کد خبر: ۴۰۶۵
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۴- 25 July 2015
حضرت آیت الله مدرسی یزدی:

فشارها، نشانه «عظمت ایران» است؛ ترفندهای آمریکا ادامه خواهد یافت

عضو فقهای شورای نگهبان تاکید کرد : با وجود اینکه بسیاری از کشورها دارای فناوری هسته ای هستند و حتی دست به ساخت بمب هسته ای هم زدند هیچ گاه با فشاری که بر ایران وارد شد روبرو نبودند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان به نقل از سایت یزدآوا، حضرت آیت الله سید محمد رضا مدرسی یزدی عضو فقهای شورای نگهبان در خطبه‌های نماز جمعه یزد گفت: آمریکا برای پیروزی مذاکرات از هیچ ترفندی خودداری نکرد و تیم مذاکره کننده امریکا از همه روش ها از جمله دیپلماسی تهدید و تطمیع، صلح و جنگ، قهر و آشتی، اخم و لبخند و حتی دیپلماسی گریه بلند مردانه و زنانه استفاده کرده است و باید بدانیم این ترفندها همچنان ادامه دارد و آنها با این توافق دست از سر ایران و کشورهای اسلامی نخواهند کشید.
حضرت آیت الله مدرسی عضو فقهای شورای نگهبان در خطبه های نماز جمعه یزد با اشاره به مذاکرات هسته ای اظهار کرد: مشکلاتی که کشورهای مستبد و در رأس آنها امریکا به بهانه فناوری هسته‌ای برای ایران به وجود آوردند ظالمانه و خلاف حقوق بین الملل و تعهدات آنها بود.
وی گفت: فناوری هسته ای در دنیای امروز امری اجتناب ناپذیر و لازم است و هر کشوری بخواهد به حیات استقلالی خود ادامه دهد و سیاست و اقتصاد متکی به خود داشته باشد و برده کشورهای قلدر نباشد به آن نیازمند است و از آن گریزی نیست.
امام جمعه موقت یزد تأکید کرد: آنهایی که به یاوه می‌گویند چه نیازی به فناوری هسته ای داریم اول خیانتکاران به کشور هستند.
وی افزود: دنیای استکبار و کشورهای قلدر از هیچ تلاشی برای عقب نگهداشتن کشورهای دیگر بخصوص و کشورهای جهان سوم و بالاخص کشورهای اسلامی فروگذار نمی کنند.
حضرت آیت الله مدرسی یزدی، یادآور شد: دستیابی به فناوری هسته ای نتیجه شجاعت و تدبیر مقام معظم رهبری و مقاومت مردم و دولت‌ها در سال‌های گذشته است وگرنه دشمنان جز به نابودی کل فناوری هسته ای ایران به چیز دیگری قانع نمی‌شدند.
وی فشارهای همه جانبه علیه ایران در موضوع هسته ای را دلیل بر استقلال و عظمت قدرت ایران اسلامی دانست و تصریح کرد: با وجود اینکه بسیاری از کشورها دارای فناوری هسته ای هستند و حتی دست به ساخت بمب هسته ای هم زدند هیچ گاه با فشاری که بر ایران وارد شد روبرو نبودند.
عضو فقهای شورای نگهبان یکی دیگر از دلایل فشار بر ایران در موضوع هسته ای را در معرض خطر قرار گرفتن منافع نامشروع قلدران عالم عنوان کرد و ادامه داد: دنیای استکبار وقلدران عالم منافع فوق العاده ای در ایران و کشورهای اسلامی دارند و واهمه از دست دادن این منافع انها را به عکس العمل‌های دیوانه وار واداشته است.
حضرت آیت الله مدرسی تصریح کرد: قرار گرفتن ایران در یک طرف میز مذاکره و پنج کشور شورای عالی امنیت و نماینده اتحادیه اروپا در طرف دیگر نشان از قدرت فوق العاده مادی و معنوی ایران دارد و اینکه منطقه و خبرگزاری های جهان و تحلیل گران سیاسی اجتماعی و اقتصادی به این مسئله می پردازند حامی از تأثیرگذاری ایران در سطح بین الملل و باطل کننده ادعای دروغین منزوی بودن ایران است.
وی تأکید کرد: امتیازاتی که اکنون از مذاکرات ایران بدست آورده همه نتیجه مقاومت رهبری، مردم، دولت‌ها و هیئت مذاکره کننده است و بخش عمده ای از امتیازاتی که باید بدست می آمد اما گرفته نشد به دلیل ابراز اختلافات و فتنه‌هایی اسست که در سال 88 و دنباله آن به وجود آمد.
این خطیب برجسته ادامه داد: اگر فتنه 88 و دنباله آن نبود و آن فتنه گران آن همه آبروی نظام را به حراج نگذاشته بودند آنقدر دشمن گستاخ نمی شد و مذاکرات با قدرت بیشتری انجام و قدرت چانه زنی ایران در مذاکرات به مراتب بیشتر بود.
حضرت آیت الله مدرسی یادآور شد: هیئت مذاکره کننده و رئیس هیئت مذاکره کننده مورد تأیید رهبری هستد و آنچه تاکنون در مذاکرات بدست آوردند توان و امتیازی بود که در این شرایط می توانستند کسب کنند.
امام جمعه موقت یزد با اشاره به جمع بندی مذاکرات هسته ای تصریح کرد: توافقی که انجام شده است چنانچه مراحل قانونی را طی کند باید مورد تأیید همه باشد و حتی اگر انتقادی هم به آن وارد است نباید در مقام عمل در آن اختلاف داشته باشیم.
حضرت آیت الله مدرسی گفت: آمریکا برای پیروزی مذاکرات از هیچ ترفندی خودداری نکرد و تیم مذاکره کننده امریکا از همه روش ها از جمله دیپلماسی تهدید و تطمیع، صلح و جنگ، قهر و آشتی، اخم و لبخند و حتی دیپلماسی گریه بلند مردانه و زنانه استفاده کرده است و باید بدانیم این ترفندها همچنان ادامه دارد و آنها با این توافق دست از سر ایران و کشورهای اسلامی نخواهند کشید.
وی تأکید کرد: مادامی که طرف مقابل به تعهدات خود پایبند باشد، ما نیز طبق قرآن کریم به ان پایبند هستیم و اگر انها تخلف کنند و به قرارداد عمل نکنند ایران باید عکس العمل مناسب نشان دهد در غیر اینصورت نه تنها هیچ امتیازی بدست نیاورده ایم بلکه تنها به طرف مقابل امتیاز داده ایم.
عضو فقهای شورای نگهبان با اشاره به آیه ای از قرآن کریم که باید تقوا داشت و سخن محکم و استوار گفت تا خداوند اعمال ما را اصلاح کند، یادآور شد: متأسفانه در قضیه هسته ای افراط و تفریط وجود دارد، برخی به گونه ای سخن می‌گویند که گویا همه مشکلات را حل کرده اند و پیروزی بی مثالی بدست آورده اند.
وی افزود: درست است که ما توانسته ایم تا حدی دشمن را به عقب برانیم اما چرا باید به گونه ای حرف بزنیم که دیگران را گمراه کنیم.
حضرت آیت الله مدرسی ادامه داد: انتقادات نیز باید منصفانه باشد و با در نظر گرفتن مصالح و قدرت کشور و نظام باشد و نباید تعریف و تمجید و انتقاد از عدالت و انصاف خارج شود.
عضو فقهای شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنان خود به سالگرد هجوم وهابیت کثیف به مدینه منوره و تخریب بقاع متبرکه بالاخص ائمه بقیع اشاره کرد وافزود: این دست پرورده استعمار انگلیس و این وحشیان خون آشام و سنگدل در طول تاریخ ظلم های زیادی را به شیعیان و مسلمانان روا داشتند.
حضرت آیت الله مدرسی، وهابیت و اسرائیل جنایتکار را دو ابزار تخریب جامعه اسلامی دانست و گفت: استعمار انگلیس و امریکا برای مهار کردن جامعه اسلامی و قدرت آن از رژیم صهیونیستی به عنوان ابزار آشکار و بدون نقاب و پرده پوشی و وهابیت به عنوان ابزار دیگری به اسم اسلام در پی اختلاف بین مسلمانان و مهار کشورهای اسلامی استفاده می‌کنند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهیدان رشید/ پیام همدلی آیت‌الله جنتی: در غم و شادی شما شریکیم/ روایت همسر شهید رشید از فرمانده‌ای صادق؛ جایی که دیده شود را دوست نداشت

گزارش تصویری دیدار دکتر طحان‌نظیف و دکتر صادقی‌مقدم با خانواده سپهبد شهید «غلامعلی رشید»

چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان برگزار می‌شود

دکتر طحان‌نظیف: فرآیند بررسی مصوبات در شورای نگهبان یک فرایند کاملاً علمی‌ و تخصصی است

دکتر مولابیگی: حدود ورود شورای نگهبان به نظرات کارشناسی و آثار اجرایی قوانین نیازمند تفکیک دقیق است/ ضرورت تولید ادبیات و محتوای فاخر برای حقوق اساسی

در تحلیل نظرات شورای نگهبان باید به زمینه و زمانه صدور نظرات توجه شود

ادعای دوستی ترامپ با ملت ایران دروغی آشکار است

خشیت الهی، رمز فهم عمیق دین در سیره علمی و عملی مرحوم میرزای نائینی بود

احیای آثار بزرگان، هدایتگر حوزه‌های‌علمیه و الهام بخش نسل جوان است

هدف ما تبدیل انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان به مرجع بین‌المللی نشر در حوزه حقوق اساسی است

پربازدید ها

عدم مخالفت شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی/ مصوبه به دلیل ابهامات دیگری به مجلس بازگردانده شد

دکتر طحان‌نظیف: دشمن صهیونی با حمله به بیمارستان و زندان نشان داد به هیچ یک از قواعد اخلاقی و قانونی پایبند نیست/ «یاحسین (ع)»؛ آخرین کلام شهید ناظر/ ضمانت آزادی یک زندانی، یک روز قبل از شهادت

آیت‌الله مدرسی یزدی از خانواده شهید پاسدار امیر حسین حسنی از شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه تجلیل کرد

بانوی شهید «حانیه نادری»؛ مربی پیش‌دبستان و عضو شبکه نظارت که «مایه برکت و افتخار» پدر و مادرش بود/ جرمش همسایگی با یک دانشمند هسته‌ای بود/ دکتر طحان‌نظیف: قطعه ۴۲ بهشت زهرا (س) نمایشگاه کینه‌توزی رژیم‌صهیونیستی نسبت به مردم ایران است

آیت‌الله جنتی: رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب راهبرد پیروزی ملت‌ها در برابر استکبار است/ قدرت‌های سلطه‌گر در طول تاریخ به دنبال غارت ملت‌ها بوده‌اند

دکتر مولابیگی در دیدار با خانواده شهید ناظر «بهزاد کاشفی ایمانی»: شهادت، اوج اخلاص و عشق به آرمان‌هاست

بازدید اعضای شورای نگهبان از نمایشگاه جدیدترین آثار پژوهشکده شورای نگهبان

جلسه هیات امنای پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد

بررسی یک طرح و یک لایحه در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۳ مهر ۱۴۰۴