کد خبر: ۳۹۶۹
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۵- 06 April 2015
اسباب عاقبت به خیری از زبان حضرت آیت الله جنتی؛

باید برای رسیدگی به محرومان و حل مشکلات معیشتی مردم «بسیج همگانی» صورت گیرد

حضرت آیت الله جنتی گفت: مهمترین درخواست انسان از خداوند متعال باید طلب عاقبت به خیری باشد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، حضرت آیت الله جنتی در دیدار جمعی از مسئولان و شخصیت‌های حقوقی و حقیقی، مدیران و کارکنان نهاد شورای نگهبان که به مناسبت درگذشت همسر وی برگزار شد؛ ضمن اشاره به مصادیق عاقبت به خیری به توضیح شرایط و اسباب آن پرداخت.
وی با ذکر مصادیق تاریخی و شرح زندگانی اشخاصی مانند طلحه و زبیر به عنوان نماد عاقبت به شری و فضیل عیاض به عنوان مصداق عاقبت به خیری گفت: باید با توجه به حسن عاقبت، انسان به عنوان مهمترین دعا و درخواست از خداوند متعال عاقبت به خیری را طلب کند.
دبیر شورای نگهبان در ادامه به اسباب رسیدن به فرجام نیک از دیدگاه قرآن و روایات اشاره و افزود: به نظر من همانطور که از توجه به متن قرآن و روایات به دست می‌آید؛ انفاق، رسیدگی به ایتام و محرومان و رفع حوائج و نیازهای مردم نزدیک‌ترین مسیر برای دستیابی به عاقبت به خیری است.
حضرت آیت الله جنتی در ادامه «تکریم» و «بزرگداشت» ایتام را علاوه بر رسیدگی ظاهری در تأمین خوراک، پوشاک و مسکن آنان، ضروری دانست.
وی افزود: انفاق از آن چیزی که مورد علاقه انسان است خواسته خداوند در قرآن کریم است. سیره پیامبر گرامی اسلام و اهل بیت ایشان علیهم السلام در امر رسیدگی به امور نیازمندان و محرومان بر پایه ایثار و نیز محرمانه نگه داشتن این کمک‌ها و حتی عدم اطلاع فرد نیازمند از آن کمک و یاری، استوار بود.
عضو فقهای شورای نگهبان افزود: همانطور که خداوند در قرآن کریم فرموده است پاداش دنیوی و اخروی بسیاری برای کسانی که به نیازمندان، محرومین و ایتام رسیدگی می‌کنند در نظر گرفته شده است.
وی در پایان به ضرورت رفع مشکلات و حوائج مردم تأکید نمود و موفقیت در این امر را مستلزم بسیج همگانی و همراهی مردم با مسئولین و دستگاه‌های خیریه دانست.
گفتنی است در این دیدار حاضران ضمن آرزوی سلامتی و طول عمر برای علما و خدمتگذاران به اسلام، برای همسر مکرمه حضرت آیت الله جنتی، طلب مغفرت کردند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

۱۰ شباهت مجاهدت مردم در سه مقطع دفاع از میهن / جنگ تحمیلی سوم حلقه تکاملی و تمدنی ملت ایران بود

️آیت‌الله العظمی شبیری‌زنجانی از نوادر روزگار بودند

جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان؛ اشکالات و ابهامات فقهی و حقوقی شورای نگهبان به مصوبه چیست؟

پیام آیت الله مدرسی یزدی به مناسبت رحلت مرجع عظیم الشان، حضرت آیت الله شبیری زنجانی

خدمات آیت الله العظمی شبیری زنجانی ستایش برانگیز است/ تاکید بر تداوم تراث ارزشمند علمی و مسیر طهارت و فقاهت آن فقید سعید

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

نرم‌افزار اداره جامعه اسلامی باید از فقه استخراج شود

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد

رونمایی از مجموعه دوجلدی حکمرانی از نظر تا عمل در نشست علمی «الزامات حکمرانی در دوره پساجنگ»

پربازدید ها

جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان؛ اشکالات و ابهامات فقهی و حقوقی شورای نگهبان به مصوبه چیست؟

پیام تسلیت شورای نگهبان به مناسبت ارتحال آیت الله العظمی شبیری زنجانی

گزارش تصویری بازدید دبیر شورای نگهبان از آخرین دستاوردهای پژوهشی پژوهشکده شورای نگهبان

تاکید آیت‌الله اعرافی بر تسریع در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی

پیام آیت الله مدرسی یزدی به مناسبت رحلت مرجع عظیم الشان، حضرت آیت الله شبیری زنجانی

چهار عنوان جدید با محوریت موضوعات بنیادین و روزآمد حقوق عمومی منتشر شد

رونمایی از مجموعه دوجلدی حکمرانی از نظر تا عمل در نشست علمی «الزامات حکمرانی در دوره پساجنگ»

راهبرد‌های کلان حکمرانی تعلیم و تربیت / تاکید بر بسیج همه ظرفیت‌ها و امکانات برای رشد و شکوفایی آموزش و پرورش

«حراست از نظام و انقلاب» و «درس خواندن» دو اولویت مهم حوزه باشد/ بقای انقلاب اسلامی بر عهده روحانیت است

جبهه مقاومت معادلات منطقه را تغییر داده است