کد خبر: ۳۷۹۵
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۲- 08 September 2014
آیت‌الله جنتی:

بسیج دانشجویی مایه امید مملکت و رهبری است

دبیر شورای نگهبان گفت: دانشجویان باید خودشان را از نظر علمی، اخلاقی و معنوی تقویت کنند و روحیه قوی داشته باشند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، حضرت آیت ا... جنتی در دیدار با دانشجویان بسیجی دانشگاه تهران؛ ضمن تبریک ولادت حضرت علی بن موسی الرضا (ع)‌ اظهار داشت: ابتدایی‌ترین کار شما دانشجویان این است که خودتان را شناخته و منشأ اثر باشید. تحلیل‌ها، نگرش‌ها، واقع‌بینی‌های شما باید با زمان‌شناسی باشد و لازمه این امر شناخت و بصیرت است.
وی افزود: البته صرف تِحلیل، مثل علم بی‌عمل است. هنگامی که اطلاعات و شناخت کافی توأم با عمل نباشد، نتیجه آن چیزی جز حسرت و غصه خوردن نخواهد بود.
دبیر شورای نگهبان، ضمن تأکید بر لزوم شناخت جریان‌ها، افراد، گروه‌ها و نقش‌ها و طرح‌های آنان خاطرنشان کرد: همواره تابلویی از محورهای بیانات رهبری مقابل دیدگانتان باشد و به آن حساسیت داشته باشید تا آن گروه‌ها را با آن بسنجید. مثلاً، ایشان در دیدار با هیأت دولت ضمن ارائه توصیه‌های پانزده گانه، فرمودند: «فتنه خط قرمز ماست»؛ بنابراین به آن توجه کنید.
آیت الله جنتی ادامه داد: در دانشگاه با دانشجویان دیگر دانشگاه‌ها و بسیجیان بیرون از آن گردهمایی داشته باشید و دردهای مشترک را با هم ببینید و بشناسید.
وی ضمن درست خواندن این نکته که اکنون متأسفانه تعدادی از دانشجویان به دلیل توجه بیش از حد مسئولان دانشگاه و وزارت علوم به مسائل سیاسی؛ نسبت به مشکلات و دغدغه‌های فرهنگی و اقتصادی بی‌اعتنا شده‌اند؛ تصریح کرد: اگر فتنه‌گر، فتنه‌جو و طرفدار فتنه بر سر کار قرار گرفت، شما موظفید در داخل و خارج از دانشگاه موضع بگیرید و اگر نمی‌توانید، مسایل را به دیگرانی که شما را قبول دارند برسانید تا حرف شما را بزنند.
خطیب جمعه تهران ادامه داد: امید ما بسیج است. شما مایه امید مملکت و رهبری هستید و باید خیلی فعال باشید و برای افزایش بنیه علمی وقت بگذارید.


آیت الله جنتی با تأکید بر لزوم اصلاح ضعف‌های محیط دانشجویی افزود: شما موظفید در مسائل جاری کشور فعال باشید، وقت بگذارید، خودتان را اصلاح کنید و ضعف‌های خود و دانشجویان را رفع کنید.
وی ادامه داد: به دانشجویان تاز‌ه وارد که از مقطع دبیرستان وارد دانشگاه می‌شوند، محبت و توجه داشته باشید و با برگزاری‌ اردوهای فرهنگی و توجیه مسائل جاری و تبیین وضع دانشگاه، سعی کنید افکارشان را تصحیح کنید تا از اخبار دانشگاه و جامعه باخبر باشند.
دبیر شورای نگهبان، ضمن توصیه مجدد به بسیج دانشجویی در شناخت جریان‌های منحرف و افراد غیرصالح، افزود: سعی کنید سایر دانشجویان را به لحاظ فکری و عقیدتی بیمه کنید؛ البته صِرف اعتراض و بیان تکراری مشکلات، موجب اتلاف وقت است و آنچه ثمره عملی دارد، کار دانشجویی است.
وی ضمن تشکر از حضور دانشجویان محجبه و با ظاهر اسلامی، توجه به آیات قرآن و نهراسیدن از ملامت ملامت‌کنندگان در عمل به وظایف را خواستار شد و خاطرنشان کرد: سعی کنید خودتان را از نظر علمی و اخلاقی و معنوی تقویت کنید و از نظر جسمی نیز به ورزش بپردازید.
آیت الله جنتی افزود: تلاش کنید با هر مسئولی که ممکن است به حرف شما گوش بدهد از جمله در وزارت علوم ارتباط داشته باشید. آن وقت می‌توانید امید داشته باشید، و با ارتباط از آنها کمک فکری بگیرید.
وی در پایان، ضمن توصیه به برگزاری جلسات و همایش‌های ماهانه، فصلی و سالانه افزود: با انجام کارهای فرهنگی از مسئولان دولتی بخواهید به قانون عمل کنند و به آن احترام بگذارند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در خوزستان نیز برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ دی ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات معیشتی مردم، وظیفه مسئولان است/ سیره امام علی (ع) میزان سنجش حق‌مداری افراد و حکومت‌هاست

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»؛ شهیدی که جلوه‌ای از عشق و اخلاق علوی در میان ناظران انتخاباتی بود/ دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مسیر عزت را در وحدت و قوی شدن یافته‌اند

هنر الهی، مسیر نجات انسان از مادیت و انحراف است

دعا‌های ماه رجب راه‌های بلند کمال را مقابل انسان می‌گشاید

تاکید سخنگوی شورای نگهبان به هیئت‌های نظارت انتخاباتی: دفاعیات داوطلبان شنیده و دلایل به آنها توضیح داده شود

دکتر صادقی‌مقدم: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد

هر اقدام علیه نظام اسلامی پاسخی قاطع در پی خواهد داشت

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: قوی کردن بنیه علمی و اعتقادی، بهترین راه مقابله با هجمه‌های فرهنگی است/ سیره امام هادی(ع)، تبدیل هوشمندانه تهدید‌ها به فرصت بود

تکریم «امین مردم» در خانه «سردار گمنام»؛ روایت دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید طیب‌مسعود/ دکتر طحان‌نظیف: مجاهدت شهدا، مردم ایران را در جهان سربلند کرد

تاکید سخنگوی شورای نگهبان به هیئت‌های نظارت انتخاباتی: دفاعیات داوطلبان شنیده و دلایل به آنها توضیح داده شود

دکتر صادقی‌مقدم: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد

دکتر پروین: اندیشه‌های آیت‌الله نائینی، نقش برجسته‌ای در تبیین حکمرانی اسلامی و مردم‌سالاری دینی دارند

«لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» تایید شد

از نجف تا شورای نگهبان؛ نگاهی به نقش آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی در پاسداری از اسلامیت و جمهوریت نظام

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «جواد پوررجبی» که خانوادگی ناظر انتخابات بودند/ دکتر طحان‌نظیف: سبک زندگی شهیدانِ جنگ ۱۲ روزه الگوی عملی برای آینده‌سازان وطن است

بررسی اساسنامه سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

«اساسنامه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر» تایید شد