کد خبر: ۳۶۳۶
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۳- 21 May 2014
دکتر ره پیک:

پیچیدگی های انتخابات آینده، تغییری در وظیفه اصلی شورای نگهبان ایجاد نمی‌کند

معاون اجرائی و امور انتخابات شورای نگهبان گفت: پیچیدگی های انتخابات آینده، تغییری در وظیفه اصلی شورای نگهبان ایجاد نمی‌کند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان دکتر ره پیک، ضمن بازدید از دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان تهران، و پس از بحث و تبادل نظر با مسئولان دفاتر نظارتی شهرستانها و مناطق استان تهران، گفت: انتخابات آینده ضمن اینکه ذاتاً مهم است از جهاتی اهمیت و پیچیدگی های بیشتری دارد. زیرا دو انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری باهم برگزار خواهد شد.
معاون اجرائی و امور انتخابات شورای نگهبان یادآور شد: البته پیچیدگی های انتخابات، تغییری در وظیفه اصلی شورای نگهبان ایجاد نمی کند.
وی تصریح کرد: وظیفه اصلی شورای نگهبان در انتخابات روشن است؛ باید مطابق قانون و سیاستهای کلی نظام، به قصد صیانت از آرای مردم و با اقتدار و رعایت انصاف و عدالت، نظارت حداکثری خود را بر انتخابات اعمال کند.
دکتر ره پیک گفت: بنابراین باید هدف اصلی و کارویژه شورای نگهبان در انتخابات به نحو مناسبی انجام گیرد.
معاون اجرائی و امور انتخابات شورای نگهبان افزود: هرچه به انتخابات نزدیک تر شویم، میل ورود به صحنه از سوی اشخاص و جناح های سیاسی افزایش می یابد. شورای نگهبان نیز از اینکه انتخابات پرشور گردد، استقبال می کند.
وی یادآور شد: شورای نگهبان طرفدار این نیست که ورود افراد به انتخابات محدود شود. اما هم شورای نگهبان با وظیفه نظارتی خود و هم همه نهادها، اشخاص و گروهها باید تلاش کنند افرادی واجد صلاحیتی که در چهارچوب قانون قرار می گیرند را در معرض انتخاب مردم قرار دهند.
معاون اجرائی و امور انتخابات شورای نگهبان تصریح کرد: استقبال شورای نگهبان از ورود همه اشخاص و جناحها به صحنه انتخابات، در ضرورت انجام وظایف قانونی شورای نگهبان، تغییری ایجاد نخواهد کرد. زیرا حضور فعال و پرشور در انتخابات لازم و خوب است اما این حضور به معیارها و چهارچوبهای قانونی مقید است.
دکتر ره پیک با اشاره به اعمال فشار برخی جریانهای سیاسی به شورای نگهبان در آستانه انتخابات گفت: احتمالاً در انتخابات آینده نیز هم شورای نگهبان و هم دفاتر نظارت و بازرسی انتخابات در استانها و همکاران ما با توقعات و فشارهای سیاسی خارج از قانون مواجه می‌گردند اما قطعاً این فشارها تأثیری بر شورای نگهبان نخواهد داشت. زیرا وظیفه ما عمل به قانون طبق معیارها و ملاک‌ها است.
وی یادآور شد: تجربه گذشته نشان می دهد، اعضای شورای نگهبان در مورد مسائل انتخابات، نظرات مختلف دارند اما تأثیرپذیری ندارند. یعنی هر کسی برداشت خود را دارد اما به لطف خداوند متعال، تأثیر پذیری و نفوذپذیری در شورای نگهبان نداریم.
وی در پایان ضمن تقدیر از مسئولان دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان تهران و نیز مسئولان دفاتر نظارتی شهرستانها و مناطق این استان بر اهمیت هماهنگی و انسجام در انجام وظایف تأکید کرد.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «جواد پور رجبی»

دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «جواد پوررجبی» که خانوادگی ناظر انتخابات بودند/ دکتر طحان‌نظیف: سبک زندگی شهیدانِ جنگ ۱۲ روزه الگوی عملی برای آینده‌سازان وطن است

از نجف تا شورای نگهبان؛ نگاهی به نقش آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی در پاسداری از اسلامیت و جمهوریت نظام

«لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» تایید شد

آیت‌الله جنتی: قوی کردن بنیه علمی و اعتقادی، بهترین راه مقابله با هجمه‌های فرهنگی است/ سیره امام هادی(ع)، تبدیل هوشمندانه تهدید‌ها به فرصت بود

گزارش تصویری جلسه شورای نگهبان ۳ دی ۱۴۰۴

گزارش تصویری دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده سردار شهید «مرتضی طیب‌مسعود»

تکریم «امین مردم» در خانه «سردار گمنام»؛ روایت دیدار سخنگوی شورای نگهبان با خانواده شهید طیب‌مسعود/ دکتر طحان‌نظیف: مجاهدت شهدا، مردم ایران را در جهان سربلند کرد

دکتر پروین: اندیشه‌های آیت‌الله نائینی، نقش برجسته‌ای در تبیین حکمرانی اسلامی و مردم‌سالاری دینی دارند

«اساسنامه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر» تایید شد

پربازدید ها

«احمد علیزاده»؛ از یاران شهید بهشتی و هم‌سنگر برادرش در شورای نگهبان

اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند/ برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در ۵ حوزه و انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان در ۳ حوزه

اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد؛ انتخاب رئیس، نایب‌رئیس، سخنگو، دبیر و منشی

آیت‌الله جنتی درگذشتِ «احمد علیزاده» را تسلیت گفت

«احمد علیزاده» عضو پیشین حقوقدان شورای نگهبان درگذشت

آیت‌الله جنتی: حضرت زهرا (س) الگوی بی‌بدیل زندگی حق‌مدارانه است/ بهترین تجلیل از زن را دین مبین اسلام داشته است

پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به سوالات صریح دانشجویان دانشگاه شهیدبهشتی: قانون اساسی دستاورد بزرگ تاریخی ملت ایران است/ در بررسی مصوبات هیچ چیز پنهانی نداریم در انتخابات نیز موارد را به داوطلبان می‌گوییم

چهارمین رویداد شبیه‌سازی شورای نگهبان به مرحله دوم رسید/ شرکت بیش از هزار دانشجو و طلبه در آزمون «قانون اساسی» / رقابت‌ها از ۲۴ آذر شروع می‌شود

روایت یک دیدار در قیامدشت؛ سخنگوی شورای نگهبان از شهیدانِ ناظر «محمدمرصاد مومنی» و «علی طهماسبی» تجلیل کرد/ دکتر طحان‌نظیف: شهدا چهره بدون روتوش دشمن را نشان دادند

تاکید آیت‌الله جنتی بر تقویت وحدت حوزه و دانشگاه/ شورای نگهبان از پشتوانه مجامع علمی بهره می‌برد و پژوهش نقش کلیدی در اتقان نظرات این نهاد دارد