کد خبر: ۳۸۰۳
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۹- 17 September 2014
سخنگوی شورای نگهبان:

برای برگزاری انتخابات آمادگی داریم و منتظر اعلام آمادگی وزارت کشور هستیم

دکتر ابراهیمیان در پاسخ به سوالی درباره اعلام وزارت کشور مبنی بر عدم برگزاری انتخابات میاندوره‌ای در ۲حوزه تفت و میبد و نهاوند گفت: برای برگزاری انتخابات آمادگی داریم و منتظریم وزارت کشور اعلام آمادگی کند.
دکتر ابراهیمیان سخنگوی شورای نگهبان در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، در پاسخ به سوالی درباره اعلام وزارت کشور مبنی بر عدم برگزاری انتخابات میاندوره‌ای در دو حوزه "تفت و "میبد" و "نهاوند" گفت: درباره برگزاری انتخابات فرآیند قانونی این است که وزارت کشور به عنوان مجری انتخابات آمادگی خودش را برای برگزاری انتخابات اعلام کند و شورای نگهبان هم که مطابق قانون اساسی وظایفی دارد برای برگزاری انتخابات اعلام آمادگی کند.
وی با بیان اینکه «ابتکار برگزاری انتخابات از شورای نگهبان شروع نمی‌شود که شورای نگهبان بگوید آیا انتخابات باید صورت بگیرد یا نه»، افزود:شروع و استارت این کار(برگزاری انتخابات) از طرف وزارت کشور زده می‌شود و جایگاه‌ها مشخص است.
سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به این سوال که آیا عدم بودجه کافی برای برگزاری انتخابات میاندوره‌ای در دو حوزه انتخابیه تفت و میبد و نهاوند استدلال کافی برای عدم برگزاری انتخابات است یا نه، تصریح کرد: پاسخی که ما به وزیر محترم کشور دادیم بر اساس استنباطی بود که از نامه وزیر کشور داشتیم؛ استنباط این بود که برگزاری انتخابات ممکن نیست.
وی گفت: شورای نگهبان درباره مباحث ایجابی انتخابات دخالت می‌کند و نظر می‌دهد، اما اگر عزیزان اعلام کردند برگزاری انتخابات ممکن نیست ما در رابطه با عدم امکان برگزاری انتخابات نظری نمی‌دهیم. ما منتظر هستیم که بگویند ما می‌خواهیم انتخابات را برگزار کنیم تا ما هم سهم خودمان را برای اعمال قانونی انجام بدهیم.
ابراهیمیان گفت: اینکه آنچه در این نامه و مکاتبات آمده در ارزیابی نهایی به معنای عدم امکان هست یا نه، ما در مقام ارزیابی آن نیستیم. اگر اعلام کنند که ما آماده برگزاری این انتخابات هستیم شورای نگهبان هیچ مانعی برای اینکه به وظایف خود عمل کند ندارد. لذا هنوز اعلام آمادگی نشده است و اعلام عدم آمادگی ما را با تکلیفی مواجه نمی‌کند.
سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به این سوال که انتخابات در ایران حتی در زمان دفاع مقدس هم برگزار شد، حال مگر وضعیت بدتر از جنگ است که شرایط برگزاری این انتخابات ها فراهم نباشد؟ گفت: اینکه آیا این مشکلات به نحوی عدم امکان برگزاری انتخابات را توجیه کند باید از عزیزان وزارت کشور سوال شود چرا که مقام ارزیابی امکان و عدم امکان برگزاری انتخابات ما نیستیم.
وی با بیان اینکه شورای نگهبان برای برگزاری انتخابات در 2 حوزه انتخابیه تفت و میبد و نهاوند آماده است، تاکید کرد: ما منتظر هستیم که وزارت کشور امکان برگزاری انتخابات را به ما اعلام کند. اگر سایر شرایط قانونی جمع شود ما به عنوان شورای نگهبان مانعی برای برگزاری انتخابات نمی‌بینیم. لذا عذر عدم برگزاری از سوی شورای نگهبان اعلام نشده است.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

انتشار جلد پنجم و ششم مجموعه «تحلیل مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر اصول قانون اساسی» با محوریت اقتصاد و امور مالی

اربعین حسینی ریشه عمیق ایمانی در اسلام دارد

پروژه و راهبرد ما «همگرایی و هم‌افزایی» است نه کشمکش و تفرقه

هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است

۶ درس تمدنی اربعین در بیانیه راهبردی آیت‌الله اعرافی / پیوندِ خونِ حسین(ع) با خونِ خامنه‌ای شهید را به گوش جهانیان برسانید

دکتر طحان‌نظیف: مردم ایران پس از شهادت رهبر با قدرت بیشتری پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند

ضربات نیرو‌های مسلح و مقاومت مردم، دشمن را وادار به عقب‌نشینی می‌کند

گزارش تصویری گرامیداشت چهل و ششمین سالروز تأسیس شورای نگهبان در آمل

دکتر طحان‌نظیف: دشمن حتی به قواعد ادعایی خود در حقوق بشر نیز پایبند نیست/ دشمنی استکبار با آرمان‌های مردم ایران و مبانی نظام جمهوری اسلامی است/ قانون اساسی سلطه‌پذیری و سلطه‌گری را نفی کرده است

مجالس قائد شهید اعلام حمایت همه‌جانبه از رهبر انقلاب است

پربازدید ها

دکتر طحان‌نظیف: مردم ایران پس از شهادت رهبر با قدرت بیشتری پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند

هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است

انتشار جلد پنجم و ششم مجموعه «تحلیل مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر اصول قانون اساسی» با محوریت اقتصاد و امور مالی

پروژه و راهبرد ما «همگرایی و هم‌افزایی» است نه کشمکش و تفرقه

۶ درس تمدنی اربعین در بیانیه راهبردی آیت‌الله اعرافی / پیوندِ خونِ حسین(ع) با خونِ خامنه‌ای شهید را به گوش جهانیان برسانید

اربعین حسینی ریشه عمیق ایمانی در اسلام دارد

ضربات نیرو‌های مسلح و مقاومت مردم، دشمن را وادار به عقب‌نشینی می‌کند