کد خبر: ۳۶۶۷
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۱- 18 June 2014

اعاده طرح آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح به مجلس شورای اسلامی

عضو حقوقدان شورای نگهبان از اعاده طرح آیین دادرسی جرایم نیروهای مسلح و دادرسی الکترونیکی بعلت اشکالات و ایرادت وارد شده به آن در جلسه امروز این شورا به مجلس شورای اسلامی خبر داد.
به گزارش واحد مرکزی خبر سیامک ره پیک گفت : این طرح در گذشته ضمیمه آیین دادرسی کیفری بود اما الحاق این دو بخش به آیین دادرسی کیفری ایرادهایی داشت و به مجلس بازگردانده شده بود که مجلس دوباره آن را به صورت طرح به شورای نگهبان ارائه کرد.
وی گفت: این طرح در دو جلسه عادی و یک جلسه فوق العاده در شورای نگهبان بررسی شد که امروز در مجموع بررسی آن پایان یافت و اشکالات و ایرادهایی به آن وارد شد؛ در بخش آیین دادرسی جرائم نیروهای مسلح ، ایرادها عمدتاً به صلاحیتهای سازمان قضایی نیروهای مسلح مربوط بود که به مجلس اعلام کردیم تا اصلاح شود.
ره پیک افزود: بخش دیگر این طرح مربوط به دادرسی الکترونیکی است که بحثهایی درباره بار مالی این بخش از طرح مطرح و مقرر شد با بررسی بیشتر درباره تأمین مالی آن تصمیم لازم گرفته شود.
وی گفت: با این حال مجموعاً ایرادهایی به این طرح گرفته و به مجلس عودت داده شد تا پس از بررسی بیشتر اشکالات و ایرادهای آن برطرف شود.
عضو حقوقدان شورای نگهبان طرح بیمه بیکاری را از دیگر موضوعات دستور جلسه امروز شورای نگهبان دانست و افزود: این طرح نیز قبلا ً به این شورا آمده بود و اشکال بار مالی داشت که برغم اصلاحات صورت گرفت درباره آن همچنان به نظر شورای نگهبان از نظر تأمین مالی دچار اشکال است و نمایندگان مجلس باید در این باره اظهار نظر روشنتری کنند.
ره پیک گفت: یکی دیگر از موضوعات مطرح در جلسه امروز شورای نگهبان لایحه تعیین حریم حفاظتی ـ امنیتی اماکن و تأسیسات کشور بود که قبلا ً در این شورا مطرح و اشکالاتی به آن گرفته شده بود؛ اشکالات عمده این طرح رفع شده و فقط اشکال مختصری باقیمانده است که به مجلس باز می گردد و رفع می شود.
وی همچنین گفت: چندین موافقتنامه و پروتکل همکاری میان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای مختلف در نشست امروز شورای نگهبان مطرح شد که بخشی از آن تأیید و بخش دیگری به علت لزوم مطالعه بیشتر مقرر شد در جلسات آینده این شورا مطرح و بررسی شود.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

پیام «حوزه پیشرو و سرآمد» نیازمند گفتمان‌سازی است

اساتید حوزه به «فقه معاصر» توجه ویژه داشته باشند

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان شنبه برگزار می‌شود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۲۶ شهریور ۱۴۰۴

گام تازه پژوهشکده شورای نگهبان در دیپلماسی علمی و فرهنگی با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد

دکتر کدخدایی: دفاع مقام معظم رهبری از ابعاد مختلف حقوق ملت در جنگ تحمیلی اخیر باید در این همایش تبیین شود

نهج‌البلاغه کتاب تحول و انقلاب است / بانوان طلبه در حکمرانی دنیای جدید نقش تمدنی دارند

سه‌گانه اسلام، روحانیت و حوزه، ستون‌های استمرار انقلاب اسلامی

با حضور در نمایشگاه کتاب بغداد به‌دنبال همکاری‌های علمی و حقوقی بین‌المللی هستیم

جایگاه فقه در تحلیل حق دفاع مشروع و مواجهه با تجاوز نظامی

پربازدید ها

آیت‌الله جنتی: با وحدت امت اسلام، جنایات رژیم‌صهیونیستی ممکن نبود/ شهادت مقامات یمنی، اراده مردم یمن را سست نمی‌کند

آیت‌الله مدرسی‌یزدی: اساس اسلام بر وحدت و اجتماع بر حق است/ هرجا دفاع از حقی باشد، اسلام در آنجا حاضر است

بررسی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۱۲ شهریور ۱۴۰۴

جلسه هیئت تحریریه فصلنامه دانش حقوق عمومی برگزار شد

پیام راهبردی رهبر معظم انقلاب راهنمای حرکت امروز و فردای حوزه است / هویت روحانیت ریشه در نبوت و امامت دارد

«سند حوزه و هوش مصنوعی» در آستانه نهایی‌شدن است

مراقب نفوذ فرهنگی دشمن باشیم

تمسک به سیره پیامبر (ص) کلید حل مشکلات جامعه است / پاسداری از خون شهدا وظیفه همه است

راه مقابله با رژیم صهیونی، پاسخ محکم است