کد خبر: ۳۶۶۰
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۲- 11 June 2014

شورای نگهبان طرحهای بیمه بیکاری و تجارت را عودت داد

عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: اعضای این شورا، طرح بیمه بیکاری را به دلیل اشکال بار مالی مجدد به مجلس شورای اسلامی برگشت دادند.
دکتر ره‌پیک پس از جلسه امروز شورای نگهبان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: این هفته شورای نگهبان علاوه بر جلسه عادی خود، جلسه فوق العاده هم تشکیل داد و در مجموع‌ در این دو جلسه به چهار طرح و لایحه رسیدگی کردیم.
وی گفت: لایحه موافقتنامه همکاری های اقتصادی در حوزه قاچاق و تخلفات گمرکی برای کشورهای عضو اکو به تأیید شورای نگهبان رسید.
ره‌پیک افزود: طرح دیگر، طرح بیمه بیکاری بود و این طرح چندین بار میان مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان رد و بدل شده بود و حتی یک بار هم به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفت.
وی گفت: در نهایت این طرح در جلسه شورای نگهبان بررسی شد و با وجود اصلاحاتی که در مجلس به عمل آمده بود، اما اعضای شورای نگهبان اشکال قبلی خود را که مربوط به بارمالی بود همچنان بر این طرح وارد ‌می‌داند و با توجه به طولانی شدن زمان تصویب طرح ، اشکال و ابهامی هم از جهت زمان اجرای طرح وارد شد که در نهایت طرح به مجلس شورای اسلامی بازگشت.
عضو حقوقدان شورای نگهبان قانون اساسی گفت: این شورا همچنان به لایحه تجارت اشکال دارد و به همین علت این لایحه مجدد به مجلس شورای اسلامی عودت داده شد.
سیامک ره‌پیک افزود: این لایحه، لایحه مهمی است و بیش از دو سال پیش در شورای نگهبان مطرح شده بود و با ایراد شورای نگهبان به مجلس برگشت داده شد و اخیراً‌ مذاکراتی در خصوص این لایحه صورت گرفته بود که در صورت امکان لایحه مجدد در شورای نگهبان بررسی شود.
وی گفت: ایراد شورای نگهبان این بود که کل لایحه تجارت به عنوان مصوبه کمیسیون، قابل قبول نیست و ضرورتی برای تصویب کمیسیونی ندارد.
ره‌پیک افزود: در این فاصله مذاکرات و جلساتی برگزار شد و در نهایت‌ شورای نگهبان به این نتیجه نرسید که اشکالات رفع شده است بنابراین لایحه تجارت به صورت رسمی به شورای نگهبان واصل شد و نتیجه بررسی شورای نگهبان این بود که اشکال قبلی به قوت خود باقی است و به همین علت لایحه مجدد به مجلس شورای اسلامی عودت داده شد.
وی گفت: نظر ما این بود که در حد ضرورت اشکال ندارد برخی موارد در کمیسیون بررسی و تصویب شود اما کل لایحه تجارت فعلاً از نظر شورای نگهبان ضرورتی ندارد که به صورت کمیسیونی تصویب شود.
ره‌پیک افزود: طرح دیگر بررسی شده در جلسه شورای نگهبان،‌ طرح آیین دادرسی نیروهای مسلح و دادرسی الکترونیک بود.
وی گفت: زمانی که لایحه آیین دادرسی کیفری در مجلس به تصویب رسید دو فصل انتهایی به آن اضافه کردند و نظر شورای نگهبان این بود که این دو فصل اضافه، ماهیت روشنی ندارد و نه طرح است و نه لایحه.
عضو حقوقدان شورای نگهبان افزود: در نهایت مجلس شورای اسلامی با مقداری تغییر آن را به عنوان طرح اعلام کرد و ما در جلسات دیروز و امروز شورای نگهبان بخش اول این دو فصل را بررسی کردیم و بخشی از آیین دادرسی الکترونیک هم بررسی شد.
ره‌پیک گفت: در بخش نخست طرح آیین دادرسی نیروهای مسلح ابهامات و اشکالاتی گرفته شد که برای اصلاح به مجلس برمی‌گردد اما به طور کلی بخش عمده ای از این ابهامات به صلاحیت های سازمان قضایی نیروهای مسلح و دادگاه های نظامی مربوط است که از این جهت شورای نگهبان ایرادهایی وارد کرد که باید در مجلس بررسی شود.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

سخنگوی شورای نگهبان میهمان ویژه دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در روز دانشجو بود/ دکتر طحان‌نظیف: جامعه دانشجویی، پیشران حرکت‌های اجتماعی و قانون اساسی، معیاری روشن برای تشخیص اولویت‌های جریان‌ دانشجویی است

آیت‌الله جنتی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالجواد عبداللهی را تسلیت گفت

گزارش تصویری حضور دکتر طحان نظیف در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

حضور سخنگوی شورای نگهبان در جمع دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی/ درخواست دکتر طحان‌نظیف از معلمانِ آینده؛ انتقال‌دهنده مضامین قانون اساسی به دانش‌آموزان باشید

برگزاری رقابت شبیه‌سازی شورای نگهبان در آذربایجان شرقی/ دکتر ابوالحسنی: شورای نگهبان نهادی فقهی و حقوقی در پاسداری از شرع و قانون اساسی است

فیلم|برنامه «بزنگاه» با حضور دکتر طحان‌نظیف به مناسبت سالروز تصویب قانون اساسی

دکتر پروین: قانون اساسی زمینه‌ساز مشارکت است، نه محدودیت/ ایران؛ پیشگام تدوین قانون اساسی مکتوب در غرب آسیا

قانون اساسی زیربنای حرکت رو‌به‌جلوی ملت

مسئولان قدردان مردم بصیر و زمان‌سنج باشند

آیت‌الله مدرسی‌یزدی در همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع: خاستگاه اندیشه‌های بلند رهبر معظم انقلاب، اسلام، قرآن و قانون اساسی است/ این اندیشه‌ها مشعل راه هدایت در دنیای ظلمات است

پربازدید ها

برگزیدگان همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع معرفی و تجلیل شدند

دکتر کدخدایی: مقام معظم رهبری ضامن حقوق ملت و آزادی‌ها هستند/ آیت‌الله سعدی: ایشان پیشگام حقوق عامه هستند/ دکتر غفاری: زنان در اندیشه رهبری نقش تمدن‌سازی دارند/ دکتر اسحاقی: همایش «حقوق ملت و آزادی‌های مشروع» گامی فاخر در راستای پاسداری از قانون اساسی است

توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درخصوص حق پخش مسابقات ورزشی

همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای برگزار شد

برگزاری جلسه ارائه مقالات علمی منتخب همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای/ دکتر طحان‌نظیف: اندیشه‌های رهبر معظم انقلاب در این حوزه‌ها نیازمند واکاوی و ارائه دقیق در مجامع علمی است

سخنگوی شورای نگهبان: قانون اساسی مهمترین سند مطالبه‌گری دانشجویان است/ تشکل‌های دانشجویی در پیگیری حقوقی مطالبات جنگ ۱۲ روزه نقش‌آفرین باشند

دکتر مولابیگی در جلسه ارائه مقالاتِ همایش حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای: طراحی نظام انتخاباتیِ پوشش‌دهنده سیاست‌های کلی ضروری است

سخنگوی شورای نگهبان در شهرکرد: قانون اساسی دغدغه‌های ملت بزرگ ایران را تبدیل به قواعد حقوقی کرد

گزارش تصویری اختتامیه همایش بین‌المللی «حقوق ملّت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای»

دکتر طحان‌نظیف: قانون اساسی تجلی آرمان‌های یک ملت است/ درخواست سخنگوی شورای نگهبان از دانشجویان برای مطالعه و ترویج قانون اساسی و مطالبه اجرای اصول آن