اسباب عاقبت به خیری از زبان حضرت آیت الله جنتی؛
باید برای رسیدگی به محرومان و حل مشکلات معیشتی مردم «بسیج همگانی» صورت گیرد
حضرت آیت الله جنتی گفت: مهمترین درخواست انسان از خداوند متعال باید طلب عاقبت به خیری باشد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، حضرت آیت الله جنتی در دیدار جمعی از مسئولان و شخصیتهای حقوقی و حقیقی، مدیران و کارکنان نهاد شورای نگهبان که به مناسبت درگذشت همسر وی برگزار شد؛ ضمن اشاره به مصادیق عاقبت به خیری به توضیح شرایط و اسباب آن پرداخت.
وی با ذکر مصادیق تاریخی و شرح زندگانی اشخاصی مانند طلحه و زبیر به عنوان نماد عاقبت به شری و فضیل عیاض به عنوان مصداق عاقبت به خیری گفت: باید با توجه به حسن عاقبت، انسان به عنوان مهمترین دعا و درخواست از خداوند متعال عاقبت به خیری را طلب کند.
دبیر شورای نگهبان در ادامه به اسباب رسیدن به فرجام نیک از دیدگاه قرآن و روایات اشاره و افزود: به نظر من همانطور که از توجه به متن قرآن و روایات به دست میآید؛ انفاق، رسیدگی به ایتام و محرومان و رفع حوائج و نیازهای مردم نزدیکترین مسیر برای دستیابی به عاقبت به خیری است.
حضرت آیت الله جنتی در ادامه «تکریم» و «بزرگداشت» ایتام را علاوه بر رسیدگی ظاهری در تأمین خوراک، پوشاک و مسکن آنان، ضروری دانست.
وی افزود: انفاق از آن چیزی که مورد علاقه انسان است خواسته خداوند در قرآن کریم است. سیره پیامبر گرامی اسلام و اهل بیت ایشان علیهم السلام در امر رسیدگی به امور نیازمندان و محرومان بر پایه ایثار و نیز محرمانه نگه داشتن این کمکها و حتی عدم اطلاع فرد نیازمند از آن کمک و یاری، استوار بود.
عضو فقهای شورای نگهبان افزود: همانطور که خداوند در قرآن کریم فرموده است پاداش دنیوی و اخروی بسیاری برای کسانی که به نیازمندان، محرومین و ایتام رسیدگی میکنند در نظر گرفته شده است.
وی در پایان به ضرورت رفع مشکلات و حوائج مردم تأکید نمود و موفقیت در این امر را مستلزم بسیج همگانی و همراهی مردم با مسئولین و دستگاههای خیریه دانست.
گفتنی است در این دیدار حاضران ضمن آرزوی سلامتی و طول عمر برای علما و خدمتگذاران به اسلام، برای همسر مکرمه حضرت آیت الله جنتی، طلب مغفرت کردند.