کد خبر: ۴۰۴۷
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۷- 09 July 2015
در آستانه روز جهانی قدس؛

شورای نگهبان امت اسلامی را به شناسایی رژیم صهیونیستی به عنوان دشمن اصلی مسلمین دعوت نمود

شورای نگهبان طی بیانیه‌ای ضمن گرامیداشت روز قدس و اعلام حضور در راهپیمایی این روز باشکوه، امت اسلامی را به شناسایی رژیم سفاک صهیونیستی به عنوان دشمن اصلی مسلمین و نماد طاغوت دعوت نمود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، متن این بیانیه به شرح زیر می‌باشد.

بسم الله الرحمن الرحیم


روز قدس روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است. امام خمینی (ره)

اکنون که به برکت درایت و دوراندیشی پیامبرگونه امام راحل (ره)، روز قدس در جمعه آخر ماه مبارک رمضان قرار گرفته و در حالی که شمیم معطر و روح‌بخش این روز عزیز، نغمه‌گستر فریاد رهایی ملت مظلوم و ستمدیده فلسطین از زیر یوغ ظالمانه رژیم اشغالگر قدس گردیده؛ متأسفانه امت اسلامی گرفتار نقشه‌ای مرموز و پیچیده بر اساس پیوند شوم جریان تکفیری و صهیونیسم بین‌الملل شده است.
بی‌تردید آنچه امروز در سرزمین‌های اسلامی رخ‌ می‌دهد، محصول ارتباط تنگانگ گروه‌های تکفیری با نقشه‌های مزوّرانه رژیم جعلی صهیونیستی است تا از رهگذر جریان اسلام‌هراسی، حضور نامشروع قدرت‌های استکباری در منطقه تداوم یابد و عظمت بازیافته اسلام عزیز به مرکزیت ایران اسلامی دچار خدشه گردد.
با این وصف در اوضاع کنونی و حساس منطقه، بر مسلمین جهان فرض است تا روز جهانی قدس را به عنوان نماد وحدت در جهان اسلام؛ ترجمان اعتراض به افراطی‌گری، خشونت، نفی سلطه و نشانگر انزجار از رژیم‌های ظالم و قدرتهای پوشالی قرار دهند.
امروز ملت مسلمان ایران نیز به تأسی از تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب، در حالی به استقبال این روز باشکوه می‌رود که آرمان قدس را در دفاع از ملت‌های مظلوم منطقه به خصوص مردم ستمدیده یمن جستجو می‌کند و وحشی‌گری رژیم آل سعود را روی دیگر سکه دشمن اسرائیلی می‌شناسد.
مردم مسلمان ایران همگام با سایر ملت‌های مسلمان منطقه با حضور پرشور خود در این روز نشان خواهند داد علی‌رغم وجود مشکلات داخلی و وجود تحریم‌های ظالمانه و نقشه‌های استعماری، تسلیم زیاده‌خواهی‌های هیچ ابرقدرتی نخواهند شد و در حمایت از مظلومان دنیا به‌خصوص مردم بی‌دفاع فلسطین، یمن، عراق و سوریه گامی به عقب نخواهند گذاشت.
اعضای شورای نگهبان، ضمن گرامیداشت روز قدس و اعلام حضور خود در راهپیمایی این روز بزرگ، امت اسلامی را به شناسایی رژیم سفاک صهیونیستی به عنوان دشمن اصلی مسلمین و نماد طاغوت دعوت می‌نمایند با این امید که ملت مظلوم و مسلمان فلسطین به همراه دیگر ملل ستمدیده منطقه در صفوفی به هم فشرده با برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم، مصداق نفی سلطله استکبار و نویدبخش راه رهایی به سوی ولایت الله شوند که آرمان قدس شریف، آزادی تمام ملتهای آزاده جهان است.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیام «حوزه پیشرو و سرآمد» نیازمند گفتمان‌سازی است

اساتید حوزه به «فقه معاصر» توجه ویژه داشته باشند

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۶ شهریور ۱۴۰۴

گام تازه پژوهشکده شورای نگهبان در دیپلماسی علمی و فرهنگی با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد

دکتر کدخدایی: دفاع مقام معظم رهبری از ابعاد مختلف حقوق ملت در جنگ تحمیلی اخیر باید در این همایش تبیین شود

نهج‌البلاغه کتاب تحول و انقلاب است / بانوان طلبه در حکمرانی دنیای جدید نقش تمدنی دارند

سه‌گانه اسلام، روحانیت و حوزه، ستون‌های استمرار انقلاب اسلامی

با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد به‌دنبال همکاری‌های علمی و حقوقی بین‌المللی هستیم

جایگاه فقه در تحلیل حق دفاع مشروع و مواجهه با تجاوز نظامی

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: با وحدت امت اسلام، جنایات رژیم‌صهیونیستی ممکن نبود/ شهادت مقامات یمنی، اراده مردم یمن را سست نمی‌کند

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۲ شهریور ۱۴۰۴

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

مراقب نفوذ فرهنگی دشمن باشیم

راه مقابله با رژیم صهیونی، پاسخ محکم است

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است