کد خبر: ۴۰۰۸
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۲- 23 May 2015
آیت‌الله جنتی :
امام‌ جمعه موقت تهران با بیان اینکه برخی در مذاکرات به شیطان بزرگ امید دارند، گفت: آمریکا از ایران سیلی خورده و در مذاکرات دنبال انتقام است.
به گزارش خبرگزاری فارس، آیت‌الله احمد جنتی خطیب موقت نماز جمعه تهران در سخنانی در خطبه دوم نماز جمعه با اشاره به مسئله هسته‌ای و بهانه‌گیری‌های مداوم 1+5 و آمریکایی‌ها در این زمینه، اظهار داشت: مسئله هسته‌ای موضوع بسیار سرنوشت‌سازی است که بسیاری نمی‌دانند چه سرنوشتی را برای آینده ما می‌تواند داشته باشد، عده‌ای ساده‌اندیشند و بی‌تفاوت و تصور می‌کنند موضوع هسته‌ای آنقدرها هم مهم نیست.
وی افزود: برخی امیدهایی به شیطان بزرگ و دیگر شیاطین دارند و حقیقت امر را درست درنمی‌یابند، ادامه این مسیر مخصوصاً در گردنه پرخطر آن نیازمند سه نکته است، افرادی که این سه مورد را داشته باشند می‌توانند کار را پیش ببرند که اولین نکته ایمان به خداست، این خدا همان خدایی است که خرمشهر را آزاد کرد، همان خدایی است که در پیروزی انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی به ما کمک کرد، دومین نکته ایمان به مردم و ملت بزرگ ایران است، تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای بداند این مردم همان مردمی هستند که در طول تاریخ ویژگی‌هایی مانند مقاومت، استقامت و پایداری داشتند، این مردم همان مردمند و عوض نشده‌اند.
آیت‌الله جنتی ادامه داد: حضرت امام‌خمینی رفتند ولی امت هنوز به آن امام و مقام معظم رهبری وفادارند پس تیم مذاکره‌کننده باید به مردم ایمان داشته باشد. خیال نکنند مردم تحمل سختی‌ها را ندارند و تصور کنند باید به هر شکلی شده آب و نان مردم را تأمین کنند. سومین نکته در این زمینه ایمان داشتن به راه درست است چون این راه، راه خدا و راه عزت است بنابراین باید دنبال شود.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با تأکید بر اینکه مشکل آمریکا و غرب مسأله هسته‌ای نیست، گفت: مسأله هسته‌ای مسأله بسیار مهمی است و باید بدانیم هر چه بایستیم و مقاومت کنیم و پایداری داشته باشیم و حتی ضررها و خسارت‌های فراوان را هم تحمل کنیم، اشکالی ندارد چون موضوع هسته‌ای بسیار مهم است.
وی ادامه داد: آمریکا که سی و چند سال از ملت بزرگ ایران سیلی و تودهنی خورده، همه را از اسلام و یاران اسلام و جوانان مسلمان می‌داند و کمر به انتقام گرفتن بسته است، فرض محال که ما قبول کنیم، در مسأله هسته‌ای کوتاه بیاییم و همه این صنعت را بدهیم و عقب‌نشینی کنیم، بسیار ساده‌انگارانه است که آنان تحریم‌ها را برمی‌دارند و اقتصاد رونق می‌یابد و مردم به نوایی می‌رسند، این گونه فکر کردن ساده‌اندیشی و عوامانه تصور کردن است.
آیت‌الله جنتی با بیان اینکه اگر آمریکا در مذاکرات هسته‌ای به خواسته‌هایش برسد همه را سر می‌برد، یادآور شد: آمریکا می‌خواهد سلطه زمان شاه را 10برابر و شاید 100برابر در این مملکت پیاده کند، می‌خواهد نبض مسائل اقتصادی و سیاسی ایران را به دست بگیرد، می‌خواهد مجلس، دولت و قوه قضائیه این مملکت را در اختیارش بگیرد، می‌خواهند انتقام‌گیری کنند و سیلی خورده را جواب دهند؛ می‌‌خواهند از همه نیروهای انقلابی از مقام معظم رهبری گرفته تا یک بچه بسیجی انتقام بگیرند.
دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنانش تأکید کرد: آمریکا همان آمریکایی است که آن شرایط را در فلسطین و سوریه به وجود آورد، آمریکا همان آمریکایی است که داعش را به وجود آورد و آن را مسلح کرد، داعشی که مردم را زنده زنده می‌سوزاند و به زنان و کودکان و بیماران رحم نمی‌کند. این آمریکا همان آمریکاست که هر جا وارد شد به احدی رحم نکرد، قساوتش حداکثر است و ذره‌ای رحم ندارد، این آمریکا همان آمریکایی است که در یمن همه زیرساخت‌ها را نابود کرده است، این آمریکا همان آمریکایی است که هر جا رفت نیروهای مخالفش را تارومار کرد و اگر به ایران هم بیاید همین کار را می‌کند.
وی ادامه داد: عده‌ای اما در داخل کشور این موضوع را نمی‌فهمند، حرف‌هایی می‌زنند که اصلاً باورکردنی نیست، مثلاً در برخی جلسات گفتند وضعیت اقتصادی کشور خوب نیست و اگر بخواهیم تسلیم نشویم و مسئله هسته‌ای حل نشود، تحریم‌ها باقی می‌ماند و اوضاع مملکت از هم می‌پاشد و مردم دیگر طاقت ندارند.
آیت‌الله جنتی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فرمایشات حضرت امام خمینی درباره محاصره نظامی و اقتصادی ایران، گفت: حضرت امام فرمودند: «ما نه از اقدام نظامی می‌ترسیم و نه از محاصره اقتصادی، چون ما شیعه ائمه‌ای هستیم که از شهادت استقبال می‌کردند، ما مرد جنگ و مرد مبارزه هستیم، ما را آقای کارتر از مبارزه نترساند، اهل مبارزه هستیم ولو ابزار مبارزه را نداشته باشیم؛ ما یک ملتی هستیم که به گرسنگی‌ها عادت کرده‌ایم، ما روزه می‌گیریم، اگر بنا شد محاصره اقتصادی کنند فرضاً که بتوانند همان جو و گندم کشت خودمان را می‌خوریم، برای خودمان همان مقدار کافی است».
آیت‌الله جنتی بر همین اساس با بیان اینکه آیا گرسنگی کشیدن از شهید دادن سخت‌تر است؟ تصریح کرد: اگر ما راه خودمان را حق می‌دانیم و به پشتیبانی خدای متعال و حضرت ولی‌عصر(عج) ایمان داریم، دیگر نباید از تحریم‌های آمریکا بترسیم، باید بدانیم‌ آمریکا به مسئله هسته‌ای قناعت نمی‌کند، موضوع این است و غیر از این هم نیست، تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای آبروی این مردم را حفظ کند.
وی ادامه داد: ما راهمان را باید بشناسیم و بایستیم چون به هر قیمتی که تمام شود می‌ارزد، امام‌ حسین(ع) و یاران‌شان در کربلا شهید شدند و اسلام زنده شد، بگذارید ما هم کشته شویم تا اسلام زنده شود.
خطیب موقت نماز جمعه تهران در بخش پایانی سخنانش به تجاوز نظامی آل‌سعود به مردم مظلوم یمن اشاره و تأکید کرد: عربستان امروز فرعون زمان است، عربستان طاغوت زمان است و بیشترین ثروت‌ها را برای قطع کردن صدای آزادی‌خواهان و سرکوب آزادی هزینه می‌کند، عربستان در یمن کاری کرد که با هیچ معیاری سازگار نیست.
آیت‌الله جنتی در ادامه یادآور شد: یک رئیس جمهور که خودش استعفا داده و فراری است به آمریکا می‌گوید بیایید این مملکت (اشاره به یمن) را نجات دهید، بیایید این نیروهای انصارالله را سرکوب کنید، آمریکایی‌ها هم می‌گویند رئیس جمهور یمن از ما خواسته و ما هم از دریا و هوا حمله می‌کنیم، البته دیگر جرأت حمله زمینی را ندارند.
وی اضافه کرد: باید پرسید کی مردم یمن مقابل شما ایستادند در حالی که حقشان بود در برابر تجاوز نظامی شما مقابله به مثل کنند؟ به چه مجوزی مردم یمن را قتل عام می‌کنید؟ به چه مجوزی کودکان و زنان این کشور را می‌کشید؟ به چه مجوزی زیرساخت‌های این کشور را نابود می‌کنید و یمن را به یک ویرانه تبدیل کرده‌اید؟ خدا شما را لعنت کند، خدا شما را به ذلت بکشاند و قدرت‌تان را از بین ببرد.
دبیر شورای نگهبان تأکید کرد: ما حامی همه مظلومان جهان هستیم و مقابل ظالمان می‌ایستیم و از مردم یمن هم هر حمایتی که بتوانیم انجام دهیم قطعاً کوتاهی نمی‌کنیم و امیدواریم به لطف خداوند شر اشرار سعودی از سر مردم مسلمان یمن و دیگر مردم مسلمان دنیا کم شود، امیدواریم خداوند شر این افراد را از سر بشریت کوتاه کند.
آیت‌الله جنتی خطیب موقت نماز جمعه این هفته تهران همچنین در خطبه‌های اول این نماز، گفت: ایام جاری ایام پر خیر و برکتی است و این ایام تقریبا در تاریخ انقلاب اسلامی ما استثنایی است.
وی به سوم خرداد، سالرروز فتح خرمشهر اشاره کرد و افزود: ما در هفته آینده سالروز فتح خرمشهر و سوم خرداد و روز پاسدار را داریم که این ایام نورانی و پر خیر و برکت را به تمامی پاسداران تبریک می‌گویم.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

برکات پیدا و پنهان حرم مطهر امام رضا(ع) برای ایران و اهالی‌ش قابل شمارش نیست

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ خرداد ۱۴۰۲

امام رضا(ع)هوشمندانه حضور تحمیلی در خراسان را مدیریت نموده و تحولات فکری معرفتی را رقم زدند

ادای احترام به پرچم بارگاه رضوی در شورای نگهبان

طرح «مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» در حال بررسی است/ توقعات از یک طرح و لایحه بالا برده نشود/ آغاز بررسی طرح «اصلاح قانون انتخابات» در شورای نگهبان

نگاه بین‌المللی در پاسخ به شبهات لحاظ شود

دومین دوره آموزشی حقوق اساسی ویژه دانشجویان خارجی مقیم ایران

قانون باید شفاف و بدون ابهام باشد/ ضرورت اولویت‌بندی طرح‌ها و لوایح

ادامه بررسی طرح «اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی»و طرح «مالیات بر سوداگری و سفته بازی» در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

متهم کردن نظام اسلامی به ضد زن بودن حماقت است

پربازدید ها

تایید طرح نقل و انتقال سوابق بیمه یا بازنشستگی بین صندوق‌های بازنشستگی و تجمیع سوابق بیمه‌ای اشخاص

تایید طرح اصلاح قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری

نظر شورای نگهبان درباره طرح حمایت از مالکیت صنعتی

نظر شورای نگهبان درباره طرح تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و دولت + جزئیات

سیاست‌های کلی انتخابات، نظام مسائل انتخابات است/ راهبردهای مشارکت، امنیت، سلامت و رقابت دغدغه و نگاه مشترک ماست

شغل معلمی تبلور آگاهی بخشی است/ حل مشکلات جامعه کارگری و رعایت حقوق آنها یکی از ملزومات رشد تولید است

دکتر کدخدایی: همه پرسی نمی‌تواند حلال تمامی مشکلات باشد/ توصیه رهبری به شورای نگهبان در انتخابات ۸۸ چه بود؟

تاکید مجدد سخنگوی شورای نگهبان بر مبنا قراردادن سیاست‌های کلی در اصلاح قانون انتخابات/ نظام انتخاباتی پیشنهادی بر مدار «مشارکت» و «فراگیری» باشد

بازدید سخنگوی شورای نگهبان از نمایشگاه کتاب و گفتگو با ناشران و نویسندگان/ دکتر طحان‌نظیف «خاتون و قوماندان» خرید و به گلایه‌ مردم از گرانی کتاب گوش داد