کد خبر: ۳۸۲۷
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۳- 15 October 2014
حضرت آیت‌الله جنتی:
دبیر شورای نگهبان گفت: باید مراقب بود برخی افراد که متظاهرانه رفتار می‌کنند اما در عمل پای‌بند و متعهد به مبانی نظام نیستند؛ وارد مصادر قدرت نشوند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، حضرت آیت ا... جنتی در دیدار صمیمانه جمعی از اعضای حلقه‌های دانشجویی و بسیجی مسجد جامع «مسعودیه» که به مناسبت عید سعید غدیر خم برگزار شد؛ ضمن آرزوی توفیق الهی در پیمودن مسیر علوی با بهره‌ه‌مندی از قرآن و نهج‌البلاغه،‌ اظهار داشت: به بسیج دانشجویی به دلیل نظارت مکرر بر عملکرد مسئولان علاقه زیادی دارم و امیدوارم حرکت آن پیوسته و رو به تکامل باشد.
وی با اشاره شرایط خاص کشور افزود: دشمن با تمام امکانات برای نابودی انقلاب اسلامی و حذف نیروهای انقلابی وارد صحنه شده است. آنها می‌خواهند مجدداً سیاست‌ها و فرهنگ غربی را بر کشور حاکم کنند که البته به لطف خداوند متعال و تدابیر داهیانه مقام معظم رهبری تاکنون موفق نشده‌اند.
آیت‌ا... جنتی ادامه داد: نقش بسیج، نقشی اصولی در نظام است. بسیج و سپاه و جوانان حزب اللهی، سرمایه‌های نظام اسلامی و سربازان ولی‌فقیه هستند. باید آگاهی و حضور در صحنه آنها بیشتر از بقیه اقشار جامعه باشد و با روشن‌گری زبان و قلم، دیگران را جذب کنند.
دبیر شورای نگهبان با اشاره به دعای «اللَّهُمَّ إِنَّا نَرْغَبُ إِلَیْکَ فِی دَوْلَةٍ کَرِیمَةُ تُعِزُّ بِهَا الْإِسْلَامَ وَ أَهْلَهُ وَ تُذِلُّ بِهَا النِّفَاقَ وَ أَهْلَهُ» تأکید کرد: در حکومت اسلامی باید اسلام و اهل آن «عزیز» باشند و در مقابل، منافقان و اهلش «ذلیل» قرار بگیرند.
وی شناخت اهل نفاق را امری ضروری دانست و افزود: باید مراقب بود برخی افراد که متظاهرانه، رفتار می‌کنند اما در عمل پای‌بند و متعهد به مبانی نظام نیستند؛ وارد مصادر قدرت نشوند. اینها اگر بتوانند به نظام ضربه می زنند. این افراد به مسئولیت‌ و سمت‌‌ها، در نظام جمهوری اسلامی طمع کرده‌اند و اگر در مصادر امور قرار بگیرند تهدید بزرگی برای نظام خواهند بود. باید در حد توان کاری کرد تا اجازه حضور در مسئولیت‌های مهم نداشته باشند.
خطیب جمعه تهران ضمن تجلیل از دغدغه حاضران درباره اهمیت برخورد با مفسدان اقتصادی، گفت: دغدغه خود را درباره مبارزه با فساد باید به متولیان امر و دستگاههای مربوطه در میان بگذارید. مبارزه با مفسدان اقتصادی امر لازمی است و کسانی که به منابع ثروت و بیت‌المال دست اندازی می کنند، برای نفوذ به ارکان قدرت هم برنامه‌ریزی می کنند و طمع ورود به انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری نیز دارند.
عضو فقهای شورای نگهبان در پاسخ به سوال یکی از حاضران درباره امکان برخورد شورای نگهبان با کسانی که بعد از ورود به مجلس، صلاحیت نمایندگی را از دست می‌دهند، گفت: در صورت احراز صلاحیت نمایندگان، معمولاً تا چهار سال امکان نظارت بر آنها فراهم نیست. اگر نماینده‌ای از وظایفش تخطی کرد باید تا پایان دوره نمایندگی منتظر ماند تا با او برخورد شود که البته به نظر من این از نواقص قانون است. البته دستگاه قضایی هم به دلیل مسئولیت و مصونیت نمایندگی در برخورد با نمایندگان محدودیت‌هایی دارد.
وی با آرزوی سلامتی و شفای عاجل برای آیت الله مهدوی کنی، خاطر نشان کرد: انتخابات مجلس خبرگان هم به دلیل اینکه مسئولیت اعضای آن متوجه مقام رهبری است، از انتخابات مجلس بسیار مهم‌تر است زیرا این مجلس با رأس نظام سر و کار دارد. اگر افراد فاقد صلاحیت وارد این مجلس شوند، می‌توانند با وضع مصوبات تصمیماتی راجع به رهبری بگیرند که به صلاح نظام و امت اسلامی نباشد.
آیت الله جنتی در مورد مسأله هسته‌ای عنوان کرد: من از ابتدا مانند مقام معظم رهبری به روند مذاکرات خوشبین نبودم. البته ایشان برای پاسخ به اتهامات و به دلیل اینکه بعدها ما را متهم به بی‌منطقی نکنند با مذاکرات مخالفتی نکردند. خوشبختانه مذاکره‌‌کننده‌ها، نظرات رهبری و خطوط قرمز را رعایت می‌کنند.
وی با یادآوری موضوع فتنه و لزوم توجه به آن تصریح کرد: الان، مسأله اصلی، فتنه‌ و فتنه‌گران هستند. فتنه هنوز هم فتنه است. برخی گستاخانه به حال فتنه‌گران و مسئولان آن دل‌سوزی‌های بیجا می‌کنند. نمی‌فهمند یا نمی‌خواهند بفهمند که اگر اینها موفق می‌شدند اساس نظام و اسلام زیر سؤال می‌رفت. زیرا دعوای فتنه‌گران، بر سر هست و نیست نظام بود. اینها با برنامه‌ریزی بین خودشان تقسیم کار کردند؛ آمریکا و اسرائیل با تمام وجود از آنها اعلام حمایت می‌کنند.
وی به جوانان بسیجی و دانشجویان حزب اللهی توصیه کرد: مسأله فتنه را در ذهن داشته باشید و هرگز آن را فراموش نکنید. البته در برخورد با دیگر دانشجویان هم سعی کنید شبهه‌ها را رفع کنید.
آیت الله جنتی در پاسخ به سوالاتی درباره برخی اهانت‌های گسترده علیه خود، گفت: دلیل این اقدامات مشخص است. منشاء بسیاری از این حرف‌ها سیاسی است. من هم به این حرفها هیچ اعتنایی نخواهم کرد و مسیرم را تغییر نخواهم داد. من به وظیفه خود عمل می‌کنم. اگر من در این جایگاه نباشم با امثال من کاری نخواهند داشت. همانطور که خداوند در قرآن می‌فرماید: «وَ لا یَخافُونَ لَوْمَةَ لائِمٍ» از ملامت آنها هراسی ندارم.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار

نقش مردم از نظام قابل جدایی نیست/ اداره امور کشور بر اساس انتخابات است

بیانیه شورای نگهبان: قانون اساسی تبلور اراده مردم در مسیر تحقق احکام اسلام است

آیت‌الله کعبی: قانون اساسی محصول فقه اهل‌بیت (ع) است/ این فقه ساز و کار حقوقی پیدا کرده است

دکتر پروین: بن‌بستی در قانون اساسی وجود ندارد/ مردم ۲ بار به این قانون رای دادند

چالش جدید سخنگو برای روز «قانون اساسی»/ کدام اصل قانون اساسی را برای مسئولان در دفترشان قاب می‌کنید؟

روند بررسی صلاحیت‌ها از زبان سخنگوی شورای نگهبان/ فصل «ملت» یکی از وجوه قابل افتخار قانون اساسی است

فیلم|حضور دکتر طحان نظیف در برنامه «صبحانه ایرانی» به مناسبت سالروز تصویب قانون اساسی

گزارش تصویری مراسم بزرگداشت سالروز تصویب قانون اساسی

کتب صوتی «قانون اساسی» و «محشای قانون اساسی» رونمایی شد و برگزیدگان رقابت شبیه‌سازی شورا معرفی شدند/ دکتر کدخدایی: ترویج قانون اساسی مورد توجه جدی است

سومین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان به پایان رسید

پربازدید ها

راه‌اندازی "سامانه داوطلب" برای ارتباط بهتر داوطلبان انتخابات مجلس با شورای نگهبان

اطلاعیه شماره ۲ هیات مرکزی نظارت دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی

اطلاعیه شماره ۱ هیات مرکزی نظارت بر انتخابات‌های مجلس شورای اسلامی

آغاز بررسی صلاحیت‌ها در هیات‌های نظارت/ ۵۲۸۸ داوطلب انتخابات مجلس اعتراض کردند

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره فرآیند‌های انتخابات خبرگان همزمان با آغاز ثبت‌نام‌ها/ مهلت هیات‌های اجرایی انتخابات مجلس ۱۸ آبان پایان می‌یابد/ هزینه‌های انتخاباتی کاندیدا‌های مجلس سقف دارد

۴ اساسنامه دولتی در شورای نگهبان تایید شد/ پاکدستی و سلامت اقتصادی داوطلبان برای شورای نگهبان مهم است

دیدار فقها و حقوقدانان شورای نگهبان با رهبر معظم انقلاب

مراسم ترحیم همسر آیت‌الله جنتی برگزار شد

معترضان به بررسی صلاحیت‌ها در هیات‌های اجرایی چه کنند؟