کد خبر: ۳۸۹۵
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۴- 14 January 2015

دیدار خانواده شهید احمدی روشن با دبیر شورای نگهبان

حضرت آیت الله جنتی به مناسبت سالروز شهادت شهید مصطفی احمدی روشن با خانواده این شهید دیدار کردند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای‌نگهبان؛ آیت الله جنتی طی دیداری که به مناسبت سالروز شهادت شهید مصطفی احمدی روشن و با حضور پدر، مادر و همسر این شهید برگزار گردید؛ ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدا به خصوص شهید احمدی روشن و تجلیل از خانواده ایشان؛ اظهار داشت: هر حادثه و مصیبتی که در دنیا برای انسان رخ می‌دهد خواست و مصلحت خداوند است و خداست که همه امور آسمانها و زمین را تدبیر می‌کند. شهادت فرزند شما هم افتخاری است که نصیب خانواده شما شده است و ما از خدا می‌خواهیم روح این شهید بزرگوار را با حضرت سید الشهداء علیه السلام محشور فرماید.
وی ضمن دعوت خانواده این شهید به صبر و بردباری تصریح کرد: باید در مقابل امتحانات الهی صبور بود چرا که خداوند متعال اجر عظیمی برای صابران قرار داده است.


دبیر شورای نگهبان با تأکید بر لزوم توجه به جایگاه شهداء عنوان کرد: اگر فرهنگ شهادت طلبی و شهداء نبودند، اثری از خداپرستی و توحید بر روی زمین باقی نمی‌ماند.
آیت الله جنتی با اشاره به دشمنی متمادی دشمنان اسلام نسبت به ائمه هدی علیهم السلام و شهداء‌ افزود: شهداء پیروان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام و از روشنگران مسیر حرکت جوامع بشری هستند و به همین دلیل است که دشمنان اسلام نسبت به ایشان و آثاری که یادآور آنهاست کینه‌ توزی‌ کرده و قصد تخریب مضاجع شریف آنها مانند بقیع را دارند.
وی در ادامه افزود: خون پاک شهدا موجب می‌گردد مسیر الهی در دنیا مشخص شود و منحرف نگردد و به همین دلیل زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا به مانند زنده نگه داشتن یاد مصائب حضرت سید الشهدا (ع)، موجب استمرار حیات اسلام عزیز می‌شود.
خطیب جمعه تهران با اشاره به آیاتی از قرآن کریم مبنی بر فانی بودن همه موجودات یادآور شد: تنها وجه الهی است که باقی‌ می‌ماند و چه بهتر که انسان جان خود را در راه خدا که باقی است فدا کند و با شهادت سعادتمند شود.
وی ادامه داد: با تضرع از خداوند می‌خواهیم شهید شویم و اگر به هر دلیلی این سعادت نصیب ما نشد می‌خواهیم ما را با شهدا محشور گرداند، زیرا ما شهدا را دوست داریم و بر اساس آموزه‌های اسلامی خدواند انسان را با دوستدارانش محشور می‌کند.
در این دیدار که در فضایی صمیمانه برگزار شد، پدر آن شهید با تشکر از آیت‌الله جنتی جهت برگزاری این دیدار، گفت: فرزندم، احترام بسیاری برای پدر و مادر قائل بود و همیشه خود را بنده خداوند متعال، مرید مقام معظم رهبری و سربازی کوچک برای نظام و اسلام می‌دانست. در ادامه هر یک از اعضای خانواده شهید احمدی روشن، با ذکر خاطراتی از او؛ جلوه‌هایی از خصوصیات اخلاقی وی و نقش او در بومی‌سازی فعالیت‌های هسته‌ای را یادآور شدند.
در پایان این دیدار پس از اهداء یک جلد کلام‌الله مجید به خانواده این شهید گرانقدر؛ نماز مغرب و عشاء به امامت آیت الله جنتی برگزار گردید.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

حق ایران در سایه عهدشکنی دیگران؛ روایت حقوقی ایران از تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

با قاطعیت و شجاعت در برابر سیاست‌های زیاده‌خواهانه و جنگ‌طلبانه ایالات متحده و رژیم صهیونیستی ایستادگی کنید

آزادیِ بدون هویت و آزادیِ ریشه‌دار در الگوی غربی و ایرانی

دکتر کدخدایی: آژانس انرژی اتمی و شورای امنیت توسط آمریکا و غرب کارکردزدایی شده‌اند/ باید با همراه‌سازی کشور‌های دیگر پیگیر حقوق‌مان باشیم

دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مصمم به پیگیری آرمان فلسطین است/ طرح «تشدید مجازات جاسوسی» پس از اصلاح، مجدد بررسی می‌شود

نهاد‌های بین‌المللی قتل و کشتار علمای شیعه در سوریه را محکوم کنند/ عاملان و حامیان منطقه‌ای این جنایت باید بازخواست شوند

ابهامات و ایرادات طرح «تشدید مجازات جاسوسی» قابل رفع است/ دغدغه همه ما تدوین قوانین جامع، دقیق و قابل اجراست/ لایحه سامان‌دهی پهپاد‌های غیرنظامی در حال بررسی است

برگزاری چهل و یکمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» با حضور حقوقدانان برجسته ایران و ایتالیا

ایران از همه ظرفیت‌های حقوقی برای پیگیری و مطالبه خسارات ناشی از تجاوزات اخیر استفاده خواهد کرد

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

پربازدید ها

طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» برای رفع برخی ابهامات به مجلس برگشت داده شد

بررسی طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

دکتر طحان‌نظیف: پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» تلنگری است تا با الگوبرداری از مکتب عاشورا، روحیه بخشش و دستگیری را در جامعه تقویت کنیم

دکتر کدخدایی: باید برآورد دقیقی از خسارات برای پیگیری‌های بین‌المللی صورت بگیرد/ لزوم تکرار قطعنامه ۴۸۷ علیه رژیم‌صهیونیستی توسط شورای امنیت

فیلم|حضور دکتر کدخدایی در برنامه تلویزیونی «سلام صبح بخیر»

تقدیر و سپاس آیت‌الله اعرافی از مراجع تقلید/ تأکید همه حوزویان و بزرگان اسلام بر احکام و اجماع بر محتوا و مستندات حکم محارب

مطالبه جبران خسارات وارده به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای؛ حق مسلم و مشروع ایران

تجاوز رژیم صهیونیستی نقض آشکار منشور ملل متحد بود

مصوبه تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی لازم الاجراء است

سرداران ایران به رژیم صهیونیستی ضربات سنگینی وارد کردند