کد خبر: ۳۸۰۳
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۹- 17 September 2014
سخنگوی شورای نگهبان:

برای برگزاری انتخابات آمادگی داریم و منتظر اعلام آمادگی وزارت کشور هستیم

دکتر ابراهیمیان در پاسخ به سوالی درباره اعلام وزارت کشور مبنی بر عدم برگزاری انتخابات میاندوره‌ای در ۲حوزه تفت و میبد و نهاوند گفت: برای برگزاری انتخابات آمادگی داریم و منتظریم وزارت کشور اعلام آمادگی کند.
دکتر ابراهیمیان سخنگوی شورای نگهبان در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، در پاسخ به سوالی درباره اعلام وزارت کشور مبنی بر عدم برگزاری انتخابات میاندوره‌ای در دو حوزه "تفت و "میبد" و "نهاوند" گفت: درباره برگزاری انتخابات فرآیند قانونی این است که وزارت کشور به عنوان مجری انتخابات آمادگی خودش را برای برگزاری انتخابات اعلام کند و شورای نگهبان هم که مطابق قانون اساسی وظایفی دارد برای برگزاری انتخابات اعلام آمادگی کند.
وی با بیان اینکه «ابتکار برگزاری انتخابات از شورای نگهبان شروع نمی‌شود که شورای نگهبان بگوید آیا انتخابات باید صورت بگیرد یا نه»، افزود:شروع و استارت این کار(برگزاری انتخابات) از طرف وزارت کشور زده می‌شود و جایگاه‌ها مشخص است.
سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به این سوال که آیا عدم بودجه کافی برای برگزاری انتخابات میاندوره‌ای در دو حوزه انتخابیه تفت و میبد و نهاوند استدلال کافی برای عدم برگزاری انتخابات است یا نه، تصریح کرد: پاسخی که ما به وزیر محترم کشور دادیم بر اساس استنباطی بود که از نامه وزیر کشور داشتیم؛ استنباط این بود که برگزاری انتخابات ممکن نیست.
وی گفت: شورای نگهبان درباره مباحث ایجابی انتخابات دخالت می‌کند و نظر می‌دهد، اما اگر عزیزان اعلام کردند برگزاری انتخابات ممکن نیست ما در رابطه با عدم امکان برگزاری انتخابات نظری نمی‌دهیم. ما منتظر هستیم که بگویند ما می‌خواهیم انتخابات را برگزار کنیم تا ما هم سهم خودمان را برای اعمال قانونی انجام بدهیم.
ابراهیمیان گفت: اینکه آنچه در این نامه و مکاتبات آمده در ارزیابی نهایی به معنای عدم امکان هست یا نه، ما در مقام ارزیابی آن نیستیم. اگر اعلام کنند که ما آماده برگزاری این انتخابات هستیم شورای نگهبان هیچ مانعی برای اینکه به وظایف خود عمل کند ندارد. لذا هنوز اعلام آمادگی نشده است و اعلام عدم آمادگی ما را با تکلیفی مواجه نمی‌کند.
سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به این سوال که انتخابات در ایران حتی در زمان دفاع مقدس هم برگزار شد، حال مگر وضعیت بدتر از جنگ است که شرایط برگزاری این انتخابات ها فراهم نباشد؟ گفت: اینکه آیا این مشکلات به نحوی عدم امکان برگزاری انتخابات را توجیه کند باید از عزیزان وزارت کشور سوال شود چرا که مقام ارزیابی امکان و عدم امکان برگزاری انتخابات ما نیستیم.
وی با بیان اینکه شورای نگهبان برای برگزاری انتخابات در 2 حوزه انتخابیه تفت و میبد و نهاوند آماده است، تاکید کرد: ما منتظر هستیم که وزارت کشور امکان برگزاری انتخابات را به ما اعلام کند. اگر سایر شرایط قانونی جمع شود ما به عنوان شورای نگهبان مانعی برای برگزاری انتخابات نمی‌بینیم. لذا عذر عدم برگزاری از سوی شورای نگهبان اعلام نشده است.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۱ آبان ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: میراث موشکی شهید طهرانی‌مقدم عامل اقتدار ایران در برابر رژیم صهیونیستی است

مهلت ثبت نام در چهارمین دوره رقابت علمی شبیه‌سازی شورای نگهبان تمدید شد

مسئولان شهری خدمت به مردم را عبادت بدانند/شهرداران صرفاً مدیر عمرانی نیستند

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «حسین کریمی‌دوست»

شهید «حسین کریمی‌دوست»؛ فعال جهادیِ محرومیت‌زدا و همکار دغدغه‌مند شورای نگهبان که «همواره روحیه جهادی و انقلابی داشت» / سخنگوی شورای نگهبان: نوزاد ۲۲ روزه‌اش نشانه مظلومیت شهدای جنگ ۱۲ روزه است

برخی کشور‌ها با سلطه بر پلتفرم‌ها اهداف خود را پیاده می‌کنند/ باید از این استعمار نوین رهایی پیدا کنیم

سیاست‌های کلی قانون‌گذاری «نقشه راه نظام تقنین» است/ ضرورت تدوین قانون جامع و راهکار‌های اجرایی

مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان با حضور معاون علمی ریاست جمهوری برگزار شد

دکتر پروین: قانون اساسی بر تمام مقررات پیش و پس از انقلاب برتری دارد/ نظارت شرعی شورای نگهبان «فاقد محدودیت زمانی» است

پربازدید ها

تایید طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر در حوزه ایثارگران

بیانیه شورای نگهبان به‌مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان: آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست‌هاست/ جوانان امروز ادامه‌دهنده مسیر استقلال‌طلبی و مقابله با ظلم هستند

نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس + جزئیات

دکتر پروین: مبنای تصمیم شورای نگهبان در بررسی مصوبات، «عدم مغایرت با شرع» است نه «انطباق» / تحقق سیاست‌های کلی قانون‌گذاری مستلزم قانون جامع و هماهنگ است

سخنگوی شورای نگهبان: «حذف چهار صفر از پول ملی» قانونی و لایحه «حمایت از ایرانیان خارج از کشور» تایید شد/ نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا برعهده شورای نگهبان نیست

آیت‌الله جنتی: حضرت زینب (س) الگوی جاودان حضور عفیفانه و متعهدانه زنان در جامعه اسلامی است/ نهاد‌های فرهنگی برای معرفی جامع این شخصیت برنامه‌ریزی داشته باشند

گرامیداشت ۲۵ سال خدمت انتخاباتی شهیده «الهه‌سادات میرشفیعیان» در شب شهادت حضرت زهرا (س)؛ بانویی که دغدغه‌اش دین و وطن بود/ سخنگوی شورای نگهبان: خون شهدا پرده از ریاکاری غرب برداشت

تایید لایحه اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

هم صیانت از حقوق ملت وظیفه حقوقدان ایرانی است و هم صیانت از عرصه‌ای که تحقق و بسط این حقوق را ممکن ساخته است

آیت‌الله جنتی: انقلاب اسلامی، تجلی حقیقت‌طلبی مکتب فاطمی در ملت ایران است/ تسخیر لانه جاسوسی، هیمنه آمریکا را در هم شکست