کد خبر: ۳۷۳
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۸۵ - ۱۲:۳۹- 20 February 2007
آیت‌الله مشکینی:

ملت ایران در برابر هر متجاوزی ایستادگی خواهد کرد

آیت‌الله مشکینی در مراسم افتتاحیه چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری گفت: ملت و دولت ایران به هیچ وجه از حق مسلم و مشروع هسته ای خود نخواهند گذشت و به لطف خدا ملت ایران با ایمان و اتحاد خود در برابر هر متجاوزی ایستادگی خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله علی مشکینی گفت: اراده نمایندگان مجلس خبرگان در امت نافذ است زیرا اعضای آن با رای اکثریت مردم انتخاب شده اند.
وی که با عنوان رئیس سنی مجلس خبرگان سخن می گفت، با بیان اینکه هنوز عموم ملت از وظایف و اختیارات مجلس خبرگان اطلاع چندانی ندارند، برخی ویژگی های اعضای مجلس خبرگان را برشمرد و گفت: کلیه اعضای خبرگان که انتخاب بلاواسطه ملت و سبب بقا و دوام نظام هستند، باید مجتهد باشند.
آیت الله مشکینی تاکید کرد : مصوبات رسمی اجلاسیه خبرگان، لازم الاجراست.
وی در ادامه با اشاره به اینکه خبرگان بدون دریافت حقوقی انجام وظیفه می کنند، تصریح کرد: خبرگان رهبری به هنگام به خطر افتادن قطب اساسی نظام و پیش از آن، با انتخاب کاندیداهای صالح اقدام می کند و نظام را از خطر زوال حفظ می کنند.
وی با بیان اینکه خبرگان ملت در این راستا، به هنگام ارتحال امام خمینی (ره)، امتحان خود را پس داده اند، گفت: آن هنگام که خبر رحلت حضرت امام(ره) شنیده شد، خبرگان رهبری بزرگترین و مهمترین کار را در کوتاهترین زمان به خوبی انجام دادند.
آیت الله مشکینی خاطر نشان کرد: اکنون هر چه از آن روز می گذرد، می بینیم که درستی آن انتخاب واضح تر و آشکاتر می شود و همه می گویند که آیت الله خامنه ای رهبر مقتدری است که توان اداره جهان اسلام را دارد .
وی در ادامه اظهار داشت: مجلس خبرگان معتقد به مقاومت در برابر ظالمان است و به جد مخالف تروریسم ومدافع حقوق بشر است.
آیت الله مشکینی ادامه داد: در نزد خبرگان ملت، استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای یک حق قانونی و شرعی است و خداوند همه چیز را برای همه کس و برای انسانهای روی زمین آفریده و استفاده ناروا از نعمت ها برای همه ممنوع است.
وی تصریح کرد: ملت و دولت ایران به هیچ وجه از حق مسلم و مشروع هسته ای خود نخواهند گذشت و به لطف خدا ملت ایران با ایمان و اتحاد خود در برابر هر متجاوزی ایستادگی خواهد کرد.
رئیس سنی مجلس خبرگان تاکید کرد: آمریکا دنیا را یک روستا حساب می کند و می خواهد کدخدای آنجا باشد، ولی باید بداند که همه ملت ایران از حق مسلم و الهی خود نخواهد گذشت.
آیت الله مشکینی اظهار داشت: عظمت انقلاب ایران را کسی می تواند درک کند که نگرشی عمیق از طاغوت داشته باشد، آن روز ایران جزیره ثبات و خانه امن مستکبران بود و شاه ایران غلام حلقه به گوش سردمداران آمریکا بود و روحانیت مبارز ایران در زندان و تبعید و مقابل جوخه های اعدام و دانشجویان پیرو عقاید غرب، در آن هنگام اسلام ایستاد و دیگر خم نشد و اکنون به اینجا رسیده است.
رئیس سنی مجلس خبرگان با اشاره به اینکه اکنون دشمنان همگی در کمین ما هستند، گفت: وحدت اکنون از اوجب واجبات است و بی تردید دشمن می تواند از به جان هم انداختن شیعه و سنی به اهداف خود برسد و علما باید آگاه باشند، زیرا دسیسه های شیطان ها زیاد شده است.
آیت الله مشکینی خاطرنشان کرد: خبرگان رهبری از ملت هوشیار ایران به خاطر دو امر مهم و بزرگ تشکر می کند، یکی حضور در انتخابات خبرگان رهبری با آمار بالای شرکت کننده تحسین برانگیز است و راهپیمایی وسیع و گسترده و خداپسندانه والهی سیاسی 22 بهمن که با این حضور دشمنان را نا امید کرد.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

مرحله مقدماتی چهارمین دوره رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان پایان یافت/ رشد کمی و کیفی رقابت در مقایسه با دوره‌های قبل

دکتر طحان‌نظیف در واکنش به تهدید ترامپ: دوباره می‌خواهید این ملت را بیازمایید؟

اعتراض و مطالبه گری منطقی «حق مردم» است / آشوب، ناامنی و کمک به دشمنان قابل قبول نیست

خدمت به آرمان‌های عاشورا ضامن بقای اسلام است/ در مسیر خدمت، مجاهدانه عمل کنیم

سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در خوزستان نیز برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۰ دی ۱۴۰۴

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات معیشتی مردم، وظیفه مسئولان است/ سیره امام علی (ع) میزان سنجش حق‌مداری افراد و حکومت‌هاست

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»؛ شهیدی که جلوه‌ای از عشق و اخلاق علوی در میان ناظران انتخاباتی بود/ دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مسیر عزت را در وحدت و قوی شدن یافته‌اند

هنر الهی، مسیر نجات انسان از مادیت و انحراف است

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: حل مشکلات معیشتی مردم، وظیفه مسئولان است/ سیره امام علی (ع) میزان سنجش حق‌مداری افراد و حکومت‌هاست

دکتر صادقی‌مقدم: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد

تاکید سخنگوی شورای نگهبان به هیئت‌های نظارت انتخاباتی: دفاعیات داوطلبان شنیده و دلایل به آنها توضیح داده شود

آیت‌الله جنتی: قوی کردن بنیه علمی و اعتقادی، بهترین راه مقابله با هجمه‌های فرهنگی است/ سیره امام هادی(ع)، تبدیل هوشمندانه تهدید‌ها به فرصت بود

تکریم «امین مردم» در خانه «سردار گمنام»؛ روایت دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید طیب‌مسعود/ دکتر طحان‌نظیف: مجاهدت شهدا، مردم ایران را در جهان سربلند کرد

سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در خوزستان نیز برگزار می‌شود

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با شهید ناظر «علیرضا جلالی‌فر»؛ شهیدی که جلوه‌ای از عشق و اخلاق علوی در میان ناظران انتخاباتی بود/ دکتر طحان‌نظیف: ملت ایران مسیر عزت را در وحدت و قوی شدن یافته‌اند

دکتر پروین: اندیشه‌های آیت‌الله نائینی، نقش برجسته‌ای در تبیین حکمرانی اسلامی و مردم‌سالاری دینی دارند

از نجف تا شورای نگهبان؛ نگاهی به نقش آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی در پاسداری از اسلامیت و جمهوریت نظام

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «جواد پوررجبی» که خانوادگی ناظر انتخابات بودند/ دکتر طحان‌نظیف: سبک زندگی شهیدانِ جنگ ۱۲ روزه الگوی عملی برای آینده‌سازان وطن است