کد خبر: ۴۰۷۴
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۰- 30 July 2015
با حضور علما؛

مراسم بزرگداشت نخستین سالگرد ارتحال آیت الله شب زنده دار برگزار شد

مراسم بزرگداشت نخستین سالگرد ارتحال آیت الله حسین شب زنده دار از اساتید برجسته حوزه علمیه قم با حضور مراجع و علما در مسجد اعظم قم برگزار شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان به نقل از خبرگزاری رسا، مراسم بزرگداشت نخستین سالگرد ارتحال آیت الله حسین شب زنده دار از اساتید برجسته حوزه علمیه قم امشب با حضور مراجع و علما در مسجد اعظم قم برگزار شد.
بر اساس این گزارش، حضرات آیات سید محمد علی علوی گرگانی، سید محمود هاشمی شاهرودی و نمایندگان بیوت و دفاتر مراجع تقلید در این جلسه حضور داشتند.
همچنین آیات سید محمد رضا مدرسی یزدی، عباس کعبی، مهدی هادوی تهرانی، محمد علی فیض گیلانی، عبدالله خائفی، سید محسن خرازی، محمد جواد فاضل لنکرانی، سید محمد غروی، محسن فقیهی، یثربی، صلواتی ابراهیم امینی، سید محمد جواد علوی بروجردی نیز در این مراسم حضور داشتند.
از دیگر حاضران می توان به حجج اسلام و المسلمین محمود رجبی، محمد رضا آشتیانی، حسین ملکا، علیرضا اعرافی، سید محمد سعیدی، محمود عبداللهی، سید محمد مهدی میرباقری، رییس مرکز خدمات حوزه های علمیه، استاندار قم، مدیرحوزه علمیه استان قم، رییس سازمان تبلیغات استان قم و احمد امیر آبادی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد.
حاضران در جلسه با قرائت قرآن و ذکر فاتحه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آیت الله شب زنده دار، برای این استاد برجسته اخلاق علو درجات را از خداوند متعال خواستار شدند.
در این مراسم گرامیداشت حجت الاسلام سید حسین مؤمنی استاد حوزه علمیه با اشاره به آیه 39 سوره فصلت به ایراد سخن پرداخت و گفت: در این آیه نکاتی وجود دارد که بر سیره عملی و عقیدتی این عالم ربانی تطبیق دارد، اگر زمین نرم باشد می تواند از باران اثر بگیرد و زمینه ای برای رشد و نمو گیاهان باشد.
وی افزود: با مراجعه به سیره آیت الله شب زنده دار می توان فهمید که ایشان در عقیده، اخلاق وعمل به مراتبی رسیده بود که هم در خودش اثر به وجود آورده بود و هم عاملی برای حیات و رشد شاگردان و اطرافیان خود به شمار می رفت.
مبلغ دینی حوزه علمیه قم با بیان این که امور تدریس و کمالات برای آیت الله شب زنده دار حجاب نبود، اظهار داشت: زمانی که ایشان متوجه می شدند که نوشته ای وجود دارد که اثرشان مؤثرتر بود این عالم ربانی اجازه نمی دادند تا اثر خود منتشر شود؛ آیت الله شب زنده دار افزون بر این که خود به مقام کمال و مکارم رسید سبب رشد دیگران نیز شد.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۵ تیر ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: وظیفه حراست از جمهوریت و اسلامیت نظام بر عهده شورای نگهبان است/قدردانی از رای بالای مجلس به اعضای حقوقدان

سه عضو حقوقدان شورای نگهبان انتخاب شدند

ابقای سه تن از فقهای شورای نگهبان

حق ایران در سایه عهدشکنی دیگران؛ روایت حقوقی ایران از تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

با قاطعیت و شجاعت در برابر سیاست‌های زیاده‌خواهانه و جنگ‌طلبانه ایالات متحده و رژیم صهیونیستی ایستادگی کنید

آزادیِ بدون هویت و آزادیِ ریشه‌دار در الگوی غربی و ایرانی

دکتر کدخدایی: آژانس انرژی اتمی و شورای امنیت توسط آمریکا و غرب کارکردزدایی شده‌اند/ باید با همراه‌سازی کشور‌های دیگر پیگیر حقوق‌مان باشیم

دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مصمم به پیگیری آرمان فلسطین است/ طرح «تشدید مجازات جاسوسی» پس از اصلاح، مجدد بررسی می‌شود

نهاد‌های بین‌المللی قتل و کشتار علمای شیعه در سوریه را محکوم کنند/ عاملان و حامیان منطقه‌ای این جنایت باید بازخواست شوند

پربازدید ها

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

سه عضو حقوقدان شورای نگهبان انتخاب شدند

ابقای سه تن از فقهای شورای نگهبان

دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مصمم به پیگیری آرمان فلسطین است/ طرح «تشدید مجازات جاسوسی» پس از اصلاح، مجدد بررسی می‌شود

تجاوز رژیم صهیونیستی نقض آشکار منشور ملل متحد بود

ابهامات و ایرادات طرح «تشدید مجازات جاسوسی» قابل رفع است/ دغدغه همه ما تدوین قوانین جامع، دقیق و قابل اجراست/ لایحه سامان‌دهی پهپاد‌های غیرنظامی در حال بررسی است

برگزاری چهل و یکمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» با حضور حقوقدانان برجسته ایران و ایتالیا

تقدیر آیت‌الله مدرسی یزدی از حضور آگاهانه و پرشور مردم در عزاداری‌های دهه اوّل محرم و هشداری جدی نسبت به توطئه‌های دشمن صهیونی

ایران از همه ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری و مطالبه خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده خواهد کرد

آیت‌الله جنتی: وظیفه حراست از جمهوریت و اسلامیت نظام بر عهده شورای نگهبان است/قدردانی از رای بالای مجلس به اعضای حقوقدان