کد خبر: ۴۰۱۷
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۲- 30 May 2015
آیت‌الله جنتی در همایش فرمانداران:

اظهارنظر یکی از مسئولان مبنی بر گرفتن مجلس آینده دخالت در انتخابات است

دبیر شورای نگهبان گفت: یکی از مسئولان چند وقت پیش اعلام کرد اگر مجلس را گرفتیم می‌توانیم در این جایگاه بمانیم و اگر نگرفتیم نمی‌توانیم بمانیم. این حرف خیلی معنای بدی دارد و به معنای دخالت در امر انتخابات است.
به گزارش خبرگزاری فارس، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز در همایش سراسری فرمانداران کشور که در وزارت کشور برگزار شد طی سخنانی اظهارداشت: مسئولیت‌هایی که ما داریم بسیار سنگین بوده و ابتدا باید در برابر خدا با توجه به مسئولیت‌مان پاسخگو باشیم سپس به مردم نسبت به اعمال و رفتارمان پاسخگو باشیم.
وی افزود: اگر وقتی رضایت خدا یک طرف و رضایت مقام بالاتر طرف دیگر باشد ما باید رضایت خدا را در نظر بگیریم.
آیت‌الله جنتی با اشاره به توجه جدی به مسئله فتنه در بررسی صلاحیت افراد گفت: مسئله فتنه مسئله روز است و رهبری هم در این باره فرمودند که فتنه خط قرمز ماست بنابراین این موضوع و مسئله کهنه و فراموش نشده است.
وی با بیان اینکه انتظار داریم به این مسئله از دیدگاه رهبری نگاه شود، تصریح‌کرد: فتنه به دنبال براندازی نظام بود و به دنبال این بود که نظام اسلامی ما نباشد این را باید باور کنیم.
دبیر شورای نگهبان ادامه داد: فتنه مرحله‌ای بود که بعد از مرحله سال 78 اتفاق افتاد با همان هدف صورت گرفت که شکست خورد و با هدف اینکه در انتخابات تقلب شده است کار خود را آغاز کرد تا بتواند با توسل به این روش اوضاع را عوض کند و هر کسی را می‌خواهد در هر مقامی تعویض کرده و فرد مورد نظر خود را به آن پست بگذارد.
آیت‌الله جنتی خطاب به فرمانداران گفت: شما باید این مسئله را باور داشته باشید زیرا این داستان همچنان ادامه دارد. فتنه‌گرها هنوز هستند و موضوع را رها نکرده‌اند و گاهی برخی از پست‌ها و مقامات را تصرف می‌کنند و کسانی که این پست‌ها را به آنها می‌دهند باید در قیامت جوابگو باشند، زیرا فتنه‌گرها با این شکل و روش می‌خواهند حضور پیدا کنند که البته پشتیبانی هم می‌شوند.
دبیر شورای نگهبان با اشاره به مذاکرات هسته‌ای گفت: آنها در این مذاکرات مقصودشان آن است که در این توافق اهداف خود را اعمال کرده و ما را تسلیم کنند. آیا فکر می‌کنید بعد از برداشتن تحریم‌ها می‌گذارند ما بر سر کار خود باشیم آنها بعدا به نام حقوق بشر هر بلایی که بخواهند سر ما درمی‌آورند.
وی تأکید کرد: بدانیم آنها درنده هستند و با اقدامات‌شان پس از انقلاب اسلامی شهید بهشتی‌ها، رجایی‌‌ها و مطهری‌ها را به شهادت رساندند، ما باید بدانیم با چه کسی طرف هستیم. آنها کسانی هستند که به نام داعش آدم می‌کشند.
دبیر شورای نگهبان ادامه داد: آنها می‌خواهند بر این مملکت مسلط شوند که ما باید مقابل آنها بایستیم و ایستادگی کنیم.
وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب که فرمودند اجازه نمی‌دهم از مراکز نظامی بازدیدی صورت بگیرد، گفت: ببینید هنوز به جایی نرسیده‌ایم می‌خواهند از قدرت نظامی ما مطلع شده و از آن بازرسی کنند که مبادا ما با استفاده از این قدرت نظامی اسرائیل را هدف قرار دهیم.
دبیر شورای نگهبان خاطرنشان کرد: آنها همچنین می‌گویند می‌خواهند با دانشمندان هسته‌ای ما مصاحبه کنند در حالی که آنها تاکنون دانشمندان هسته‌ای ما را به شهادت رسانده و با این کار قصد دارند سایر دانشمندان هسته‌ای ما را شناسایی کرده و همان بلا را سرشان بیاورند.
آیت‌الله جنتی با بیان اینکه راه چاره ما در عرصه اقتصادی منحصرا تحقق اقتصاد مقاومتی است، گفت: ما باید ابتدا نیازهای ضروری خود را در داخل تأمین کنیم و اگر این موضوع محقق شود کسی نمی‌تواند به ما زور بگوید. ما همچنین باید بودجه خود را از وابستگی به نفت جدا کنیم. لذا با این شرایط دشمنان همواره سعی دارند با اقدامات‌شان از این نگاه به ما ضربه بزنند.
دبیر شورای نگهبان با اشاره به مسئله انتخابات در سال جاری گفت: دولت و وزارت کشور نمی‌توانند به یک جریان سیاسی گرایش داشته باشند آن جریان هر چه می‌خواهد باشد.
وی افزود: دولت و وزارت کشور باید وظیفه قانونی خود را انجام دهند و بنده متأسفم که بعضی از مقامات ما گرایش خود را مشخصا و صراحتا بیان می‌کنند که ما عضو فلان حزب هستیم.
وی ادامه داد: آیا شما باورتان می‌شود که این مسئول که می‌گوید عضو فلان حزب است در انتخابات به نفع آن حزب کمک نکند آیا این باورپذیر است؟
دبیر شورای نگهبان همچنین گفت: خیلی‌ها الان دارند کارهایی می‌کنند که با هیچ معیاری همخوانی ندارد و حرف‌ها و موضع‌گیری‌هایی دارند که صحیح نیست و البته از دید شما پنهان نخواهد بود.
وی افزود: اخیرا یکی از مسئولان گفته است اگر مجلس آینده را گرفتیم می‌توانیم در این جایگاه بمانیم و اگر مجلس را نگرفتیم نمی‌توانیم بمانیم این حرف خیلی معنی بدی دارد و بیان این مطلب دخالت در امر انتخابات است، دولت حق ندارد در انتخابات دخالت کند.
دبیر شورای نگهبان در ادامه با بیان اینکه این شورا در گذشته با وزارت کشور دچار برخی مشکلات بود، گفت: در یک دوره‌ ای وزارت کشور صراحتا در مقابل شورای نگهبان ایستاد و می‌گفتند حق ندارید شما در شهرها و روستاها دفتر داشته باشید، آیا ما نباید برای نظارت در انتخابات دفتر داشته باشیم؟
وی همچنین تأکید کرد: آنها ادعا می‌کردند که حتی دفترهای ما را می‌بندند البته این را هم بگویم که در بسیاری از دوره‌ها شورای نگهبان و وزارت کشور تعامل و همکاری بسیار بالایی داشتند.
وی با بیان اینکه هم‌اکنون در وزارت کشور بسیاری از مسئولان هستند که ما قبول‌شان داریم، تأکید کرد: ان‌شاءالله در این دوره همکاری خوبی بین وزارت کشور و شورای نگهبان وجود داشته باشد.
دبیر شورای نگهبان با اشاره به مسئله احراز شرایط داوطلبان انتخابات اظهار داشت: به طور مثال احراز مدرک تحصیلی داوطلب یکی از شرط‌هاست که باید ثابت شود.
حضرت آیت الله جنتی همچنین التزام عملی به اسلام را از دیگر شرط‌های احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات عنوان کرد و گفت: یکی از مشکلات ما این است که برای ثبت‌نام داوطلبان هیچ شرطی را نداریم.
وی افزود: در تأیید صلاحیت‌ها که هیأت‌های اجرایی مسئولیت دارند دو حق را رعایت کنند، حق اول مربوط به شخص و فرد داوطلب است که آزادانه می‌تواند بیاید و ثبت‌نام کند و حق دوم رعایت حق ملت و مجلس است که در این زمینه باید افرادی که دارای صلاحیت لازم هستند تأیید شوند زیرا اگر ناحق تأیید و یا رد شوند به آنها و همچنین به حق ملت و مجلس ظلم شده است.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مصمم به پیگیری آرمان فلسطین است/ طرح «تشدید مجازات جاسوسی» پس از اصلاح، مجدد بررسی می‌شود

نهاد‌های بین‌المللی قتل و کشتار علمای شیعه در سوریه را محکوم کنند/ عاملان و حامیان منطقه‌ای این جنایت باید بازخواست شوند

ابهامات و ایرادات طرح «تشدید مجازات جاسوسی» قابل رفع است/ دغدغه همه ما تدوین قوانین جامع، دقیق و قابل اجراست/ لایحه سامان‌دهی پهپاد‌های غیرنظامی در حال بررسی است

آزادیِ بدون هویت و آزادیِ ریشه‌دار در الگوی غربی و ایرانی

ایران از همه ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری و مطالبه خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده خواهد کرد

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

تقدیر آیت‌الله مدرسی یزدی از حضور آگاهانه و پرشور مردم در عزاداری‌های دهه اوّل محرم و هشداری جدی نسبت به توطئه‌های دشمن صهیونی

چهل‌وهشتمین شماره فصلنامه دانش حقوق عمومی منتشر شد

امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است

تجاوز رژیم صهیونیستی نقض آشکار منشور ملل متحد بود

پربازدید ها

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

بررسی طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دکتر طحان‌نظیف: پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» تلنگری است تا با الگوبرداری از مکتب عاشورا، روحیه بخشش و دستگیری را در جامعه تقویت کنیم

ملت بزرگ ایران و نیرو‌های مسلح پیروز واقعی هستند

دکتر کدخدایی: باید برآورد دقیقی از خسارات برای پیگیری‌های بین‌المللی صورت بگیرد/ لزوم تکرار قطعنامه ۴۸۷ علیه رژیم‌صهیونیستی توسط شورای امنیت

امروز دوست و دشمن فهمیدند که ملت ایران از آرمان‌های خود عقب‌نشینی نمی‌کند

حضور پرشور امروز مردم نمایش وحدت مقابل دشمنان بود

فیلم|حضور دکتر کدخدایی در برنامه تلویزیونی «سلام صبح بخیر»

عزاداری‌های محرم امسال با شکوه‌تر از گذشته برگزار شود/ حوزه‌های علمیه و روحانیت همواره بر عهد خود با مردم استوارند

تقدیر و سپاس آیت‌الله اعرافی از مراجع تقلید/ تأکید همه حوزویان و بزرگان اسلام بر احکام و اجماع بر محتوا و مستندات حکم محارب