آزادی است

«حق بر پیشرفت» الزام حکمرانی است/ ولایت فقیه؛ ضامن تحقق عدالت و استقلال در توسعه اسلامی

دکتر کدخدایی: نیازمند روش‌های جدید و منظومه فکری منسجم برای تبیین موضوع آزادی هستیم

برگزیدگان همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع معرفی و تجلیل شدند

دکتر خیرالله پروین: قانون اساسی نشان‌دهنده تعادل بین حقوق شهروندان و مسئولیت‌های نهاد‌های حکومتی است

دکتر طحان‌نظیف: ولایت فقیه ضامن حقوق ملت و آزادی‌های مشروع است

مردم‌سالاری دینی تجلی پیوند حق و آزادی در اندیشه رهبر معظم انقلاب است

تجلیل از خانواده شهید طهرانچی در همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع

پربازدید ها

تاکید دکتر طحان‌نظیف بر ضرورت توجه به افکار عمومی و جهاد تبیین در نشست با مسئولین روابط عمومی شورای نگهبان؛ تعامل با رسانه‌های ملی و محلی ارتقا یابد

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درخصوص حق پخش مسابقات ورزشی

برگزاری جلسه ارائه مقالات علمی منتخب همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای/ دکتر طحان‌نظیف: اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب در این حوزه‌ها نیازمند واکاوی و ارائه دقیق در مجامع علمی است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی مهمترین سند مطالبه‌گری دانشجویان است/ تشکل‌های دانشجویی در پیگیری حقوقی مطالبات جنگ ۱۲ روزه نقش‌آفرین باشند

دکتر کدخدایی: مقام معظم رهبری ضامن حقوق ملت و آزادی‌ها هستند/ آیت‌الله سعدی: ایشان پیشگام حقوق عامه هستند/ دکتر غفاری: زنان در اندیشه رهبری نقش تمدن‌سازی دارند/ دکتر اسحاقی: همایش «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» گامی فاخر در راستای پاسداری از قانون اساسی است

دکتر مولابیگی در جلسه ارائه مقالاتِ همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای: طراحی نظام انتخاباتیِ پوشش‌دهنده سیاست‌های کلی ضروری است

گسترش نظارت بر مقررات راهکار تحقق جامع بند ۳ سیاست‌های تقنین است

سخنگوی شورای نگهبان در شهرکرد: قانون اساسی دغدغه‌های ملت بزرگ ایران را تبدیل به قواعد حقوقی کرد

دکتر طحان‌نظیف: قانون اساسی تجلی آرمان‌های یک ملت است/ درخواست سخنگوی شورای نگهبان از دانشجویان برای مطالعه و ترویج قانون اساسی و مطالبه اجرای اصول آن

همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای برگزار شد